sloturi online

Sloturi online pentru iarna aceasta

Sezonul rece nu putea debuta fără câteva păcănele online și fără rotiri gratuite 2018. Ne-am gândit să îți facem un meniu pentru aerul rece de afară, meniu care să cuprindă și mai multe sloturi online. Secțiunea de jocuri este actualizată constant de colegii noștri, asta pentru ca tu să-ți poți satisface curiozitatea și spiritul de aventură. Fiecare dintre marii producători de videosloturi ai momentului s-au gândit la tematica iernii și au realizat o serie de jocuri cu gustul gasmblerilor profesioniști și fideli.

Sloturi online de iarnă

Povestea noastră începe cu jocul Cold as Ice (Rece ca Gheața) de la Microgaming. Numele jocului ne amintește de piesa rockerilor legendari de la Foreigner, trupă care a mai lansat și superba baladă I Want to Know What Love Is. În acest joc vei face cunoștință cu personaje care funcționează ca simboluri în aceste păcănele online. Vorbim despre eschimoși, urși polari și de morse pe gheață. Lucurile sunt date puțin peste cap, în sensul că lumea s-a întors cu susul în jos. Toate aceste personaje au ochelari de soare și gheața din jurul lor pare să se topească.

La nivel de aspecte tehnice, Cold as Ice e un joc cu cinci role și trei rânduri, iar liniile de plată sunt și ele într-un număr generos (25). Nu lipsesc nici aspecte standard pentru rotiri gratuite 2018. Simbolurile clasice (9, 10, J, Q și K) ajută la construirea unei atmosfere de vacanță, vacanță pe care o așteptăm cu toții.  Pentru a nu-ți da spoilere, îți vom spune doar că există și opțiunea de free spins în acest super-joc. Rotiri gratuite 2018 înseamnă și Igloo Free Spins.

Păcănele online de iarnă

Cui nu îi place iarna și mai ales cui nu îi place să construiască bulgări de zăpadă? Cei de la NextGen s-au gândit chiar mai departe și au transformat experiența copilăriei în ceva deosebit. Vprbim de videoslotul numit Snowflakes (fulgi de zăpadă). Și acest joc mă duce cu gândul la o melodie faimoasă, și anume la piesa Snow a trupei americane Red Hot Chilli Peppers. Culorile și muzica (sunetele) acestui joc te duc desigur cu gândul al sărbătorirea Crăciunului. Vei găsi tot felul de oferte cu păcănele online pe site-ul nostru și în această perioadă a anului.

Ca și prima intrare în topul nostru, și Snowflakes are o structură de tipul 5X3 + 25. Vorbim desigur de cinci role, trei rânduri și 25 de linii de plată.  Bonusul acestui joc acoperă runde de rotiri gratuite în 2018, câteva variante de extra Wilds (Icy Wild, de exemplu), dar și minunatul feature numit Wild Wind. Un punct forte al acestui joc îl reprezintă și extrem de inspiratele efecte grafice și sunetul remarcabil. Multe sloturi online vei putea testa în această iarnă de poveste. Haideți să dăm drumul la o iarnp de vis. Să curgă cu păcănele online.

Multe rotiri gratuite 2018

Nici un top care se respectă nu poate neglija jocurile propuse de partenerii noștri de la NetEnt. Suedezii au un răspuns și pentru jocuri cu tematică de iarnă și vorbim despre videoslotul intitulat Icy Wonders, care s-ar traduce ca Minunile de Gheață. De data aceasta schimbăm puțin formatul, în sensul că avem cinci role, trei rânduri și mai multe linii de plată. Sunt 30 de linii de plată de care e bine să profiți. E un joc al armoniei, un joc în care eschimoșii și creaturile zăpezilor conviețuiesc în pace într-un peisaj înghețat.

De data aceasta schimbăm într-o oarecare măsură structură, păstrând numărul de role și de rânduri (5X3), dar schimbând liniile de plată (30). Grafica merge mână în mână cu sentimentul pe care îl degajă acest videoslot. Pacea, liniștea și sentimentul Crăciunului sunt cele mai frumoase aspecte ale acestui minunat joc. Nu ai voie să ratezi nici simbolul pinguin, acest simpatic mamifer venind tocmai de la Polul Sud pentru a-ți întări câștigurile.Și asta nu e tot. Icy Wonders vine la pachet și cu două jackpoturi progresive pe care ai mari șanse să câștigi. Ce îți poți dori mai multe de la aceste sloturi online?

Pregătirile de iarnă vor arăta mult mai bine cu niște rotiri gratuite 2018. Pregătește-te de Crăciun cu multe sloturi colorate și ține pasul cu tendințele de pe piața jocurilor de noroc din România.