4.7/5 - (6 votes)

Club Superbet – ghid complet

posted by Flavia
noiembrie 22, 2022

Avem o nouă veste pentru tine, care conține două cuvinte minunate – Club Superbet! Da, știm, pare puțin vag la început, dar stai să auzi de ce beneficii îți aduce acest Superclub! De la campanii exclusiviste, până la alte tipuri de premii, ai tot ce poți să dorești ca începător și ca expert. Nimeni nu a refuzat vreodată o promoție bună! Și dacă tot suntem la capitolul super distracție, poți să vezi la Superbet jocuri de păcănele, unde o să îți fie cele mai folositoare beneficiile aduse de acest club. O să te simți cu un VIP, care intră în cazino pe covorul roșu!

Club Superbet

Ce îți aduce Club Superbet?

Noi credem că acest Club Superbet este o nouă modă din rândul jucătorilor de păcănele! Și de ce nu ar fi? Primești de toate, ești primul notificat de noi oferte și ai și mici avantaje față de jucătorii obișnuiți! Indiferent cum faci, este o afacere numai bună! Iar cum orice club bun vrea să te facă să te simți special, primești și un card de fidelitate Superbet, cu care să te simți parte a elitei de jucători ai acestui cazino! 

Haide, totuși, să vedem care sunt beneficiile complete ale unuia dintre cele mai bune sisteme de fidelitate pe care noi le-am văzut!

  • Primești 5% înapoi – exact cum ai auzit! Folosește cardul de membru oferit de operator și ai 5% bani înapoi pentru fiecare bilet plasat la SuperTouch. Dacă vrei însă să o pui bilet fizic, ai 1% bani înapoi pentru cele plasate la casierie. Nu te descuraja, încă este o oferă bunicică!
  • Primești 20 RON de ziua ta – în Club Superbet îți celebrezi ziua de naștere în stil mare! Imediat după înscriere ești eligibil pentru un voucher de 20 RON pe care poți să-l folosești la pariuri sport, live, loto și virtuale, fie online sau fizic. Acesta este valabil 30 de zile și se acordă o singură dată pe an!
  • Campanii promoționale special pentru tine – cu Superbet ai superpremii, unele mai tari ca altele. Cu fiecare bilet ai câte o șansă în plus pentru a câștiga! Tot ce trebuie să faci este să fii cu ochii în patru pentru concursuri active, să conspectezi regulamentul și să îl respecți.

Club Superbet nu este reținut când e vorba de beneficii! Așa că, ia-o înaintea altor jucători prin aceste avantaje pentru a ajunge la câștigurile care e așteaptă!

Cum intri și tu în Club Superbet?

Acum, partea cea mai importantă – cum te alături tentantului Club Superbet? Foarte simplu! Ca să fie cuprinzător, operatorul are două variante prin care poți să obții un card Superbet. Așadar, ca să poți alege ce e mai bine pentru tine, ți le enumerăm mai jos!

  • Varianta online – fie că ești descurcăreț cu tehnologia sau nu, este irelevant pentru acest proces rapid care, de altfel, este floare la ureche! Primul pas este crearea unui cont pe site-ul cazinoului, iar de acolo totul decurge natural. După, tot ce faci este să intri pe Club Superbet și să introduci numele și parola. Dacă alegi această variantă, ai mai multă lejeritate iar biletele depuse online, din confortul casei tale, se pun și ele în campaniile speciale. Dacă tot suntem la partea cu crearea unui cont, poți să împuști doi iepuri dintr-o lovitură cu un bonus fără depunere Superbet Shining Crown pe care poți să îl revendici între timp!
  • Varianta fizică – dacă îți place să ieși în aer liber, poți face un drum până la cel mai apropiată agenție, de unde îți poți ridica cardul fără probleme. Oferă-i persoanei de la ghișeu detaliile tale personale necesare întocmirii actelor și îți primești cardul de membru, cu care poți să începi imediat să profiți de cele mai super oferte! 

Dacă pare simplu, de data asta înseamnă că este! Nu mai ezita și alătură-te sutelor de jucători mulțumiți din Club Superbet! 

Care este procesul de activare card Superbet?

Vești bune – nu ai nevoie de un proces de activare pentru a intra în acest Club Superbet! Orice variantă alegi din cele de mai sus o să îți garanteze un card de membru, pe care îl poți folosi instant. Fără procese interminabile în contul tău, fără foi peste foi de semnat și mai mult ca sigur, fără complicații inutile! Prin urmare, activarea unui card Superbet ține numai și numai de preferințele tale în materie de deplasare. Superbet chiar s-a asigurat că este totul cât mai lejer pentru tine!

Până ajungi la cazino, fie că e la un click sau pas distanță, poți să testezi apele cu promoții cu rotiri gratuite Superbet! Ai distracția rotirilor și tentația posibilelor câștigurilor direct acolo, gata să te pregătească pentru marile oferte care vin odată cu membership-ul la Club Superbet!

Mai trebuie să știu ceva legat de Superbet Club?

Înainte să dai fuguța direct spre Club Superbet, mai avem câteva detalii de împărtășit! Ți-am făcut mai jos o listă cu setul complet de lucruri de știu:

  • Bonusurile specifice au condiții de rulaj, care pot fi găsite în secțiunea de termeni și condiții ale bonusului. 
  • Dacă nu ai un cont online și ai revendicat de la ghișeu un Superbet card de fidelitate, atunci poți să înregistrezi biletele manual pe site. Nu mai bine îți ușurezi viața și îți faci direct un cont?
  • Campaniile Club Superbet au o secțiune specială, deoarece sunt accesibile doar prin acest card. Acolo vei găsi data extragerii și platforma pe care vei afla dacă ai fost câștigător sau nu. Noi îți urăm succes! 
  • La secțiunea „Vouchere” găsești coduri promoționale active, dar și expirate
  • Nu e nevoie să prezinți buletinul de fiecare dată când plasezi pariuri, cardul va fi îndeajuns pentru plata câștigurilor mai mari de 50 RON.

Acum, știi absolut totul despre acest bonus fidelitate Superbet, care a luat forma unui club! Tot ce mai trebuie să faci este să profiți de dărnicia cazinoului față de jucătorii loiali și te să lași răsfățat de toate aceste beneficii!

Concluzii

Acest sistem de beneficii, sau, Club Superbet, ca să fim mai preciși, a adus de la implementare o grămadă de păreri pozitive față de cazino. Poți să te convingi chiar tu prin câteva rânduri cu recenzia Superbet! Nu că nu ai găsi orice informație de care ai nevoie acolo, dar nu ai nevoie de mai multe rânduri ca să fii complet lămurit. Deci, ia în lângă tine un card membru Superbet nou-nouț, intră în cont și explorează toate opțiunile pe care ți le deschide!