rotiri gratuite baumbet 2019

Top 3 rotiri gratuite Baumbet

Apreciem foarte multe cazinourile care au crescut pe piața locală, organic și care acum se bat de la egal la egal cu cazinourile online străine care și-au deschis filiale în România. Este și cazul Baumbet, o afacere începută în Sibiu, în mediul offline (cu agenții stradale) și care ușor, ușor face pasul spre mediul online. Pentru că ne apropiem de sfârșitul anului, ne-am gândit să facem un top trei al celor mai bune jocuri casino de la acest operator. Cu alte cuvinte, vorbim de top 3 rotiri gratuite Baumbet.

Toate sunt jocuri pe care le-ai testat în 2018, toate sunt aplicații care ți-au adus doar satisfacții și bucurii în anul care aproape se încheie. Aceste jocuri sunt apreciate în mai multe țări și au reprezentat adevărate surse de inspirație pentru gambleri din toată lumea. Să pornim la drum.

#3 – Motorhead slot de la NetEnt

Pentru cei cu adevărat pasionați de muzică rock, dar și de păcănele cu grafică și sunet impecabil, Motorhead de la NetEnt este o adevărată revelație și merită să intre în orice top de final de an. Cu 5 role și 76 de linii de plată, Motorhead este modul perfect de a începe sărbătorile. Nici Return to Player Rate-ul nu arată foarte rău, mai ales că pragul de 97% este aproape atins. Acest setup îți amintește de un alt super hit de la NetEnt, și anume slotul numit Dazzle Me.

Printre simbolurile pe care le descoperim în slotul Motorhead se numără trifoiul cu patru foi, câteva stele, potcoave și clopote. E o atmosferă mai întunecată, cum este de fapt și muzica pe care o prestează cei de la Motorhead. Rotiri gratuite Baumbet se pot obține revendicând oferta exclusivă pe care Rotiri Gratuite a negociat-o pentru tine. Ai bonus de 100% în cuantum de până la 500 de lei exclusiv pe site-ul nostru!

#2 – Emoji Planet, rotiri gratuite Baumbet

Trăim în era tehnologiei și comunicăm, cel puțin în scris, prin emoticoane și prin mesaje scurte. De aceea, în mod natural producărul suedez a creat slotul care reunește cele mai importante emoji ale momentului. La un ultim recensământ, internetul numărase peste 1000 de astfel de modalități de răspuns în conversațiile de pe Twitter, Instagram sau Facebook.

Simbolurile pe care vrei să le urmărești în acest joc sunt inima albastră, felia de pizza, racheta sau chiar bomba. Simbolul de top este un smiley galben mare, care îți poate oferi de 500 de ori pariul pe care l-ai plasat. Pentru a face jocul încă și mai antrenant, cei de la NetEnt au inclus și niște opțiuni bonus, care vor fi activate după ce vei colecta 12 simboluri dintre cele indicate în drapta ecranului. Nici RTP-ul nu sună foarte rău, mai ales că e vorba de un procentaj de întoarcere de 96.4%.

#1: Drive Multiplier Mayhem

Și pentru că orice top trebuie să aibă un câștigător, acesta provine tot de la NetEnt. Rotiri Gratuite baumbet arată din ce în ce mai bine cu fiecare rundă nouă de free spins. E unul din acele jocuri de la producătorul suedez care îți dă șanse senzaționale să te îmbogățești de pe urma pasiunii tale. 750.000 de monede este cu adevărat un premiu extraordinar.

Vei juca rolul lui Jette, o tipă cu părul roz care nu-și dorește nimic altceva decât să se dueleze în curse de mașini cu alți piloți pasionați. Drive Multiplier Mayhem este un videoslot NetEnt cu 5 role și 15 linii de plată, pe care dee-abia aștepți să îl joci. Pregătește-te pentru modul de joc Nitro și pentru foarte multe free-spins, pentru că acesta este momentul tău potrivit.