Rate this slot

Lucky Lady Charm Deluxe

Joacă-te acum Lucky Lady Charm Deluxe gratuit pe RotiriGratuite!

blank
Click aici sa joci GRATIS Lucky Lady Charm Deluxe
icon producator
Producător Joc
Novomatic
icon scatter
Simbolul Scatter
DA
icon jackpot
Jackpot Progresiv
DA
icon slot rtp
RTP
95.13%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
0
icon linii de plata
Linii de plată
10
icon slot 777
Număr de role
5

Lucky Lady Charm Deluxe slot este unul dintre cele mai populare jocuri din portofoliul producătorului Novomatic. Este recunoscut și apreciat de jucători pentru coloana sonoră, dar și pentru câștigurile pe care le aduce. Încearcă Lucky Lady Charm Deluxe gratis pe rotirigratuite.ro și lasă-te fermecat de zânele norocoase de pe role!

Lucky Lady Charm Deluxe Novomatic – grafică feminină

La prima vedere, Lucky Lady Charm Deluxe slot pare un joc feminin, însă te asigurăm că el este la fel de îndrăgit și de bărbați – dacă vrei să te convingi de acest lucru, joacă Lucky Lady Charm Deluxe demo și vei vedea că nu o să îți mai vină să ieși din joc, mai ales dacă prinzi și câteva câștiguri la rând. Fundalul ales te face să te relaxezi și nu te distrage de la principalul tău scop în Lucky Lady Charm Deluxe free, acela de a colecta cât mai multe premii. Simbolurile de pe role sunt reprezentate grafic într-un mod specific Novomatic, cu multă atenție la detalii, iar butoanele importante sunt foarte vizibile, pentru o experiență cât mai intuitivă și plăcută. Sunetele și animațiile nu fac altceva decât să te integreze și mai mult în această poveste. Toți jucătorii care au testat Lucky Lady Charm Deluxe slot au apreciat grafica simplă, dar modernă în același timp.

Lucky Lady Charm Deluxe demo – RTP de 95.13% și 10 linii de plată

Sloturile de la Novomatic nu ies în evidență prin payout sau linii de plată, ci prin opțiunile de joc. Nu trebuie să fii dezamăgit de Lucky Lady Charm Deluxe slot pentru că are un RTP de 95.13% pentru că producătorul ți-a pregătit multe surprize pentru a compensa acest aspect. Cele 10 linii de plată sunt ajustabile, asta înseamnă că poți juca fie cu o singură linie de plată, fie cu 5, 7 sau 10. Decizia este la tine, însă trebuie să știi faptul că un număr mai mare de linii de plată îți va aduce și câștiguri mai mari. Ca să vezi cum se schimbă câștigurile atunci când joci cu un număr mai mic sau mai mare de linii de plată, încearcă prima dată un joc de Lucky Lady Charm Deluxe free!

Lucky Lady Charm Deluxe free – cum se joacă?

Lucky Lady Charm Deluxe Novomatic este unul dintre cele mai intuitive sloturi din portofoliul acestui producător. Ecranul de joc este simplu și conceput în așa fel încât chiar și jucătorii începători se pot descurca – convinge-te de acest lucru într-un joc Lucky Lady Charm Deluxe gratis!

Butoanele importante se află în partea de jos a ecranului. Butonul de Start se află în partea stânga-jos a ecranului și el face rolele să se învârtă și să se oprească pe combinațiile câștigătoare. Chiar lângă butonul de Start, ai butonul Auto, care rotește rolele automat până în momentul în care le oprești tu sau înregistrezi un câștig. Înainte însă de a apăsa butonul de Start, trebuie să ajustezi miza și numărul de linii, iar acest lucru îl poți face cu ajutorul butoanelor ”-” și ”+”. Numărul minim de linii cu care poți juca este 1, iar cel maxim de 10. În ceea ce privește miza, cea minimă este de 0.10 monede, iar cea maximă de 50 monede. Dacă vrei să joci direct cu miza maximă, trebuie să apeși butonul ”Miză max.” – recomandăm totuși să joci responsabil și să îți respecți bugetul stabilit. O miză maximă nu aduce neapărat după sine și un câștig maxim. Înainte de a începe să joci, ar mai trebui să știi că dacă apeși pe butonul ”Meniu” din partea dreaptă-jos, se va deschide tabelul de plăți. Aici poți vedea care sunt simbolurile pe care le poți găsi pe role, cum se plătesc, care sunt simbolurile speciale și ce opțiuni de joc speciale există. Acum că știi toate aceste lucruri, nu ar strica să începi cu un joc Lucky Lady Charm gratis pentru a testa fiecare buton.

