Ultra Hot Deluxe

Regele clasicelor și simplității, Ultra Hot Deluxe slot, este aici să îți ofere o experiență de neuitat! Dacă credeai că Shining Crown gratis este un joc destul de simpluț, stai să vezi ce urmează! Făcând parte din păcănele clasice, experiența retro este ușor de remarcat. Dar, mai multe vei afla pe parcurs! De aia suntem aici – ca să îți spunem totul despre cele mai bune păcănele.

Joacă Ultra Hot Deluxe Slot aici!
Click aici sa joci GRATIS Ultra Hot Deluxe
icon producator
Producător Joc
Novomatic
icon scatter
Simbolul Scatter
NU
icon jackpot
Jackpot Progresiv
NU
icon slot rtp
RTP
95,17%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
NU
icon linii de plata
Linii de plată
5
icon slot 777
Număr de role
3

Ultra Hot Deluxe slot: simplitate, unicitate, șeptari și flăcări!

Ultra Hot Deluxe slot este caracterizat de unicitate. Deși la prima vedere pare un joc simplu, luând în vedere simbolurile colorate, dar nu enorm de detaliate, și tabla de joc de un alb imaculat, nu te lăsa păcălit! Distracția nu o să lipsească din rotirile tale. De altfel, pentru a menține atmosfera înflăcărată, fundalul reprezintă un foc static. 

Pe lângă toate aceste fructe, nu ai doar o salată delicioasă și dulce. Poți să găsești și simboluri pe care cel mai probabil nu le-ai mai întâlnit până acum! X-uri și BAR-uri vin și ele pentru a îți aduce oportunitatea de a câștiga cu Ultra Hot Deluxe free! Grafica jocului, după cum te poți aștepta, nu este cea mai revoluționară. Și Lucky Lady’s Charm este un slot clasic, dar poți vedea magia pe care Doamna Lacului o are. În acest caz, va trebui să te mulțumești doar cu animația unor flăcări.

Totuși, credem că știi lumea jocurilor de noroc mult mai bine de atât! Astfel, îți poți da seama că nu grafica este ceea ce definește un joc bun sau un joc în care se câștigă bine! Dacă ne întrebi pe noi, Ultra Hot Deluxe slot este reprezentarea perfectă a ceva special, creat prin simplitate absolută. Și nu avem vreun dubiu, acesta va reuși să îți ofere adrenalină! Și, cine știe, chiar și câștiguri foarte consistente.

Ultra Hot Deluxe slot – structură și simboluri

Structura din Ultra Hot Deluxe slot te va uimi în mod clar. În loc de obișnuitul 5×3, aici vei juca cu trei role și trei rânduri. Destul de neobișnuit, nu-i așa? Tocmai te vei simți de parcă joci la primul aparat de păcănele creat! Producătorul său, Novomatic, a reușit să redea nostalgia acelor vremuri în mediul digital fără probleme. Iar simbolurile au și ele farmecul și rolul lor, aducându-ți distracție cu următoarele valori:

  • Simbolul șeptarului: plătește 7,50 pentru miza minimă, 225.000 pentru miza maximă.
  • Simbolul stelelor: plătește 2 pentru miza minimă, 60.000 pentru miza maximă.
  • Simbolul BAR: plătește 0,60 pentru miza minimă, 18.000 pentru miza maximă.
  • Simbolul prunelor, portocalelor, lămâilor și cireșelor: plătesc 0,40 la miză minimă, 18 000 pentru miza maximă.
  • Simbolul X: plătește 0,05 pentru miza minimă, 1.500 pentru miza maximă.

Ai un total de 5 linii de câștig pe care aceste simboluri se pot așeza, dată fiind structura de 3×3. De asemenea, RTP-ul este de 95,17%, iar volatilitatea este medie. Deci, nu te vei simți de parcă nu îți cade niciodată nimic. Totul este foarte echilibrat în Ultra Hot Deluxe demo!

Ultra Hot Deluxe gratis – funcțiile speciale

Dacă vrei funcții care nu se mai opresc, Ultra Hot Deluxe slot nu este tocmai cel mai țipător joc. Spre deosebire de, să zicem, Haul of Hades demo, aici nu ai prea multe astfel de ajutoare. Așa că, va trebui să te bazezi complet pe norocul tău! Iar acesta poate debloca următoarele funcții:

  • Dublarea câștigurilor: Dacă ai full toate rândurile cu un singur simbol fructă, oricare ar fi el, toate câștigurile ți se dublează! Destul de convenabil!
  • Gamble: poți dubla orice câștig îți vine în cale la Ultra Hot Deluxe free. Doar dă click pe „Gamble”, alege între roșu și negru, simte adrenalina și vezi dacă ai nimerit sau nu! Poți pierde tot, sau poți câștiga dublu – depinde numai de tine! Dacă nu vezi butonul din prima, s-ar putea să fie nevoie să intri în setări pentru a-l activa.

Știm că Ultra Hot Deluxe slot nu are o grămadă de funcții, dar ni se pare că tocmai aici este farmecul său. O să înțelegi și tu despre ce vorbim, imediat ce dai prima ta rotire!

Cum joci păcănele clasice Ultra Hot Deluxe?

Să joci Ultra Hot Deluxe slot este foarte simplu. Fiind unul din marile clasice, nu ai foarte multe indicații de luat în considerație. Folosește butonul de START pentru a începe jocul. Fiind doar 3 role și 3 rânduri, este destul de ușor să știi dacă ai prins o serie câștigătoare. Aici vin în ajutor și liniile de câștig, indicate și de către acele ovale lungi și galbene din părțile tablei de joc. Astfel, îți vei da seama fără probleme cum de ai câștigat.

Poți să folosești butonul din stânga pentru a alege miza între 0,05 și 1500 credite, iar imediat ce prinzi o combinație câștigătoare, poți să folosești același buton pentru a te folosi de funcția GAMBLE. Este alegerea ta, dar dacă vrei chiar și mai multă adrenalină, poți încerca să vezi dacă pleci cu suma dublată sau cu nimic. Totuși, nu uita că funcția GAMBLE de la Ultra Hot Deluxe slot trebuie activată din meniu în mod manual!

Ca până acum, simbolurile plătesc de la stânga la dreapta. Ca să nu trebuiască să mai dai tu click, poți să alegi să folosești funcția AUTO, aflată chiar lângă START. Din moment ce Ultra Hot Deluxe demo este bazat pe o experiență cât mai prietenoasă cu jucătorii, nu trebuie să îți faci prea multe probleme legate de cum joci.

Concluzie

Ultra Hot Deluxe slot este păcăneaua potrivită pentru începători, dar și pentru cei experimentați, ce vor să retrăiască era aparatelor clasice. Mai exact, este potrivit pentru oricine și orice situație! Ei bine, singura situație prin care poți afla este să joci chiar tu! Iar dacă îți place acest slot, poți încerca și Burning Hot EGT, un slot popular și distractiv asemănător dar ceva mai detaliat. Mult succes la rotiri!