4.6/5 - (5 votes)

Superbet 200 rotiri gratuite la Shining Crown

posted by Gabriel
November 14, 2022

Tocmai ce a apărut un nou super bonus, iar asta înseamnă că acum poți lua la Superbet 200 rotiri gratuite pentru Shining Crown! Mai mult de atât, este un bonus fără depunere, deci nu trebuie să scoți vreun ban din buzunar. Iar avantajele nu se opresc aici, pentru că operatorul a mai pus și un freebet de 40 RON în pachetul bonus. Citește în continuare și află totul despre ofertă, de la cum o activezi până la ce condiții are!

Superbet 200 rotiri gratuite

Ofertă valabilă în perioada 14 Noiembrie – 18 Decembrie 2022.

9.85
200 Rotiri Gratuite + 40 RON Freebet
L1160659W000328
200 Rotiri Gratuite + 40 RON Freebet

Superbet 200 rotiri gratuite fără depunere – ce cuprinde oferta?

Ești pe Rotiri Gratuite, deci primul lucru pe care trebuie să-l știi este că, activând oferta, iei de la Superbet 200 rotiri gratuite fără depunere. Apoi, mai ai și un pariu gratuit în valoare de 40 de lei. Chiar dacă nu ești cel mai mare fan al pariurilor, îți recomandăm să încerci. Nu ai nimic de pierdut! Poți chiar să te gândești la freebet ca la niște rotiri gratis pentru pariuri sportive.

Dar, revenind la rotiri, acestea sunt disponibile la jocul de păcănele Shining Crown. Este un slot legendar, cu fructe, șeptari și coroane, iar acum poți să-l încerci pe gratis. Trebuie doar să activezi oferta Superbet 200 rotiri, să începi să joci și, cine știe, poate tu vei câștiga următorul premiu de la EGT Jackpot Cards.

Dar, legat de activare, Superbet online a făcut tot procesul incredibil de simplu. Cât de simplu? Păi, citește în continuare și află!

Cum iei 200 rotiri Superbet fără depunere?

Să revendici la Superbet 200 rotiri gratis nu a fost niciodată mai ușor. Va dura în jur de 3 minute să-ți deschizi contul, iar de acolo e floare la ureche! Și, da, dacă nu ți-ai dat seama încă, bonusul este unul la validare, deci e pentru jucătorii noi, ce își deschid un cont chiar acum. Iată, mai exact, ce ai de făcut!

Începe cu 1 click pe butonul din caseta de sus. Acesta te va trimite direct la oferta Superbet 200 rotiri fără depunere + 40 lei freebet, în doar câteva secunde. De acolo, va fi nevoie să apeși butonul de înregistrare.

Începe cu 1 click pe butonul din caseta de sus. Acesta te va trimite direct la oferta Superbet 200 rotiri fără depunere + 40 lei freebet, în doar câteva secunde. De acolo, va fi nevoie să apeși butonul de înregistrare.

Odată ce se deschide formularul de înregistrare, începe să-l completezi. Asigură-te că introduci date reale și că totul e scris corect, apoi bifează căsuțele de la sfârșit. În doar 3 minute ar trebui să ai un nou cont creat.

Acum că ți-ai deschis un nou cont, va trebui să-l validezi. După validare, vei primi automat acele 200 rotiri gratuite Superbet, alături de pariul gratuit de 40 RON. Pentru acest pas vei avea nevoie de buletin și încă 2 minute, iar noi îți zicem exact pașii în secțiunea următoare!

Atenție! Înainte să-ți zicem cum faci validarea, este foarte important să știi că trebuie s-o faci în timpul perioadei de valabilitate a promoției. Dacă depășești acest timp, oferta Superbet 200 rotiri fără depunere nu se va activa.

Cum faci validarea?

Bun, deci, acum că ți-ai făcut cont, va mai trebui să-l validezi și primești imediat premiul din oferta Superbet 200 rotiri gratuite. Știm, pare că este un pas în plus, care doar lungește revendicarea, dar nu este așa. Validarea este obligatorie prin lege oricum, iar tu ai de făcut chiar mai puține decât la înregistrare. Hai să vedem!

  1. Pentru început, ia buletinul și fă-i o poză. Poți s-o faci cu telefonul, important este să incluzi tot actul și să fie totul clar.
  2. Apoi, mergi în contul tău de la Superbet și navighează către secțiunea de verificare. Vei vedea un câmp pentru încărcarea pozei, deci rămâne doar s-o pui acolo.
  3. Acum, așteaptă ca cineva să verifice informația. Vei primi o notificare când contul tău este verificat, iar la maxim 48 de ore după asta se va activa și promoția Superbet 200 rotiri gratuite fără depunere.

Validarea se mai numește și proces KYC (Know Your Client). Este impusă de lege, iar pe lângă activarea ofertei cu 200 rotiri  Superbet, mai are și alte avantaje. De exemplu, fără validare nu vei putea face retrageri și vei avea limite la depuneri. 

Superbet 200 rotiri gratuite Shining Crown – termeni & condiții

La fel ca orice altă promoție de cazino, oferta Superbet 200 rotiri fără depunere are anumite condiții. Totuși, spre deosebire de restul promoțiilor, aceste condiții sunt destul de puține, simple și foarte ușor de îndeplinit. Va trebui să fii atent pentru a te asigura că folosești oferta cum trebuie. De asemenea, dacă nu respecți condițiile, este foarte posibil să pierzi promoția și câștigurile din ea. Așadar, hai să vedem care-s regulile!

  • Oferta este disponibilă doar în perioada 14 Noiembrie – 18 Decembrie 2022. În această perioadă trebuie să-ți faci primul și singurul tău cont, dar să-l și validezi.
  • Cele 200 de rotiri au valoarea de 0,2 RON fiecare și sunt disponibile la un singur joc de păcănele Superbet – Shining Crown.
  • Bonusul Superbet 200 rotiri este valabil timp de 7 zile de la activare. Pariul gratuit de 40 RON care vine cu rotirile trebuie folosit în 14 zile de la activare.
  • Câștigurile din rotirile gratuite au condiții de rulaj de 1x. Asta înseamnă că, înainte de a retrage suma, trebuie să o mai joci o dată la secțiunea „Jocuri” a cazinoului online.
  • Pariul gratuit are și el rulaj de 1x. Dar, aici, asta înseamnă că după ce îl plasezi, dacă iese câștigător, rulajul e gata.
  • Dacă efectuezi o cerere de retragere înainte să rulezi fondurile bonus, atât oferta cât și câștigurile din ea vor fi anulate automat.

Concluzii

În concluzie, dacă voiai să-ți faci cont la un cazino de top, acum e momentul, deoarece poți lua la Superbet 200 rotiri fără depunere! Dacă ai nevoie de mai multe motive, rotirile sunt disponibile la legendarul Shining Crown, vin la pachet cu un freebet de 40 RON, au condiții foarte simple și îți deschid calea către o lume de super distracții. Credem că este oferta perfectă pentru un jucător nou, așa că n-o rata!

Urm[re;te bombardierul Maxbet c[tre 350 de rotiri gratuite! Maxbet 350 rotiri gratuite
posted by Flavia
06 Dec 2022
netbet bonus fara depunere Nitro Casino bonus fără depunere
posted by Gabriel
02 Dec 2022
Vlad Cazino bonus de bun venit Vlad Cazino bonus de bun venit
posted by Flavia
30 Nov 2022