sloturi online muzica

Top 10 sloturi inspirate din muzică

Audiofil dornic să își depășească limitele, să își demonstreze îndemânarea pe ritmurile roților slot-urilor de la furnizorii internaționali care au investit în tematici speciale, inspirate de lumea unui limbaj universal atât de frumos – muzică? În acest articol vei citi despre 10 dintre cele mai populare sloturi online muzică care au fost create pe baza unei tematici cu totul aparte. Află ce te așteaptă în mediul virtual și cum poți să te distrezi, să cânți și să obțîi cele mai mari câștiguri pe care ți le poți imagina, de oriunde te-ai află!

Guns n’Roses

Iubeșți rock-ul clasic și vrei să fii pe scenă câștigului alături de una dintre legendarele trupe ale acestui gen muzical? Net’Ent ți-a păstrat un loc special lângă Axl Rose și Slash, de unde nu doar că te vei bucură de numerosul public, ci și de uralele sale pentru fiecare dintre rotirile câștigătoare. Alege-ți hit-ul preferat din playlist și fie că alegi Welcome to the Jungle, Chinese Democracy, fie că preferi clasicele Sweet Child O’mine, Paradise City sau November Rain, șansele tale de câștig vor fi la fel de mari și atomsfera incomparabilă!

Nu doar că în acest slot ai un Wild Symbol special, ci pe rolele 1, 3 și 5 din acest Matrix de 3×5 ai pregătită o surpriză sub formă de Roată Bonus, care va declanșa unul dintre cele 3 feature-uri Guns n’Roses! Totodată, cei mai mari fani vor fi răsplățiți și cu Runde Gratuite pe solo-urile lui Slash dacă reușesc să găsească combinația printre rolele de joc. De pe lista surprizelor nu trebuie uitate alte câteva surprize care se activează prin aliniamente aparte ale simbolurilor – The Appetite for Destruction Wild, The Legend Spins și Solo Multiplier Feature.

În această creație monumentală de la Net’Ent nu contează dacă eșți un fan al band-ul rock sau nu, distracția este la cote maxime, iar câștigurile au valori incredibile, în timp ce șansele de câștig nu se compară cu cele de la niciun alt slot. Combinațiile care îți vor crește valoarea contului tău virtual sunt nenumărate, trebuie doar să dai Spin și te vei convinge singur!

Jimi Hendrix

Pătrunde în minunată lume a artistului Jimi Hendrix cu intro-ul special creat de NetEnt, lasă-te purtat de acordurile chitării sale până la panoul unde afli care sunt simbolurile cheie ale slot-ului și apasă pe Play. Vei fi întâmpinat de un Matrix 5×3 plin de surprize plăcute ascunse în spatele rolelor tematice, specifice anilor ‘60 – ‘70.

Folosește-te de toate elementele grafice atent realizate pentru a obține linii de joc câștigătoare și bucură-te nu doar de efectele vizuale impresionante, ci și de ritmurile celor mai cunoscute hit-uri ale artistului. Nu ai cum să te plictiseșți în această lume virtuală plină de câștiguri din partea a nenumărate icon-uri, precum feature-uri că Purple Haze și Little Wing. Ele sunt însoțite de numeroase Runde Bonus și portretul artistului, care în slot-ul de față este Wild-ul jocului. De asemenea, vei mai avea parte de Rotiri Repetate și Scatter-uri, dar și de surprize incomparabile, pe care le vei putea descoperi doar dacă dai Spin!

Șansele de câștig sunt incredibile, atmosfera te va purta în timp fără doar și poate, iar experiență este una pe care vei dori să o retraiesti cât de curând.

Motorhead NetEnt

Cel de-al treilea slot din seria NetEnt Rocks este Motorhead, o creație cu totul aparte. Un prim aspect care poate să fie observat este faptul că intro-ul este mai direct pentru jucători, acestora fiindu-le prezentate bonus-urile și feature-urile disponibile. Totodată, Matrix-ul nu mai este cel clasic de 5×3, ci are un aranjament special. Simbolurile regăsite pe liniile de joc nu sunt doar cele personalizate, existând și unele clasice, precum septari, cireșe și clopote. Cu toate acestea, pacaneaua are foarte multe elemente tematice, de la modul în care este realizată întreagă creație grafică, până la muzică și la efectele speciale.

Ace of Spades este în acest slot, simbolul Wild care te va ajută în obținerea câștigurilor dorite, în timp ce logo-ul Motorhead reprezintă Scatter-ul ce apare doar pe roțile 3, 4 și 5. Cu el vei declanșa 10 Rotiri Gratuite care se activează instant. Fie că eșți în Rundele Bonus cu Free Spins sau în modul normal de joc al slot-ului, fii atent la simbolurile aurii care vor declanșa Mystery Reel Feature.

