supereroi

Supereroi și sloturi

Fiecare dintre noi a îndrăgit în copilărie desenele animate sau benzile desenate cu supereroi. Totuși, la acel moment, niciunul dintre noi noi se gândeam la faptul că acele personaje vor fi transformate la un moment dat în protagoniști de sloturi și de runde de rotiri gratuite. Tehnologia evoluează și în anii aceștia ne putem bucura de Batman, Superman, Catwoman și alți supereroi atât în benzile desenate, cât și pe micul sau marele ecran, dar și în cele mai îndrăgite păcănele ale momentului.

Echipa Rotiri Gratuite îți pregătește încă un top, top la fel de palpitant ca toate cele din săptămânile anterioare. Știm cât de mult ți-au plăcut materialele cu animale sălbatice sau cele muzicale și de aceea vrem să continuăm aventura alături de tine. Să pornim la drum!

Runde de rotiri gratuite cu Batman

Câți dintre voi nu ar vrea să călătorească prin Gotham City? Cât de mult ai vrea să îl întâlnești pe miliardarul Bruce Wayne din universal DC, mai ales când îl întruchipează pe legendarul Batman? Acum ai posibilitatea, mulțumită producătorului NextGen Gaming (fondat în 1999).

Ai 50 de linii care pot plăti bani frumoși pe cele cinci role. Jocul este compativbil atât cu versiunile mobile, cât și cu cele de desktop. De asemenea, pentru desktop, poți juca atât ca utilizator Linux, Mac sau Windows. Pariul de 1.000 de puncte (monezi) apare atunci când pariezi 20 de unități monetare pe toate cele 50 de linii. Suma minima de pariat este este 0.01 unități monetare.

Deși are o rată destul de mică (Return to Player – 92.2), grafica și animațiile acestui joc te vor cuceri cu totul. Știm că îți plac acești supereroi și că Batman este unul dintre ei. E unul din acele sloturi unde sigur vei primi runde de rotiri gratuite. Rotiri Gratuite caută pentru tine acele oferte care îți aduc plus valoare în jocul tău la păcănele.

Mai mulți supereroi, Fantastic Four

Pentru că uneori nu e de ajuns un singur supererou, ne-am gândit să îți oferim compania a nu mai puțin de patru. Fantastic Four realizat de Playtech este replica pe care o dă Universul Marvel Universului DC în materie de păcănele. Există în acest slot video patru variante de a obține runde de rotiri gratuite. Acestea sunt atribuite celor patru personaje principale: Mr. Fantastic, Invisible Woman, Human Torch și The Thing. Există 50 de linii care îți plătesc pariurile și clasicele cinci role. Ai o șansă excelentă să te califici pentru senzaționalul jackpot de 10.000 de monede.

Și acest joc este disponibil atât pentru versiunea mobile, cât și pentru cea desktop și vine cu un RTP (Return to Player Rate) de 94.88%. Poți încerca acest joc mai întâi într-o variant de joc gratuit, după care poți intra în febra câștigurilor. Vrem să știm care dintre cei patru fantastici e favoritul tău. Să fie Mr. Fantastic sau Human Torch? Sau poate că o preferi pe Invisible Woman sau chiar pe The Thing? Echipa Rotiri Gratuite și-a ales preferatul. Este de fapt o prefarată, o supereroină. Invisibile Woman este alegerea noastră. Dar nu am terminat cu sloturile. Mai avem câteva surprize.

Sloturi cu Superman

Topul nostru are desigur și un castigator. Vorbim de cel mai apreciat dintre supereroi, încă un personaj mult așteptat în rundele de rotiri gratuite. Videoslotul pornește de la filmul din 1978, în care rolul lui Superman a fost jucat de Christopher Reeves. Playtech a transformat această peliculă într-un joc foarte antrenant. Și aici avem de a face tot cu un erou din Universul DC. Cum te pregătești să îl întâmpini pe Clark Kent? Vei avea parte și de coloana sonoră din celebrul film. La păcănele e uneori ca în filmele de succes. Jocul se prezintă excelent și în versiunea sa mobilă.

Videoslotul vine cu o obțiune care îți dubleazaă numărul freespins de la 10 la 20. Există de asemenea 100 de linii de plată, care reprezintă o cifră și frumoasă, dar și rotunda. Jocul te răsplătește și cu o serie de simboluri Wild. Acest joc are toate atributele filmului din 1978: optimism infinit, multă bună dispoziție și, mai ales, un final fericit. Există multe alte sloturi din care poți alege. Nu trebuie decât să îndrîznești să te apropii de acești supereroi. Mult succes în învârtirea rolelor. Merită orice efort.