runde bonus sloturi online

Top 10 cele mai interesante runde bonus în sloturile online

Păcănelele moderne vin adesea cu runde bonus sloturi online care fac gameplay-ul mult mai interesant și le oferă jucătorilor șanse crescute de câștig. Plecând de la banalele Rotiri Gratuite sau simboluri Wild care înlocuiesc orice alt simbol, sloturile din lista următoare au trecut la pasul sau mai bine zis pașii următori aducând runde bonus care îți taie răsuflarea și îți vor duce experiența de gambling la un cu totul alt nivel.

Iată sloturile cu cele mai interesante runde bonus, după cum urmează:

7 Sins

Produs de Play’N’Go, slotul 7 Sins prezintă niște runde bonus sloturi online foarte interesante. În primul rând, slotul prezintă un Wild dublu care crește șansele de succes. Rotirile gratuite sunt unice, având în vedere că nu-ți trebuie decât două simboluri Scatter pentru a porni rundele în loc de trei cum este la alte păcănele. Jucătorul poate alege unul dintre cele 7 păcate mortale în timpul rundelor gratuite. Multiplicatorii aplicați în timpul acestor runde variază de la 2x până la 15x făcând 7 Sins un slot care poate oferi niște câștiguri incredibile.

X-Men

Urmând tema filmului cu același nume, acest slot de la Playtech este o adevărată minunăție când vine vorba de grafică, calitate sonoră și gameplay. Totuși, nu de asta X-Men Slot se află în topul nostru. X-Feature nu face parte din runde bonus sloturi online, totuși apare destul de des și oferă niște câștiguri frumoase. De fiecare dată când 5 eroi formează un X în centrul rolelor vei câștiga 5X suma pariată. Simbolul Scatter declanșează în combinație rotirile gratuite unde există două aspecte diferite, Hero Mode și Villains Mode. Rotirile încep automat în Hero Mode și sunt practic nelimitate. Rotirile continuă până când Magneto apare pe a treia rolă și atunci jocul se mută în Villains Mode unde sunt 8 rotiri gratuite. Dacă profesorul X apare pe rola trei, jucătorul va fi întors în Hero Mode la rotiri nelimitate. Pe lângă acestea, jucătorii mai pot câștiga și unul dintre jackpoturile Power, Extra Power, Super Power și Absolute Power.

Planet of the Apes

Creat de NetEnt și 20th Century Fox, acest slot nu doar că arată incredibil, dar vine și cu niște runde bonus sloturi online care îți vor tăia răsuflarea. Slotul vine cu două seturi diferite de role de joc (Rise and Dawn). Ca opțiuni, jucătorul are la dispoziție simboluri Wild multiple, simboluri care se transformă pe rolele Dawn și o opțiune duală care apare pentru un simbol ales pentru a crește câștigurile. Rotirile gratuite sunt și ele împărțite în Rise Free Spins și Dawn Free Spins, unde jucătorul poate câștiga fie 10 sau 15 runde gratuite. În timpul rotirilor gratuite Rise orice simbol Wild este colectat și păstrat pentru ultima rotire când vă fi aplicat. În timpul rotirilor gratuite Dawn, jucătorul poate colecta fie mai multe rotiri gratuite, simboluri Wild extra și în cele din urmă un multiplicator de până la 5x. Ca lucrurile să devină și mai interesante, jocul mai vine cu un set de rotiri gratuite, Multiple Free Spins unde rotirile oferă opțiunile combinate ale celor de mai sus. Jucătorul poate câștiga de 3000x pariul inițial.

