sloturi online cu rotiri gratuite

Top 10 sloturi online cu multe rotiri gratuite

Rotirile gratuite sunt un mod excelent de a câștiga mai mult și nu e de mirare că majoritatea jucătorilor caută sloturi online cu rotiri gratuite. Deși câștigul provenit din rotiri gratuite nu pare mare la început, acesta se poate adaugă repede generând câștiguri impresionante. Dar ce sunt aceste rotiri gratuite. Exact cum spune și numele, rotirile gratuite sunt rotiri automate pe care jocul le face când nimerești o combinație de simboluri. În timpul acestor rotiri creditul nu este retras din balanță în schimb câștigurile sunt adăugate. Practic ai șansa să câștigi fără să pierzi absolut nimic. Rotirile gratuite sunt de mai multe feluri:

Rotiri gratuite simple unde pur și simplu nu-ți este retras nimic din balanță creditului pentru numărul determinat de rotiri și ai șansa să câștigi gratis.

Rotiri gratuite cu multiplicatori de câștig. Aceste runde adaugă multiplicatori la rotirile gratuite în funcție de numărul de simboluri care a pornit runda.

Rotiri gratuite cu simboluri speciale. Puțin mai rare, în acest caz, în timpul rundelor gratuite, apar anumite simboluri speciale care valorează puncte credit extra în general mult mai mare decât simbolurile normale.

Rotiri gratuite care pot fi reactivate. Acestea sunt probabil preferatele jucătorilor. În timpul rotirilor gratuite, dacă combinația de simboluri care le-a declanșat este din nou potrivită, poți reactiva la nesfârșit aceste runde bonus.

Acum că știi ce sunt rotirile gratuite hai să vedem cele mai bune sloturi online cu rotiri gratuite pe care le poți juca.

Thunderstruck 2

Este unul dintre cele mai populare sloturi venite din mâinile celor de la Microgaming. Deși este un joc vechi care nu concurează la capitolul vizual cu alte sloturi moderne și nu are un jackpot progresiv, Thunderstruck 2 compensează printr-o mulțime de alte opțiuni. Wildstorm îți permite să transformi o întreagă rola în simboluri Wild. Rotirile gratuite din acest joc aduc de asemenea rotiri de role și multiplicatori de câștig.

Book of Ra Deluxe

Ieșit de pe porțile Novomatic, Book of Ra Deluxe le oferă jucătorilor o grafica incredibilă și câștiguri fixe destul de consistente. Ceea ce este și mai special la acest slot este că simbolul Wild funcționează și ca Scatter declanșând rotirile gratuite. În timpul rotirilor gratuite, jucătorii au parte de un simbol special Wild extensibil. Că și multe alte jocuri de la Novomatic și Book of Ra Deluxe le oferă jucătorilor șansă să-și dubleze câștigul cu opțiunea “Gamble”. Dacă reușești să ghicești culoarea cărților din minigame îți vei dubla câștigul sau îl vei pierde complet dacă eșuezi.

 Planet of the Apes

Planet of the Apes este unul din acele jocuri cu o grafica care pur și simplu îți taie răsuflarea și cu un gameplay care iți vă ține în permanență adrenalina ridicată. Acest slot de la NetEnt este cu siguranță unul dintre cele mai bune sloturi cu rotiri gratuite. Este bazat pe celebrele filme cu același nume și designerii nu au făcut rabat la calitate atât din punct de vedere grafic cât și audio. Slotul vine cu 2 seturi de role de joc care oferă castiguri separate și două seturi unice de rotiri gratuite. Sunt doua seturi separate de simboluri Wild și Scatter. Pe lângă Wild lipicios , Planet of the Apes oferă jucătorilor 10 rotiri gratuite pe un set de role și 15 pe celălalt. Dacă reușești o combinație de Scatter și declanșezi opțiunea “Dawn Free Spins” , rotirile gratuite vor avea multiplicatori adăugați, șansă de a oferi rotiri gratuite extra și extra simboluri WIld.

7 Sins

Un alt slot incredibil de la NetEnt este 7 Sins. Și acest slot merită să fie pe lista cu cele mai bune sloturi online cu rotiri gratuite. Pe lângă o temă unică și incredibilă le oferă jucătorilor șansă să câștige 7 tipuri diferite de premii. Jackpotul este fix de 70.000 credite dar rotirile unice vin cu o a doua șansă de a fi pornite. Pe lângă asta simbolurile Wild sunt duble pentru creșterea câștigurilor. 7 sins este un slot cu reguli și opțiuni simple comparativ cu alte păcănele de pe aceasta lista și opțiunile de castig sunt destule chiar de la început. Rotirile gratuite au multiplicatori progresivi care pornesc de la 1x și pot ajunge până la de 7x ori câștigul inițial.