Lucky Lady Charm Deluxe slot – simboluri și plăți

Lucky Lady Charm Deluxe Novomatic este un joc tematic, iar asta înseamnă că vei găsi pe role simboluri tematice, dar și alte simboluri populare pe care le regăsim de obicei în sloturi. Simbolurile tematice sunt cele mai bine plătite, așa că, ar fi bine să le vânezi pe role pentru că dacă prinzi o zi norocoasă, te pot îmbogăți. La o miză de o monedă, cele mai mari câștiguri ți le aduc 5 simboluri cu gărgărița sau cu cristalul – 75 monede. 5 potcoave îți aduc un câștig de 40 monede, iar 5 bănuți sau 5 trifoi îți aduc 25 monede. În afară de simbolurile tematice, vei mai găsi pe role și simboluri din jocul de poker, litere și cifre, care se plătesc între 10 și 12.5 monede dacă apar de 5 ori pe role. Am lăsat simbolurile care se plătesc cel mai bine la final. Este vorba de zâna norocoasă care joacă rolul de simbol wild și care îți aduce 900 monede dacă apare de 5 ori pe role, și globul de cristal roz care îți aduce un câștig de 500 monede dacă apare de 5 ori pe role. Încearcă Lucky Lady Charm Deluxe demo și vei vedea că aceste simboluri apar în combinații câștigătoare pe role mult mai frecvent decât crezi!

Lucky Lady Charm Deluxe gratis – caracteristici speciale

Lucky Lady Charm Deluxe free excelează și la capitolul caracteristici speciale. Două dintre ele le-am menționat deja: simbolurile speciale wild și scatter. Simbolul wild înlocuiește restul simbolurilor de pe role și formează combinații câștigătoare, dublând câștigurile, iar simbolul scatter îți oferă acces la o specială sau la o rundă bonus cu 15 rotiri gratuite și un multiplicator al câștigurilor de 3 ori. O altă carateristică specială de care ar fi bine să profiți este funcția de dublaje sau gamble care se activează în momentul unui câștig. Dacă vrei să o folosești, va apărea pe ecran o carte de joc așezată cu fața în jos, iar tu va trebui să ghicești culoarea ei – negru sau roșu? Dacă ghicești corect, câștigurile îți sunt dublate pe loc. Te provocăm să încerci Lucky Lady Charm Deluxe demo și să te joci cu această funcție de dublaje pentru a vedea cât de norocos ești și de câte ori poți nimeri corect culoarea cărții!

Unii jucători începători se simt copleșiți de atâtea funcții speciale, tocmai din acest motiv îți recomandăm să începi cu un joc Lucky Lady Charm Deluxe demo. În acest fel te vei obișnui cu simbolurile de pe role și funcțiile speciale de joc.

În concluzie, Lucky Lady Charm Deluxe Novomatic este un slot pe care trebuie să îl încerci măcar o dată în viață. Îți garantăm că îi vei prinde imediat gustul și vei juca din ce în ce mai mult pentru a pune mâna pe cât mai multe premii. Nu uita că poți juca Lucky Lady Charm Deluxe gratis pe rotirigratuite.ro – profită de acest lucru și antrenează-te pentru marele câștig! Există jocuri care îți pot oferi câștiguri ce îți schimbă viața, iar Lucky Lady Charm Deluxe free este unul dintre ele.