Totodată, Motorhead este un joc pe care trebuie neapărat să îl încerci și pentru Feature-ul sau special – Bomber. El este declanșat doar în modul normal de joc și reprezintă cea mai mare oportunitate pe care o ai în acest slot pentru câștiguri incredibile!

Lasă-te purtat de Lemmy pe ritmurile Ace of Spades, Iron Fist, Killed by Death și Over Kill, iar distracția și câștigurile vor apărea de la primele Spin-uri!

Kiss WMS

Una dintre cele mai cunoscute trupe de rock & roll a anilor ‘70, Kiss, stă la baza slot-ului care îi poartă numele, fiind un joc cu totul deosebit. Creatorii săi de la WMS au pregătit fanilor un mediu de joc cu totul special, non-conformist, asemenea band-ului. Pe lângă background-ului și simbolurilor tematice, gamblerii vor putea câștigă premii prin combinațîi reușite pe linii de joc împărțite în două Matrix-uri – 5×4 și 5×12. Acesta este unul dintre foarte puținele slot-uri cu role Colossal, în total existând 100 de linii de joc pe care se pot obține câștiguri.

Asemenea oricărei pacanea demne de acest top, Kiss deține și Runde Bonus care se acordă prin declanșarea simbolului Wild și a celor Feature. Ele se activează automat și oferă Free Spins și multiplicarea câștigurilor obținute din acestea. Joacă-te și câștigă, bucurându-te de surprizele care așteaptă Spin-ul tău!

House of Doom

Play’n Go a pregătit tuturor iubitorilor de rock un slot deosebit, creat nu doar pentru fanii formăției Black Sabbath care stă că sursă de inspirație la baza să, ci și pentru cei atrași de stilul gothic și dark horror. Grafică acestui joc este cu totul aparte, atmosfera fiind completată de muzică și clopotele ce se aud pentru a-ți marca fiecare combinație câștigătoare.

Rundele Bonus și Feature-urile sunt disponibile pe toate rolele de joc. Gamblerii au șansă că printr-o combinație de 3 simboluri mov House of Doom să deblocheze 10 Rotiri Gratuite, în timp ce cu Wild-ul House of Doom vor vor avea Free Spin-uri adiționale.

O surpriză ce nu trebuie trecută cu vederea este Scatter-ul sub formă de craniu roșu, în flăcări. El activează un minijoc unde fiecare jucător are șanse foarte mari de a-și multiplică în mod considerabil câștigurile, dar și de a obține unele adiacente, de sine stătătoare. Varietatea de oportunități de winning în acest slot este incredibilă, incomparabilă cu ceea ce se găsește în prezent în mediul online.

The Phantom’s Curse

Chiar dacă eșți sau nu al Fantomei de la Opera, NetEnt îți garantează că acest slot tematic te va fascina și că vei vrea să rămâi în poveste pentru cât mai mult timp. În acest joc, există nu mai puțîn de 5 simboluri Wild, un Scatter și numeroase Runde Bonus cu Rotiri Gratuite. Câștigurile cele mai mari se vor obține în două acte, fiecare dintre ele având surprize care constau în Free Spins și Multiplicari. Toate acestea vor fi disponibile în mini-jocuri care vor completă incredibilă experiență. Nu îți fie frică să pășeșți pe scenă alături de protagoniști, să faci parte din scenariu și să profiți de fiecare șansă pentru a lua cele mai mari câștiguri. Da Spin și bucură-te de spectacol!

Rock Star

Indiferent care este trupa ta favorită de Rock, în RockStar slot de la Bet Soft poți fi o legendă! Jocul are nu doar un format clasic de 5×3, ci numeroase simboluri iconice pentru orice fan al acestui gen muzical. De la artișți celebri realizați într-o grafică impecabilă și până la gruppies, coperți de reviste și discuri care îți așteaptă numele pe ele, Rock Star este un slot ideal pentru gamblerii online. Întreagă experiență nu este doar distractivă, ci și benefică pentru contul tău virtual pentru că pacaneaua ascunde câteva feature-uri speciale. Odată activate, ele îți vor multiplică toate câștigurile, dar îți vor acordă și credite bonus. Da un Spin și bucură-te de ovațiile din public în timp ce trăiești clipe de neuitat în lumina reflectoarelor!

