bonusuri

Ce tipuri de bonusuri să alegi în funcție de joc

Te-ai decis să încerci un slot nou sau vrei pur și simplu să faci mai mulți bani la unul din jocurile tale preferate, mai mult ca sigur există o ofertă cu bonus pentru asta. Cu atât de multe opțiuni și promoții diferite, cel mai bine e să fii informat din toate punctele de vedere și asupra fiecărui detaliu. Când vine vorba de bonusuri la sloturi, există pachete promoționale care se potrivesc indiferent de jocul ales. Cu toate astea, sunt anumite oferte de care trebuie să știi cum să te folosești ca să poți obține maxim de profit. 

Bonus de bun-venit la înregistrare cu depunere

Deja cunoscute în rândurile amatorilor sau profesioniștilor, bonusurile de bun-venit vin și ele în mai multe variante. Cel mai adesea veți întâlni bonusuri de bun-venit cu depunere, ceea ce înseamnă că trebuie să faceți un depozit minim de bani ca să primiți pachetul promoțional specificat. Deși ne-am dori să primim bonusuri exclusiv gratuite, platformele specializate cu jocuri nu își permin să recompenseze fiecare jucător la înscriere. Acest lucru se datorează numărului foarte mare de utilizatori. Pe de altă parte, în schimbul acestui mic angajament pe care și-l asumă jucătorul, beneficiile sunt mult mai mari decât în cazul bonusurilor fără depunere. Ai fie un procent din suma depusă sau aceasta îți poate fi dublată pe loc, în contul tău de jucător. 

În cazul bonusurilor cu depunere, restricțiile sunt mult mai mici, în sensul în care nu ți se specifică un slot pe care trebuie să îl joci ca să ai acces la rotiri gratuite sau premii cash. Dacă ai în minte mai multe sloturi pe care vrei să le testezi și ai nevoie de un bonus, atunci tot ce ai de făcut este să alegi o platformă de joc și să faci o primă depunere la înregistrare. De regulă acestea pot fi chiar și de 50 de lei, o sumă infimă în comparație cu ceea ce primești ulterior.

Bonusuri la sloturi noi

Pentru acei jucători care țin pasul cu inovațiile tehnologice și caută mereu sloturi noi, marii competitori de pe piață au creat oferte speciale ca să-și atragă clienții. Cu ocazia lansării jocurilor noi, ai bonusuri cu rotiri gratuite sau tot felul de promoții care se aplică exclusiv slotului respectiv. Ai aflat că programatorii tăi preferați pregătesc alt joc? E un moment ideal să verifici site-urile pentru oferte de ediție limitată. Astfel, intri în joc cu avantaje incredibile și nici nu e nevoie să faci o depunere nouă dacă ești deja înscris pe site.