bonus fără depunere

Primești bonus fără depunere pentru Magic Crystals online

Magic Crystals este un joc standard creat de către cei de la Novomatic, cu 5 role, 3 rânduri și îți oferă 243 moduri de câștig. Acest joc poate fi jucat pe mobile, tabletă, laptop și desktop. Tema jocului Magic Crystals este multitudinea de bijuterii. O mulțime de smaralde și diamante te așteaptă la acest joc minunat. O să-ți strălucească ochii și buzunarele!

Pentru jocul online, Magic Crystals avem și simboluri speciale. Simbolul wild al acestui joc de aparat online este piatra obsidiană, care îți poate dubla toate câștigurile! Simbolul wild înlocuiește toate simbolurile, în afară de Scatter.  Dacă simbolul wild face parte dintr-o combinație câștigătoare, acesta îți va dubla plata cu un multiplicator de 2x miza.

Simbolul Scatter pentru acest minunat joc cu bonus fără depunere este aurul. Dacă nimerești acest simbol pe rolă o să ai parte de multe rotiri gratuite. Și anume, pentru 3 simboluri Scatter ai 15 rotiri gratuite, pentru 4 simboluri Scatter primești 20 de rotiri gratis, iar pentru 5 simboluri de aur o să beneficiezi de 25 de free spins.

Design-ul pentru Magic Crystals este unul cu care cei de la Novomatic te-a obișnuit, dar este desenat frumos. Aspectul vizual este plăcut și poți distinge cu ușurință simbolurile. Cu puțin noroc poți să ai câștiguri mari la acest joc de aparat online! Vezi ce premii și suprize te așteaptă la jocul cu bonus fără depunere, Magic Crystals!

Cum beneficiezi de un bonus fără depunere

Mai întâi, un bonus fără depunere, constă în rotiri gratuite! Porbabil te întrebi ce o să faci cu aceste rotiri gratuite! Acesta te ajută ca să nu îți risipești banii. Te joci la acest jo folosid doar rotirile gratuite! Este o veste fantastică!

Profită acum de 50 de rotiri gratuite! Ca să intri în posesia rotirilor gratuite este necesar să te înregistrezi! După ce ai făcut acest lucru, o să primești instant 50 de rotiri gratuite, pe care le poți folosi la ce joc vrei!

Totuși, noi te sfătuim să încerci un joc gratuit! De ce?! Dacă ești un începător la jocurile de noroc online, este mult mai bine să te joci gratuit. Nu depui niciun ban și înveți cum se joacă la aparate online! Mediul online îți aduce foarte beneficii pentru a ne asigura că o să devii un viitor câștigător la aparate online!

După cum îți spuneam în mediul online este mai bun, decât mediul fizic, pentru că nu ai nevoie de bani, ca să te joci la aparate online. Te joci gratuit, profiți de bonusuri și devii un expert la jocurile online! Multe beneficii sunt în mediul online!

Dar nu mai este nevoie ca să te plasezi până la aparate din mediul fizic, din confortul casei tale te distrezi la orice joc vrei tu! Și fără să depui vreun ban! Încearcă chiar acum acum variantele demo de jocuri ca la aparate! Fii unul dintre câștigătorii noștri de top! Convinge-te cu ochii tăi ce premii sunt în mediul online! Joacă-te chiar astăzi!