Elvis the King Lives

Îți e dor de Regele Rock’n’Roll-ului? Dacă ai iubit anii de glorie ai acestuia și te cuprinde melancolia ori de câte ori îi asculți hit-urile, deschide acest slot și lasă-te purtat pe rolele de joc către câștigurile sale cele mai de preț! În timp ce pe fundal vei fi încântat de minunatul sau glas, pe cele 11 role de joc aranjate în două Matrix-uri sub formă de 2×2 și 3×6 vei putea să câștigi cele mai mari premii pe care Elvis ți le-a rezervat.

WMS Gaming au vrut s ase asigure că fiecare gambler va avea o experiență cu totul deosebită așa că au personalizat toate simbolurile, ascunzand câteva surprize printre rolele de joc. Așadar, reușind combinațîi cu Elvis pe liniile de joc câștigătoare, vei declanșa Runde Bonus, cu Rotiri Gratuite și multiplicari ale câștigurilor prin activarea de Wild-uri. Regele își va împărți uralele publicului sau numeros de fiecare dată când Spin-ul tău este câștigător, așa că nu mai aștepta și distrează-te, lăsându-te purtat de grafică și notele muzicale înspre faima!

The Osbourne’s

Ozzy Osbourne este unul dintre cei mai cunoscuți artișți la nivel internațional. Englezul s-a făcut cunoscut nu doar prin faptul că a fost vocalistul trupei de început a heavy-metal-ului, Black Sabbath, ci și prin stilul sau aparte, care i-a și adus nickname-ul de Prințul Întunericului. Odată cu trecerea anilor și dezvoltarea carierei sale solo, artistul și-a mărit plajă activităților sale, una dintre ele fiind reality-show-ul ce poartă numele familiei sale, “The Osbournes”, și are că subiect activitățile de zi cu zi ale acesteia, drama să și ceea ce se “ascunde” în spatele renumelui.

În slot-ul video The Osbourne’s de la Microgaming vei putea să te bucuri și tu de succes, alături de toți membrii Osbourne, într-un Matrix 5×3. Principalele simboluri îți vor aduce diverse bonusuri precum Rotiri Gratuite și Multiplicari, dacă de-a lungul celor 20 de linii de joc vei reuși combinațîi câștigătoare cu Wild-ul și Scatter-ul, ori cu Jocul Bonus.

Megadeth

Încă de la debutul sau în 1983, Megadeth a strâns mii de fani din întreagă lume, ajungând să fie un simbol la nivel mondial în istoria rock-ului, în mod special al subcategoriilor trashmetal, heavymetal și speedmetal. Slot-ul ce îi poartă numele se ridică la așteptările fanilor, având simboluri tematice realizate foarte clar și detaliat, dar și câștiguri pe măsură succesului band-ului.

Wild Card-ul este Mustaine, care ocazional, printr-o combinație specială, se va transformă în Sticky Wild. Premiile pe care el da celor mai buni jucători constau în Rotiri Gratuite, însă în funcție de activitate, există 3 levele, pornindu-se de la 5 și ajungând până la 15 Free Spin-uri.

Hangar 18 este simbolul care într-o combinație de 3x declanșează o rundă bonus cu Free Spin-uri într-un Instant Win – “Head Crusher”. Întregul Feature se desfășoare într-un ecran separat unde gambler-ul este redirecționat într-un minigame, unde va trebui să învârtă o roată separată.

The Jazz Club

Playtech da timpul înapoi și te poartă înspre apogeul Jazz-ului pe notele sale suave, dar ritmate. Dacă vrei să faci și tu parte din The Jazz Club, tot ce trebuie să faci este să dai primul Spin, după care te vei putea bucură de un incredibil spectacol. Vei fi răsplătit în acest slot tip 5×3 cu Rotiri Gratuite și Multiplicari, dar și cu Bonus-uri speciale. Wild Card-ul te așteaptă asemenea Jessicai Rabbit, într-o rochie roșie superbă, perfectă pentru atmosfera classy. Paharele de wiskey, pianul și bassul dublu te vor ghida către combinațiile ce vor declanșa Rundele Bonus, Rotirile Gratuite și nu numai! Bucură-te de atmsofera, distrează-te și folosește-te de simbolurile Wild și Scatter pentru a pleca acasă cu cele mai mari câștiguri ale acestui slot online!

Indiferent de genul muzical pe care îl iubești, în mediul virtual vei regăsi cu siguranță un joc tematic perfect pentru tine! Încearcă sloturi online muzică din acest top și vezi care te captivează, având grijă să ai mereu un joc responsabil și să te distrezi înainte de toate!