Thunderstruck 2

Thunderstruck 2 este un slot produs în 2010 de către Microgaming. A ajuns repede în topul preferințelor jucătorilor cu o serie de runde bonus sloturi online foarte interesante. Prima este Wildstorm. Această opțiune se declanșează aleatoriu și până la 5 role pot deveni pline cu simboluri Wild, ceea ce îi vă aduce jucătorului de 1000x pariul inițial. Great Hall of Spins este a doua opțiune, care este declanșată de simbolurile Scatter și se împarte în 4 tipuri de rotiri. Valkyrie Bonus oferă 10 rotiri gratuite la care se adaugă multiplicatori de 5x și șanse de a obține și mai multe rotiri gratuite. Loki Bonus oferă 15 rotiri gratuite cu Wild Magic Feature care oferă simboluri Wild auxiliare. Odin Bonus le oferă jucătorilor 20 rotiri gratuite cu Wild Raven Feature care transformă simboluri aleatorii în multiplicatoare de la 2x până la 6x. Cel mai mare bonus poate fi obținut cu ajutorul lui Thor. Dacă această opțiune este declanșată, jucătorul primește 25 de rotiri gratuite unde orice câștig consecutiv este multiplicat de până la 5 ori.

Immortal Romance

Lansat de Microgaming, Immortal Romance este probabil unul dintre cele mai populare și îndrăgite sloturi cu o mulțime de runde bonus sloturi online. Câștigul maxim poate fi de 729.000 de credite ceea ce este incredibil. Simbolul Wild funcționează atât normal înlocuind orice alt simbol dar funcționează și aleatoriu transformând până la 5 role în Wild. Că și Thunderstruck și Immortal Romance oferă 4 tipuri diferite de rotiri gratuite. Amber oferă jucătorilor 10 rotiri gratuite cu multiplicatori de 5x aplicați. Accesul la alte rotiri gratuite deschide un număr specific al caracteristicii în Room of Spins. Cu cât vei juca mai mult acest slot cu atât mai multe opțiuni vei activa. Troia le va oferi jucătorilor 15 rotiri gratuite cu caracteristica Vampire Lats unde multiplicatorii sunt oferiți aleatoriu până de 6x. Michael aduce 20 de rotiri gratuite cu Rolling Reels unde multiplicatorii sunt garantați până la 5x. Ultimul caracter Sarah, aduce 25 de rotiri gratuite cu Wild Vine unde a treia rolă poate fi transformată complet în Wild sau poți primi mai multe simboluri Scatter, pentru și mai multe rotiri gratuite.

Jumanji

Creat de NetEnt după filmul celebru din 1995 cu același nume, Jumanji Slot vine în întâmpinarea jucătorilor cu runde bonus sloturi online foarte interesante. Sticky Vins este o opțiune random care poate să apară după orice spin norocos. Simbolurile care alcătuiesc combinația norocoasă, inclusiv simbolurile Wild sunt lipite și se mai executa o rotire gratuită pentru o șansă în plus de câștig. Dacă rotirea este norocoasă, procesul este repetat. Monsoon Wild aduce un crocodil care se vă tara pe 2 role aleatorii transformând toate simbolurile în Wild. Ultimul bonus aleatoriu este Monkey Mayhem unde maimuțele apar și rearanjează simboluri pe role într-o combinație câștigătoare garantată. Rotirile gratuite sunt de 4 feluri și oferă fie rearanjarea simbolurilor în combinații câștigătoare garantate, fie rotiri gratuite în plus, multiplicatori de câștig sau o mulțime de extra Wild.

Rainbow Riches

Venit de pe porțile Barcrest, Rainbow Riches nu pare cine știe ce la prima vedere, grafica nu este impresionantă și nici coloana sonoră nu este de lăudat. Totuși este un slot cu runde bonus sloturi online simple și care oferă câștiguri destul de ușoare și de consistente. Pe lângă un jackpot de 25,000 credite și o opțiune Gamble la fiecare câștig care îl poate dubla, jocul are doar 2 runde bonus auxiliare. Pots of Luck și Pick Me. Dacă opțiunea Pick Me este declanșată, jucătorul va fi dus într-un ecran de jos separat unde trebuie să aleagă între trei pălării. Doua dintre ele dețin câștiguri și una dintre ele vă duce jucătorul mai departe către cea de-a doua opțiune, Pots of Luck. Aici jucătorul va fi dus mai departe la 3 ceaune, gold, silver și bronze fiecare reprezentând câștiguri. Jucătorul vă apasă apoi pe săgeată de aur și ceaunele se vor învârti în jurul spiridușului de 3 ori și unul dintre ele vă fi oferit jucătorului.

