sloturi cu speciale

Sloturile cu speciale: cum poți beneficia de runde bonus

Fără doar și poate, cazinourile moderne sunt diferite de cele de odinioară mai ales datorită evoluției internetului. În zilele noastre, în mediul online poți găsi o mulțime de jocuri cu tematici atractive și cu șanse mari de câștig. Printre cele mai apreciate jocuri de către utilizatorii din întreaga lume se numără sloturile online – sau păcănelele – cum mai sunt adesea cunoscute în limbajul popular.

Dacă vrei să explorezi oportunitățile de câștig pe care ți le oferă acest joc, acest articol îți vine în ajutor cu câteva informații utile ce îți pot fi de real folos atunci când vrei să te joci sloturi online.

Când te joci la cazino – mai ales dacă privești jocul ca pe o potențială sursă de câștig, nu doar ca pe o modalitate de relaxare – ai face bine să optezi pentru acele jocuri cu șanse mari. În cazul sloturilor online, de pildă, jocurile cu runde bonus reprezintă cea mai bună opțiune. Grație elementelor speciale cu care este prevăzut jocul, te poți bucura de numeroase șanse de câștig. În plus, aparițiile noi cu runde bonus aduc animații și componente extrem de interactive.

Ce sunt sloturile cu runde bonus?

O rundă bonus sau specială reprezintă un motiv de bucurie pentru utilizatori datorită avantajelor pe care le oferă. Sloturile cu runde bonus pot aduce rotiri gratuite, multiplicatori, simboluri suplimentare sau mini-jocuri secundare. Și poate cel mai important aspect dintre toate – o rundă bonus înseamnă în mod automat mai multe șanse de câștig.

Ce tipuri de runde bonus există la sloturile online

Producătorii de jocuri încearcă să se ridice la nivelul așteptărilor pe care le au utilizatorii – și de multe ori reușesc chiar să le depășească. Drept dovadă stau numeroasele sloturi cu speciale, adică acele jocuri cu runde bonus cât mai interesante și mai atractive. Acestea vin în diverse forme și îmbunătățesc în mod considerabil experiența de joc. Iată care sunt cele mai frecvente tipuri de runde bonus la sloturi:

  • Rotirile gratuite (Free Spins). În general, acestea sunt activate de simbolul scatter, iar numărul lor variază de la un joc la altul. În cazul sloturilor speciale cu rotiri gratuite, utilizatorii primesc 10 rotiri, însă există și runde cu 15, 20, 30 sau chiar mai multe rotiri. Mai mult decât atât, uneori rotirile pot fi chiar suplimentate, ceea ce face ca în anumite situații numărul lor să fie de ordinul sutelor.
  • Mini-jocuri. Anumite jocuri cu sloturi sunt prevăzute și cu a doua rundă bonus care aduce un mini-joc. De obicei, această rundă este declanșată de simbolul bonus – atunci când apare de minim 3 ori. În ce constă, mai exact? Ei bine, runda va începe într-un ecran separat și de cele mai multe ori aduce un joc sub forma unei provocări. Fie utilizatorul trebuie să ghicească unde sunt ascunse niște premii, fie trebuie să acumuleze niște puncte etc. De altfel, în urma aceste runde de mini-joc, vei obține un număr mai mare de credite.

Tipuri de simboluri speciale cu runde bonus

În continuare, vom vorbi despre simbolurile speciale importante pentru runda bonus. Dacă vrei să îți faci o idee despre tipurile de runde bonus existente la jocurile pe care le alegi nu trebuie să faci mare lucru. Tot ce trebuie să faci este să urmărești în tabelul de plată al unui joc simbolurile: multiplicator, wild, scatter și bonus.

  • Simbolul Multiplicator

De obicei, multiplicatorii sunt fie stabiliți de la început (ceea ce înseamnă că în acest caz au valoare fixă), fie se stabilesc printr-un joculeț (adică primești un anumit multiplicator după cum ți-o fi norocul – cum zice înțelepciunea populară). Ceea ce este interesant la acest simbol este faptul că acest element poate îndeplini și rol dublu (ex. multiplicator wild, scatter wild).

  • Simbolul Wild

Numărându-se printre cele mai importante elemente, simbolurile wild sunt extrem de importante pentru că au rol de joker și pot înlocui alte simboluri pentru a forma combinații câștigătoare. Dacă jucătorul realizează o combinație câștigătoare din mai multe simboluri Wild, va avea parte de runde bonus și de premii diverse pentru simplul fapt că o combinație cu simboluri wild valorează mult mai mult decât o combinație cu simboluri obișnuite.

Unele elemente  din cadrul jocurilor cu sloturi online pot fi active și în runda bonus, în timp ce altele nu. O altă caracteristică a simbolurilor wild este că unele sunt fixe și altele sunt extensibile, ceea ce înseamnă că șansele de câștig se măresc în mod considerabil. În principiu, simbolul wild poate înlocui aproape orice alt simbol din joc, cu excepția simbolului Scatter.

Pentru a afla ce fel de simboluri au sloturile pe care le joci, verifică tabelul de plăți a jocului. Acolo vei găsi descrierea tuturor simbolurilor și valoarea fiecăruia în parte.

  • Simbolul Scatter

De regulă, acest element se remarcă prin faptul că declanșează funcția bonus de la sloturile cu speciale. Și de ce să nu recunoaștem că simbolurile Scatter fac jocurile casino mai atractive. Runda bonus de rotiri gratuite se poate declanșa în funcție de numărul de simboluri dintr-o combinație de linie. Așadar, numărul acestor rotiri variază în funcție de numărul elementelor Scatter.  Acest simbol nu are rolul doar de a activa specială, ci poate aduce și câștiguri adiționale utilizatorilor care au combinații cu astfel de elemente pe role. Însă, trebuie verificat tabelul de plăți dinainte de joc pentru a ști exact la ce să te aștepți.

Cele mai cunoscute jocuri de sloturi cu speciale

Producătorii de top se întrec în crearea unor jocuri de sloturi cu speciale care să fie cât mai atractive și care să ofere cât mai multe avantaje jucătorilor. Mai jos vei găsi o listă cu câteva dintre cele mai căutate și apreciate jocuri de sloturi cu speciale, în funcție de producător.

  • Microgaming – Thunderstruck, Immortal Romance, Avalon
  • NetEnt – Jack and the Beanstalk, Gonzo’s Quest, Theme Park: Tickets of Fortune, Guns N’Roses sau Twin Spin
  • Playtech – Ace Ventura, Top Gun, Battle of the Gods
  • IGT – Pharaoh’s Fortune, Da Vinci Diamonds
  • EGT – Circus Brilliant, 100 Cats, Dragon Reels.

Cazinourile online își înnoiesc ofertele de sloturi cu speciale pe zi ce trece. Mai mult decât atât, la înregistrare poți beneficia de promoții excelente. Înregistrează-te și revendică-ți bonusul exclusiv acum!