bonus cu rotiri gratuite

Sloturi cu număr record de bonus cu rotiri gratuite

Ne-am obișnuit deja ca jocurile ca la aparate online să aducă cu sine o serie de schimbări, mai ales când programatorii se specializează în grafică și funcții speciale. De altfel, este și o modalitate prin care își impun unicitatea, sau elementul care îi diferențiază de atâția alții din industrie cu alte cuvinte. Jocurile pe care le produc trebuie să treazească un sentiment în mintea jucătorului, de uimire, poate chiar de adrenalină, astfel încât acesta să urmărească exact aparatele produse de o companie anume. Nu e deloc muncă o ușoară, pentru că fiecare încearcă să își afirme poziția ca cel mai bun producător de sloturi. Având în minte posibilitățile de a face profit pe care jocurile lor ar trebui să le ofere, funcțiile speciale par a fi soluția. Cei de la NetEnt știu cu siguranță acest lucru, iar tot ce iese sub marca lor este ușor recunoscut de clienți.

Tipuri de funcții speciale pe care le întâlnești la sloturi

Am depășit perioada când cea mai frecvent întâlnită funcție specială era cea de Gamble. Net Entertainment este doar unul din exemplele pe care le putem da în ceea ce privește inovația la jocuri, dar este și cel mai pertinent. Lucrurile nu s-au produs brusc, ci în mai multe etape de integrare a elementelor care fac din jocurile la aparat mai mult decât surse de bani. Sigur că funcțiile au ca scop final ușurarea procesului de obținere a câștigurilor, însă într-un mod în care intervine și distracția pe parcurs.

Dacă e să ne referim strict la tipurile de funcții speciale, acestea se împart, în mare, în două categorii: bonus cu rotiri gratuite și bonus cu premii cash. În jocurile de ultimă generație întâlnim de regulă una din aceste două categorii, uneori combinate între ele. Practic, simbolurile norocoase wild și scatter care aduc oricum câștiguri mari sunt și responsabile de declanșarea unui bonus cu rotiri gratuite sau a unui mini-joc din care poți obține premii cash. Jocurile sunt făcute în așa fel încât să nu devină redundant spin-ul rolelor la infinit. Nu știi niciodată când o nouă rundă poate să îți aducă simbolurile de care ai nevoie pentru bonusuri. Funcțiile în sine sunt interactive și extrem de distractive, tocmai pentru a-ți da un motiv în plus să te bucuri de joc.

Jocuri cu funcții multiple

Cum menționam anterior, sloturile au în general una sau două funcții bonus cu rotiri gratuite sau premii cash. Acestea se pot reactiva dacă îndeplinești condițiile legate de simboluri, însă sunt mereu aceleași indiferent de combinațiile de pe liniile de plată. Important e să știi că există jocuri cu funcții multiple, cu mini-jocuri și bonusuri care pot sări de 4 sau 5 per joc. Atunci când se ajunge la un număr atât de mare de runde speciale, acestora nu li se mai aplică atât de multe reguli. Astfel, poți să câștigi un bonus cu rotiri gratuite fără să fie nevoie de un număr de simboluri wild sau scatter.

Ce se întâmplă atunci când cei de la NetEnt își propun să facă un slot care să întreacă așteptările jucătorilor, mai ales asteptările legate de funcții bonus? Se întâmplă că avem de-a face cu un joc cum este Koi Princess, cu 8 runde speciale distincte. Ți-am stârnit curiozitatea? E momentul să îl încerci gratuit pe pagina Jocuri!