Lucky Lady’s Charm Deluxe gratis - încearcă un clasic magic!

Lucky Lady’s Charm Deluxe gratis este un slot extrem de popular, apreciat pentru grafica simplă și liniștea pe care o aduce. Până la urmă, producătorul acestuia este chiar Novomatic! Hai să vezi cu ochii tăi atmosfera magică și zen a unuia dintre cele mai populare păcănele clasice online! Lasă-te fermecat de zânele norocoase de tabla de joc!

Lucky Lady’s Charm Deluxe gratis
Click aici sa joci GRATIS Lucky Lady’s Charm Deluxe
icon producator
Producător Joc
Novomatic
icon scatter
Simbolul Scatter
DA
icon jackpot
Jackpot Progresiv
DA
icon slot rtp
RTP
95.13%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
0
icon linii de plata
Linii de plată
10
icon slot 777
Număr de role
5

Lucky Lady’s Charm Deluxe gratis – o oază de liniște pentru jucători!

Dacă jocurile mai noi ți se par prea dificile și zgomotoase, iar de clasice te-ai plictisit, Lucky Lady’s Charm Deluxe gratis este răspunsul. Această păcănea este extraordinar de liniștitoare, transportându-te într-o oază magică, înconjurată de natură. Este faimosul slot cu o doamnă magică și simboluri norocoase, perfect pentru când vrei să te relaxezi după o zi lungă.

De altfel, fundalul din Lucky Lady Charm Deluxe demo este chiar lacul la marginea căruia tu te vei relaxa în timp ce dai spin. Tabla de joc este roz, prezentând apusul pe această insulă magică. Sunetele și animațiile simple, dar calitative, nu fac altceva decât să te integreze și mai mult în această poveste. Nu există un jucător care să nu aprecieze grafica simplă, dar și modernă, din Lucky Lady’s Charm slot. Deși are o tematică, este clar că elementele norocoase nu lipsesc. Tocmai de aceea este considerată o păcănea clasică, din care nu lipsește totuși distracția și posibilitatea câștigului!

Lucky Lady’s Charm Deluxe Novomatic – RTP,  simboluri și linii de plată

Lucky Lady’s Charm Deluxe gratis are un RTP de 95,13%, dar asta nu înseamnă că trebuie să te aștepți la câștiguri mici! Mai ales când volatilitatea este mare, ceea ce îți aduce câștiguri mari pe o durată mai lungă de timp. Mai ales că ai 10 linii de plată ajustabile, iar pe când decizia este a ta trebuie să știi faptul că un număr mai mare de linii de plată îți va aduce și câștiguri mai mari. Poți să experimentezi la noi pe site complet gratuit cu mizele și liniile! Iar dacă acest joc ți-a plăcut, încearcă apoi și alt slot de la Novomatic, Book of Ra deluxe demo!

Simbolurile din Lucky Lady’s Charm Deluxe gratis

Lucky Lady’s Charm Deluxe gratis reflectă tematica jocului, dar și inspirația retro în simbolurile sale. Poți vedea mai jos valorile lor:

 • Simbolul monedei și trifoiului – până la 2,50 credite
 • Simbolul femeii magice –  până la 90,00 credite (Simbol Wild)
 • Simbolul globului magic – până la 50,00 credite
 • Simbolul gărgăriței și amuletei– până la 7,50 credite
 • Simbolul potcoavei – până la 4,00 credite
 • Simbolurile A și K – până la 0,10 credite
 • Simbolul 9 – până la 1,00 credite
 • Simbolul Q, J, 10 – până la 1,00 credite

Încearcă Lucky Lady’s Charm Deluxe slot gratis și vei vedea că aceste simboluri apar în combinații câștigătoare pe role mult mai frecvent decât crezi! Iar dacă vrei ceva mai cu șeptari și flăcări, încearcă Shining Crown gratis!

Cum joci Lucky Lady’s Charm Deluxe gratis?

Atunci când joci, să știi că este foarte important să iei în considerare și funcțiile speciale din jocuri gratis Lucky Lady. Pe două dintre ele le-am menționat deja: simbolurile speciale Wild și Scatter. Uite mai jos ce fac ele și restul!

 • Simbolul Wild – înlocuiește restul simbolurilor de pe role și formează combinații câștigătoare, dublând câștigurile.
 • Simbolul Scatter – îți oferă acces la o specială sau la o rundă bonus cu 15 rotiri gratuite și un multiplicator al câștigurilor de 3 ori.
 • Gamble –  o altă caracteristică specială a Lucky Lady’s Charm Deluxe gratis de care ar fi bine să profiți este funcția de dublaje (sau gamble) care se activează în momentul unui câștig. Dacă vrei să o folosești, dai click pe butonul „Gamble”. Va apărea pe ecran o carte de joc așezată cu fața în jos, iar tu va trebui să ghicești culoarea ei – negru sau roșu? Dacă ghicești corect, câștigurile îți sunt dublate pe loc.

Lucky Lady Charm Deluxe gratis – caracteristici speciale

Lucky Lady’s Charm deluxe gratis excelează și la capitolul caracteristici speciale. Două dintre ele le-am menționat deja: simbolurile speciale wild și scatter. Uite mai jos ce fac:

 • Simbolul Wild – înlocuiește restul simbolurilor de pe role și formează combinații câștigătoare, dublând câștigurile.
 • Simbolul Scatter – îți oferă acces la o specială sau la o rundă bonus cu 15 rotiri gratuite și un multiplicator al câștigurilor de 3 ori.
 • Gamble –  O altă caracteristică specială de care ar fi bine să profiți este funcția de dublaje sau gamble care se activează în momentul unui câștig. Dacă vrei să o folosești, va apărea pe ecran o carte de joc așezată cu fața în jos, iar tu va trebui să ghicești culoarea ei – negru sau roșu? Dacă ghicești corect, câștigurile îți sunt dublate pe loc. Te provocăm să încerci jocuri gratis Lucky Lady la noi pe site și să te folosești de această funcție de dublaje pentru a vedea cât de norocos ești și de câte ori poți nimeri corect culoarea cărții!

Unii jucători începători se simt copleșiți de atâtea funcții speciale, tocmai din acest motiv îți recomandăm să începi cu jocul demo. În acest fel te vei obișnui cu simbolurile de pe role și funcțiile speciale de joc. De asemenea, dacă mai vrei să te joci cu simboluri interesante, poți încerca Zodiac Wheel gratis!

Concluzie

Lucky Lady’s Charm Deluxe gratis este remediul cel mai bun al plictiselii și stresului! Tematica este una interesantă, concentrată pe noroc, funcțiile nu dezamăgesc, iar structura este prietenoasă cu începătorii. Nu uita că îl poți juca gratis la noi pe site, înainte de a merge la top cazino online și a juca pe bani reali! Profită de acest lucru și antrenează-te pentru marele câștig!