X-Men

X-men este un alt slot popular de la Playtech care urmează tema filmului cu același nume. Este relativ unic, având în vedere că vine cu o matrice de 5×5. Rotirile gratuite sunt practic nelimitate atâta timp cât reușești să-l ții pe Profesorul X pe una dintre Role. Dacă în schimb îl numeresti pe Magneto, primești doar 8 rotiri gratuite. Pe lângă asta o multitudine de runde bonus și multiplicatori de câștig sunt prezente, făcând din X-Men unul dintre cele mai bune sloturi online cu rotiri gratuite de pe aceasta lista.

Terminator 2

Urmând filmul cu același nume, acest slot de la Microgaming îți va garanta că te vei întoarce de fiecare data. Sunt 243 moduri de a câștiga. Rotirile gratuite adaugă o extra rola la cele existente transformând jocul dintr-o matrice de 5×3 în una de 5×4. Acest lucru crește dramatic modurile de câștig la 1,024 cu șansă de extra Wild. Dacă acest lucru nu era suficient, Simbolul T-1000 îți poate înlocui orice alt simbol pentru a completa combinații câștigătoare. Simbolul T-800 apare posibil la orice rotire necastigatoare. În cazul apariției, este declanșată opțiunea RoboVision unde orice câștig vă fi identificat și obținut.

Rainbow Riches

Deși Rainbow Riches nu vine decât cu 10 linii de câștig, compensează prin destule opțiuni auxiliare pentru a le da jucătorilor șansă la câștiguri suculente. Pe lângă un Jackpot de până la 25.000 credite. Pick Me și Pots of Luck sunt rundele bonus unde câștigătorii pot lua o mare parte din averea insulei de smarald. Că și alte sloturi și Rainbow Riches are opțiunea “Gamble” cu un mini-joc bazat pe culoarea cărților roșu și negru. Dacă ghicești culoarea, câștigurilor îți vor fi dublate sau vei pierde câștigul în cazul în care nu ghicești.

Jumanji

Jumanji este un film celebru pentru copii și familie, iar slotul cu același nume creat de NetEnt se bucura de aceeași popularitate.Sunt 4 tipuri de Wild și 4 tipuri de rotiri gratuite în Jumanji. Doua role întregi pot deveni Wild, poți primi simboluri Wild la întâmplare sau pur și simplu simbolurile existente sunt împărțite pentru a avea o șansă în plus de câștig. Când vine vorba de rotiri gratuite, jucătorii pot obține 5,6,7 sau 10 rotiri gratuite fiecare cu bonusuri auxiliare cum ar fi Wild Lipicios sau o re-rotire bonus în cazul în care cea anterioara a fost necastigatoare. Cu 8 opțiuni bonus, Jumanji le poate oferi jucătorilor o experiență unică și satisfăcătoare de joc iar RTP-ul de 96,33% vă face aceasta experiență să merite tot efortul.

Avalon

Lansat în 2019 de către Microgaming, Avalon vine în întâmpinarea jucătorilor cu o opțiune destul de unică. Rundele gratuite pot fi declanșate cu doar 2 simboluri scatter în loc de 3. Rotirile gratuite oferă de asemenea un extra simbol Wild pentru a fi și mai ușor să realizezi combinații câștigătoare. Pe lângă simbolul Wild extra primit în timpul rotirilor gratuite, vei mai obține și un multiplicator de 7x pentru a mari orice posibil căștig. Opțiunea de runde gratuite poate fi declanșată din nou daca 3 sau mai multe simboluri “Lady of the Lake” apar în combinație.

Immortal Romance

Immortal Romance este probabil unul dintre cele mai cunoscute și iubite sloturi online cu rotiri gratuite. Că și Thunderstruck 2, este creat de Microgaming și lansat în Decembrie 2011. Slotul are 5 role și 242 de moduri de câștig. Este posibil să fie slotul care oferă cele mai multe rotiri gratuite având în vedere că majoritatea opțiunilor oferă un număr de rotiri gratuite. Poți câștiga 10,15,20 sau 25 de rotiri gratuite în funcție de ce simbol scatter reușești să combini. Că lucrurile să devină și mai interesante, în timpul rotirilor gratuite sunt adăugați multiplicatori de câștig între 2x și 6x. Cu atât de mulți multiplicatori și 4 feluri de runde gratuite în Chamber of Spins câștigurile în Immortal Romance pot fi colosale.