5/5 - (3 votes)

Shining Crown

Joacă-te acum Shining Crown gratuit pe RotiriGratuite!

blank
Click aici sa joci GRATIS Shining Crown
icon slot 777
Număr de role
5
icon linii de plata
Linii de plată
10
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
0
icon slot rtp
RTP
96.37
icon jackpot
Jackpot Progresiv
DA
icon scatter
Simbolul Scatter
Coroana
icon producator
Producător Joc
EGT
9.80
L1160661W000651

Shining Crown EGT este un slot cu aer clasic, potrivit atât pentru jucătorii cu experiență, cât și pentru începători. Vesel și foarte simplu conceput, jocul are runde speciale și oferă șanse bune de câștig, așa că merită încercat, inclusiv în varianta gratuită. În continuare, ai ocazia să afli totul despre Shining Crown, de la rata de plată până la modul de joc. Încearcă și tu Shining Crown gratis pe SuperCazino!

Shining Crown gratis – grafică și structură

Din punct de vedere al aspectului, Shining Crown EGT îți va aminti cu siguranță de sloturile clasice, de la sălile de jocuri, fiind un slot simplu, cu simboluri precum fructele sau cifra 7. Nu are în spate o poveste și nu te va surprinde cu o grafică ieșită din comun, însă asta înseamnă că te vei putea concentra mai bine la joc. Calitatea graficii Shining Crown slot este foarte bună, iar sunetul completează imaginea – poți totuși să îl oprești dacă te deranjează.

Shining Crown EGT este structurat pe 5 role și 3 rânduri. Jocul se desfășoară pe mijlocul paginii, în timp ce butoanele din care controlezi rotirile și miza se află în partea de jos. Shining Crown gratis are aceeași structură ca slotul cu mize reale.

Linii de plată și RTP în Shining Crown EGT

Pentru a te familiariza cu modul de joc și cu plățile slotului, poți exersa oricând dorești Shining Crown gratis. Vei observa faptul că slotul are 10 linii de plată fixe, ceea ce înseamnă că nu le poți modifica. Plățile se realizează de la stânga la dreapta, cu excepția simbolurilor Scatter. Câștigurile din combinații cu Scatter se adaugă celor obținute din liniile de plată.

Din punct de vedere al șanselor de câștig, Shining Crown EGT are o rată de plată excelentă, de 96.37%. Rata de plată a sloturilor se referă la șansele pe care le ai în raport cu casa: cu cât este mai apropiată de 100%, cu atât și probabilitățile de câștig sunt mai mari. Un RTP precum cel al Shining Crown slot îți oferă șanse bune, ceea ce vei putea experimenta inclusiv în varianta demo. 

Cum se joacă Shining Crown gratis

Shining Crown gratis și varianta cu mize reale au același mod de joc, foarte simplu de deprins. Toate butoanele pe care le folosești în timpul jocului se află în partea de jos a ecranului, sub simboluri:

  • Balanța – se află în partea stângă, iar aici poți vedea mereu valoarea pe care o ai în cont, inclusiv în Shining Crown demo.
  • Sunetul – îl poți porni sau opri oricând în timpul jocului.
  • Butonul de informații – apasă-l cu încredere atunci când vrei să revezi valoarea și semnificația simbolurilor sau să treci prin regulile jocului. Este disponibil și în Shining Crown demo.
  • Butonul de autorotire – se află tot în stânga, înainte de butoanele cu pariuri. Dacă joci Shining Crown demo, nu ai niciun motiv să nu încerci și rotirile automate.
  • Butoanele de pariere – pornesc de la cea mai mică, până la cea mai mare miză din Shining Crown slot. În momentul în care apeși pe una dintre valori, se va declanșa rotirea. Dacă joci de pe laptop sau PC, poți declanșa rotirea și apăsând pe tasta Space.
  • Ultimul câștig – acest câmp, pe care îl găsești în partea dreaptă, îți va afișa suma pe care o câștigi. Tot de aici, după fiecare câștig, poți accesa funcția Gamble din Shining Crown slot.

Simboluri și funcții speciale în Shining Crown slot

Fie că joci Shining Crown demo sau varianta cu mize reale, te vei bucura de aceleași combinații norocoase și de aceleași funcții speciale de dublaje. Simbolurile obișnuite sunt cele sub formă de fructe, pe lângă care apar cifra 7 și un clopoțel. Coroana, care dă și titlul slotului, are rol de Wild și poate înlocui restul simbolurilor, mai puțin cele două simboluri care sunt Scatter. În plus, când apare pe una dintre rolele 2, 3 și 4, transformă și restul simbolurilor de pe rolă în Wild, pentru a te ajuta să obții câștiguri și mai consistente. Testează și tu acest lucru în Shining Crown demo.

Shining Crown gratis are, spre deosebire de alte sloturi, nu un simbol Scatter, ci două: semnul dolarului și steaua. Scatters sunt simboluri foarte valoroase, așa că dacă îți apar cel puțin 3 pe ecranul de joc, câștigurile tale pot crește în mod impresionant.

În ceea ce privește rundele speciale, unde poți obține dublaje, slotul Shining Crown vine din nou cu surprize, oferindu-ți șanse duble: atât o rundă Gamble, cât și una de Jackpot. Te poți distra cu ambele și în Shining Crown free. Runda Gamble este o rundă specială de dublaje, care se activează după fiecare rotire câștigătoare. Dacă o accesezi, îți vei paria câștigul și îl vei putea crește în doar câteva secunde – tot ce ai de făcut este să ghicești culoarea unei cărți, care se schimbă rapid între roșu și negru. În cazul în care faci alegerea greșită, pierzi suma pariată și te întorci automat la joc. Exersează funcția Gamble în Shining Crown free, unde nu riști nimic.

Runda de jackpot se poate declanșa oricând în timpul jocului, inclusiv în Shining Crown free, oferindu-ți posibilitatea de a câștiga un premiu special. Ți se vor pune la dispoziție 12 cărți, aflate cu fața în jos, pe care trebuie să le întorci pe rând. Odată ce ai descoperit 3 cărți cu același simbol, câștigi Jackpotul aferent simbolului, cel mai valoros dintre ele fiind pica. Runda de Jackpot este râvnită de cei mai mulți jucători, pentru că reprezintă o șansă de a obține câștiguri foarte mari în cadrul jocului. Cu perseverență și puțin noroc, poți și tu să te califici automat la un astfel de premiu.

Concluzii

Shining Crown free sau pe mize reale reprezintă o ocazie excelentă de a te relaxa, a te distra și a-ți încerca norocul. Datorită faptului că este un joc foarte simplu, nu te va obliga să te concentrezi foarte mult, ci îți va permite să te bucuri de el oricând dorești să scapi de rutină și să simți gustul adrenalinei. Joacă și tu Shining Crown gratis!