sloturi craciun

Sloturi pentru Craciun

Se spune că păcănele sunt mult mai strălucitoare în preajma sărbătorilor de iarnă, atunci când ne bucurăm cu toții de Crăciun și de Anul Nou. Moș Craciun aduce cadouri si runde gratuite la sloturi pentru toată lumea. Nu trebuie să fi fost cuminte ca să ai parte de jocuri cu păcănele de sărbătorile de iarnă. Deși mai e ceva timp până ne vom aduna cu toții în jurul bradului, noi te pregătim de pe acum pentru desfăcutul cadourilor lucioase.

Sloturi în haine de Craciun

sloturi fructe

Prima variantă pe care ți-o propunem azi este celebrul joc Fruit Shop Christmas Edition, aplicație produsă de suedezii de la NetEnt. Cu 5 role și 15 linii de câștig, acest slot se adresează pasionaților de jocuri cu păcănele conservartori, dar cărora le place Craciunul. Dacă atingi nivelul zece de pariere, te poți bucura de cel mai mare câștig posibil din acest joc. 80.000 de fisde la o singură rotire și Craciunul tău va arăta cu mult mai bine.

RTP-ul este unul foarte competiiv, vorbim de o rată Return to Player de 96.70%. Jocul are deja aproape patru ani de când a fost lansat și încă e în topul preferințelor jucătorilor de sloturi. Fruit Shop Christmas Edition merge cel mai bine cu scorțișoară, lângă bradul de Craciun. Echipa Rotiri Gratuite crede că operatorii parteneri vor oferi acest joc în oferta lor de iarnă. Vezi și bonusurile fără depunere de care poți profita.

Alte jocuri cu păcănele

A doua propunere pentru momentul în care ne pregătim să deschidem cadourile de la Moșu’ vine de la Playtech. Pentru că mulți dintre voi asociază Craciunul cu iarna și cu frigul, ne-am gândit să îi aducem aproape de voi pe pinguini. Slotul Penguin Vacation vine la pachet cu cinci role, 3 linii și 30 de oportunități de câștig. Mai mult, cinci pinguini wild pe cele cinci role garantează un câștig de 10.000 de fise. Și acest joc are un Return to Player competitive, 94.25%.

Culorile și fonturile sugerează un sentiment de iarnpă, o senzație puternică de sărbătoare. Pinguinii sunt animale foarte simpatice, fiind prezente pe la noi și prin dansurile de la nunți. Cine nu a încercat vreodată Dansul pinguinului? La acest joc se pot miza între 0.20 și 1.000 de fise. De asemenea, Penguin Vacation nu este un slot progresiv. Asta nu înseamnă că nu te poți distra învârtind rolele cu jocuri cu păcănele. Poți ajunge la 33 de free spins cu acest joc. Vezi ce alte jocuri poți încerca în secțiunea propusă de experții noștri.

Topul are un câștigător

Pe finalul acestui tiop revenim tot la NetEnt. Pentru că știm că ești genul de jucător care preferă div ersitate și de Crăciun, îți arătăm și un videoslot progresiv. Suedezii au produs Icy Wonders. 5 și 30 sunt numere norocoase și de această dată. 5 role și 30 de linii de câștig și inca un Craciun poate să înceapă. Poți acumula și până la 30 de rotiti gratuite sau free spins. Trei simboluri de tip Scatter aduc de la sine rotiri gratuite. Asta nu înseamnă altceva decât dublarea premiilor pe care le obții.

jocuri cu păcănele rece

Rata RTP este ceva mai mică, dar 93.50% e încă un scor foarte competitiv pentru un slot NetEnt. Și această aplicație ca mai toate jocurile cu păcănele de la NetEnt se pot juca atât în versiune mobilă (sisteme de operare iOS sau Android), dar și pe tabletă sau desktop. Mobilitate, varietate și curaj sunt atributele de care ai nevoie pentru a performa de Craciun la sloturi video. Magia sărbătorilor te înconjoară și nu-i poți rezista.