Cum a devenit EGT unul dintre cei mai mari producători de sloturi?

EGT, o companie de jocuri, foarte cunoscută pentru sloturile sale video care sunt distribuite tuturor operatorilor importanți de casino online. Pe lângă multitudinea de sloturi EGT, dezvoltatorul a adus pe piață și jocuri cu dealer live sau blackjack și bingo. Pentru jucătorii de cazino, EGT a dezvoltat o serie de jocuri jackpot progresive de top, iar în acest articol o să vedem cum a reușit compania să devină unul dintre cei mai apreciați producători de sloturi, dar și care sunt cele mai populare sloturi EGT.

Despre EGT


EGT sau Euro Games Technology este un dezvoltator cunoscut în industria jocurilor de sloturi. EGT și-a început activitatea în Bulgaria în anul 2002 și încă își are sediul acolo. Dezvoltă, produce și distribuie o gamă largă de jocuri și este renumit ca fiind una dintre cele mai apreciate companii din industria globală a jocurilor de noroc.


De asemenea, EGT și-a câștigat popularitatea și online, aducând unele dintre cele mai interesante jocuri la cazinourile online din întreaga lume. Când vine vorba despre sloturi EGT, menționăm că acestea sunt utilizate în peste 60 de țări. Există și o colecție de produse, cum ar fi jocuri video slot, sisteme jackpot, aparate de jocuri, rulete electronice, platforme de jocuri mobile, playstation precum și mese semi electronice de Blackjack.

Istoria EGT Games


EGT este membru al Camerei de Comerț din Belgia, o asociație a producătorilor de echipamente pentru jocuri de noroc. Una dintre caracteristicile care le-a adus popularitatea sunt aceste sloturi EGT ce dispun de o caracteristică atractivă, și anume jackpotul.


Compania a început de jos, dar, odată cu creșterea sa rapidă, s-a alăturat furnizorilor de top cu multe cazinouri populare care dispun de jocuri de la acest furnizor. Primul joc lansat de EGT în anul 2002 a fost Gladiator, urmând ca în 2003 să intre pe piața bulgară cu primele jocuri din seria Classic Blend: Action Money, Oil Company, Gold of Roma și Crazy Bugs.


EGT a intrat pe piața din România în anul 2005 și a avut parte de o dezvoltare rapidă datorită calității jocurilor, câștigând astfel și încrederea pasionaților din această industrie.


Produsele acestei companii sunt disponibile atât pe desktop, cât și pe dispozitive mobile, care funcționează pe iOS și Android. Este important să rețineți că poți câștiga jackpotul progresiv de pe orice dispozitiv. Acest dezvoltator lansează în mod constant noi sloturi și participă la numeroase expoziții și concursuri, care se desfășoară printre multe companii de jocuri de noroc online, precum: ICE London, G2E Las Vegas și Macao, BEGE Expo Sofia, GAMEXPO Ungaria, Entertainment Arena România, GEB Serbia, FADJA Columbia, ELA Mexic, SAGSE Argentina, Panama și Peru.

Sloturi EGT și Rata de plată


EGT este un producător de jocuri de înaltă calitate ce se află în concordanță cu cerințele legislative stricte ale diferitelor jurisdicții de jocuri din întreaga lume. Astăzi, EGT este lider pe piața jocurilor de noroc online. Sume impresionante sunt disponibile în jackpoturi progresive. Trebuie remarcat faptul că cele mai multe sloturi EGT sunt clasice, având drept teme fructele, Egiptul antic sau animalele. Cele mai populare sloturi EGT au 5 role. În același timp, numărul de linii de plată, simboluri speciale și caracteristici bonus sunt diferite.


Sloturile acestui furnizor au întotdeauna simboluri speciale – Wild și Scatter. În majoritatea cazurilor, își îndeplinesc caracteristicile obișnuite. Mai multe sloturi EGT oferă jucătorilor și bonusuri speciale.


40 Super Hot este un slot EGT ce are o rată de plată de aproximativ 95,81%, ceea ce înseamnă că orice jucător va avea foarte mari șanse de a obține un câștig considerabil sau un posibil Jackpot. Burning Hot este un alt joc produs de EGT. Acest slot este apreciat atât pentru grafica și tema sa, dar și pentru rata RTP de 96,54%. De asemenea, Shining Crown are un RTP de 96,3%, fiind un slot cu 5 role și 10 linii plată.

Cele mai populare sloturi EGT


Sloturile reprezintă piesa de rezistență a acestui furnizor. Iată câteva dintre cele mai bune jocuri EGT:

  • 40 Super Hot – 5 role și 4 rânduri, cu posibilitatea de a avea 40 de linii de plată, grafică impresionantă, ce include simboluri cu fructe precum: lămâi, cireșe, pepeni sau prune, dar și simboluri Wild, reprezentate de cifra 7;
  • Circus Brilliant – joc de divertisment cu urși pe biciclete, având premii surpriză disponibile și un joc de rotiri gratuite cu premii duble;
  • 2 Dragon Reels – slot cu tematică asiatică cu rotiri gratuite și multiplicatori;
  • Halloween – dacă iubești Halloween-ul, îți va plăcea acest slot cu simboluri înfricoșătoare;
  • 4 Happy Hits – oferă patru niveluri de jackpot-uri misterioase și o grafică 3D cu premii majore acordate doar jucătorilor.

Concluzie


EGT este o companie de jocuri ce se află în expansiune rapidă, iar portofoliul lor de jocuri slot include o mulțime de sloturi retro plăcute și o gamă de jocuri în continuă evoluție, motiv pentru care EGT devine din ce în ce mai renumit la nivel mondial.