Burning Hot

Joacă-te acum Burning Hot gratis pe RotiriGratuite!

Burning Hot gratis
Click aici sa joci GRATIS Burning Hot
icon slot 777
Număr de role
5
icon linii de plata
Linii de plată
5
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
0
icon slot rtp
RTP
96.45
icon jackpot
Jackpot Progresiv
DA
icon scatter
Simboluri Scatter
3
icon producator
Producător Joc
EGT

Îți dorești un joc simplu și vesel, care să îți ofere șanse bune de câștig sau pur și simplu câteva momente de relaxare? Burning Hot EGT este unul dintre acele sloturi care te binedispun rapid, prin imagine, sunet și mod de joc. Indiferent că ai experiență în lumea gamblingului sau abia ai descoperit cazinourile online, slotul Burning Hot e o variantă bună de luat în calcul. Încearcă acum Burning Hot gratis pe RotiriGratuite.ro!

Ce îți oferă Burning Hot EGT ca structură și ecran de joc

Burning Hot slot nu este genul de joc complicat, cu o componentă video elaborată sau care are în spate o poveste complexă. Tocmai datorită simplității sale, jocul este dinamic și ușor de înțeles. Grafica e una excelentă, iar sunetul se potrivește cu imaginea fructelor care se rotesc pentru a-ți oferi combinații câștigătoare. Burning Hot gratis beneficiază de aceeași calitate, iar investiția necesară jocului este zero.

Ca structură, Burning Hot EGT are 5 role și 3 rânduri, cu 5 linii fixe de plată. În partea de sus a ecranului vei observa sumele pe care le poți câștiga în cadrul rundei speciale de Jackpot, în timp ce în partea de jos se află toate butoanele necesare pentru a juca. Burning Hot free este structurat la fel, așa că poți exersa oricând dorești, pentru a te pregăti pentru câștigurile reale.

Ce RTP are Burning Hot slot și cum se realizează plățile

Pentru că liniile de plată din Burning Hot EGT sunt fixe, îți poți mări câștigurile în funcție de miza pe care o selectezi când realizezi rotirea. Plățile se acordă de la stânga la dreapta, singura excepție fiind simbolul Scatter. 

Din punct de vedere al șanselor de câștig, Burning Hot slot este un joc ofertant, având o rată de plată de 96.45%. Cu cât RTP-ul se apropie mai mult de 100%, cu atât șansele tale sunt mai mari, așa că un RTP peste 95% este cât se poate de atractiv pentru jucători. Dacă vrei să îți faci o idee asupra valorii câștigurilor, joacă oricând cu încredere Burning Hot free.

Cum se joacă Burning Hot gratis

Burning Hot gratis, la fel ca varianta cu mize reale, se joacă foarte simplu. În partea de jos a ecranului ai butoanele de joc, pe care le folosești în felul următor:

  • Balanța – aici poți vedea ce sumă mai ai în cont în timp real. În Burning Hot demo, această sumă este una fictivă, din care poți juca fără riscuri, oricât îți dorești.
  • Butonul de sunet – apasă-l doar dacă vrei să pornești/oprești sunetul din Burning Hot EGT. Elementul audio va da savoare jocului, așa că îți recomandăm să joci cu el pornit.
  • Butonul de informații – îl recunoști după faptul că e marcat cu litera i. Este extrem de util, pentru că aici vei găsi mereu informațiile de care ai nevoie despre simboluri și valoarea lor, plăți și funcții speciale. Poți accesa acest buton inclusiv în Burning Hot demo.
  • Butonul de Autoplay – este foarte util atunci când vrei să declanșezi o serie de jocuri la care nu mai este nevoie de rotiri manuale. De exemplu, îl poți folosi fără probleme dacă ți se oferă rotiri gratuite pentru Burning Hot EGT din partea cazinoului, dar și în cazul în care joci cu o miză destul de mică. Înainte de a declanșa autoplay, verifică miza selectată, ca să nu ai surprize. Având în vedere faptul că în Burning Hot demo joci pe bani virtuali, butonul de Autoplay poate fi oricând o idee bună. Atunci când joci cu rotiri automate, nu poți accesa funcția specială Gamble.
  • Butoanele de miză – fiecare dintre ele are o valoare diferită, așezarea fiind de la miza minimă până la cea maximă. În momentul în care apeși pe o valoare, rotirea se va declanșa. Poți declanșa rotirea și apăsând tasta Space de pe tastatura laptopului sau PC-ului tău. Și în Burning Hot demo ai posibilitatea de a opta pentru miza dorită, deci nu ezita să încerci mai multe variante.
  • Câmpul cu valoarea câștigului – se află în partea dreaptă și îți arată suma pe care ai câștigat-o ultima oară în Burning Hot slot. Când ai o rotire câștigătoare, vei observa că în acest câmp apare și posibilitatea de Gamble. De aceea, dacă apeși aici după rotirea norocoasă, declanșezi runda de dublaje.

Simboluri și funcții speciale în slotul Burning Hot

Burning Hot slot este un joc cu multe surprize și șanse de câștig. Simbolurile simple sunt sub formă de fructe, cifra 7 și un clopoțel. Pe lângă acestea, există și o serie de simboluri speciale: primul dintre ele este trifoiul, care este simbol Wild, iar pe lângă faptul că îți poate aduce câștiguri foarte mari, când apare pe rolele 2, 3 și 4, poate substitui orice alt simbol, cu excepția Scatter-ului. Un aspect foarte interesant al jocului, de care te vei bucura și în Burning Hot free, constă în faptul că slotul are două simboluri Scatter. Unul dintre ele este dolarul, celălalt este steaua.

Burning Hot are și două runde speciale. Una dintre ele este runda de dublaje Gamble. În cadrul acestei runde, îți poți dubla câștigul pariind pe culoarea unei cărți de joc întoarse cu fața în jos, care oscilează rapid între roșu și negru. Dacă ai ghicit culoarea, câștigul ți se dublează, iar dacă nu, se pierde. Funcția e disponibilă și în Burning Hot free.

O altă funcție disponibilă inclusiv în Burning Hot demo este cea de Jackpot. Jackpotul este premiul râvnit de orice jucător, care se declanșează automat pe parcursul jocului. Nu știi când poți fi câștigătorul unui astfel de premiu, dar cu cât joci mai mult, cu atât cresc șansele. Există 4 tipuri de Jackpot: nivelul 1, 2, 3 și 4, în ordinea valorii. În partea de sus a ecranului vei vedea mereu valoarea fiecăruia dintre ele. Odată ce runda câștigătoare se declanșează, vei avea la dispoziție 12 cărți, pe care le vei întoarce pe rând. 3 cărți de aceeași culoare îți oferă Jackpotul corespunzător culorii – de exemplu, dacă întorci 3 cărți de treflă, obții Jackpotul de nivel 1.

Concluzii

Burning Hot gratis își oferă atât distracție și adrenalină, cât și ocazia de a te antrena pentru jocul cu mize reale, unde poți obține premii importante. De aceea, atunci când cauți o variantă de a-ți petrece timpul liber în mod plăcut, nu ezita să încerci acest slot. Joacă și tu Burning Hot free!