Avalon 2

Avalon 2 este un alt slot excelent de la Microgaming cu runde bonus sloturi online foarte bune. Acest slot oferă nu mai puțin de 8 runde bonus jucătorilor. Prima opțiune Lake of Legends includ un zar care seamănă cu fragmente din Excalibur și oferă jucătorilor un câștig aleatoriu. Misty Vale oferă 15 rotiri gratuite și șansă de a alege propriul Wild. Dusky Moors aduce 2 căști care împreună formează un câștig. A treia opțiune Forest Falls, le aduce jucătorilor 20 de rotiri gratuite și simboluri Wild auxiliare. Tot 20 de rotiri gratuite pot fi obtinute cu Morgan’s Keep. Cu Whispering Wilds, jucătorul vă avea de ales între 5 scuturi pe care cavalerul alb le va descoperii odată cu un câștig aflat sub el. Runda bonus Hall of Shadows vă pune jucătorul contra cavalerului negru pentru a recupera Sfântul Graal și un câștig frumos. Ultima opțiune, Isle of Avalon aduce o roata cu mai multe șanse de câștig. Una dintre ele vă aparține la sfârșit jucătorului.

Finn and the Swirly Spin

NetEnt a făcut o treaba excelentă cu acest slot. Jucătorii pur și simplu au cum să se plictisească învârtind rolele datorită multitudinii de opțiuni. Totul începe cu matricea de joc unde în loc de clasicele 5 role, Finn and the Swirly Spin se joacă pe o matrice de 5×5 unde câștigurile pot fi fie verticale fie orizontale. După fiecare câștig simbolurile care au format combinația dispar iar cele rămase sunt trase către centrul ecranului pentru șansă de a crea combinații câștigătoare adiacente. Pe lângă asta, la fiecare câștig se formează o stea care este simbolul Wild substituind orice alt simbol. În colțul din stânga al ecranului exista o cheie. Deși nu poate fi potrivită cu nici un alt simbol, aceasta cheie trebuie să ajungă în mijloc pentru că acolo vă declanșa una dintre cele 4 runde bonus. The Star Bar este prima opțiune bonus unde exista 7 rotiri gratuite cu 2 simboluri Wild garantate pe role și un castig garantat la fiecare rotire. The Lava Lair este a doua opțiune se poate declanșa cu 4 chei. În timpul acestor rotiri, simbolurile Wild normale sunt înlocuite cu Wild Lipicios și o cheie Dragon care distruge simboluri pentru a crea câștiguri garantate. The Lucky Mug este o runde declanșată cu 9 chei și oferă 4 rotiri gratuite, Dacă nici una dintre aceste rotiri nu este norocoasă, opțiunea Irish Luck vă garanta la ultima rotire o rola întreagă formată din același simbol pentru un câștig maricel. Ultima opțiune, Golden Pot este declanșată cu 16 chei, Sunt doar 2 rotiri aici, dar toate simbolurile mici sunt transformate în simboluri mari pentru a oferi o șansă la un câștig enorm.

Terminator 2

Ultima oprire pe lista este Terminator 2. Acest slot de la Microgaming îți va garanta că te vei întoarce de fiecare data. Sunt nu mai puțin de 243 moduri de a câștiga. Rotirile gratuite adaugă o extra rola la cele existente transformând jocul dintr-o matrice de 5×3 în una de 5×4. Acest lucru crește simțitor șansele de câștig la 1,024 cu șansă de extra Wild. În plus, Simbolul T-1000 îți poate înlocui orice alt simbol pentru a completa combinații câștigătoare. Simbolul T-800 apare aleatoriu la orice rotire necastigatoare. În cazul apariției, este declanșată opțiunea RoboVision unde orice câștig vă fi identificat și obținut automat.