Shining Crown

La noi, jocul rege din categoria de păcănele cu coroane este în varianta „free-to-play”, așa că pregătește-te pentru Shining Crown gratis! Nu îți trebuie un cont, nici să faci o depunere sau să descarci ceva. Doar dai câteva clickuri și vei vedea cum plătesc simbolurile în una din cele mai jucate păcănele online gratis. De asemenea, dacă citești până la capăt, te vei alege cu niște informații super utile, marca Rotiri Gratuite!

logo shining crown gratis
Click aici sa joci GRATIS Shining Crown
icon slot 777
Număr de role
5
icon linii de plata
Linii de plată
10
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
0
icon slot rtp
RTP
96.37
icon jackpot
Jackpot Progresiv
DA
icon scatter
Simbolul Scatter
Coroana
icon producator
Producător Joc
EGT

Shining Crown gratis – regele păcănelelor cu coroane

Jocul pe care o să ți-l prezentăm astăzi nu este doar Shining Crown gratis. Este un slot extraordinar de popular, pe care-l găsești în fiecare sală de joc și fiecare casino online din România. Este jucat de mii de oameni în fiecare zi și, mai mult de atât, vei găsi o grămadă de oferte cu rotiri gratuite Shining Crown. 

Ce îl face atât de popular? Păi, e destul de greu de spus, având în vedere cât de multe părți bune are. Dar, cel mai bine este să începem cu începutul, așa că vorbim de tematica lui Shining Crown gratis. Este un slot cu adevărat retro, iar asta se observă în fundalul simplu și colorat, în combinație cu simbolurile clasice. Vei vedea pe role fructe, clopoței, șeptari și coroane.

Sigur, câștigurile posibile, layout-ul clasic și funcțiile speciale ajută. La fel și ofertele concentrate pe slot, unele dintre care îți pot aduce rotiri gratuite azi, chiar acum! Dar, până să ajungem acolo, trebuie să discutăm puțin de aspectele tehnice ale lui Shining Crown gratis.

Shining Crown online – cum funcționează?

Popularul joc de păcănele cu coroane Shining Crown gratis are o structură de 5×3. Mai exact, sunt 5 role și 3 rânduri de simboluri. Liniile de plată vin în număr de 10. Ce înseamnă asta? Sunt 10 căi pe care mai multe simboluri identice se pot așeza ca să-ți aducă un câștig. Și, că tot am vorbit de linii de plată, este momentul perfect să-ți spunem ce trebuie să faci ca să câștigi.

În Shining Crown gratis, dar și în varianta pe bani reali, vei juca apăsând butonul de rotire. Dar, ca să câștigi, trebuie să nimerești 3 sau mai multe simboluri identice pe o linie de plată, unul lângă altul, de la stânga la dreapta. De exemplu, dacă nimerești 3 șeptari unul lângă altul pe primele 3 role, se consideră un câștig. Dar, dacă sunt 3 șeptari pe rolele 1, 2 și 4, atunci nu e câștig. De asemenea, trebuie să fie așezați de la stânga la dreapta, adică să înceapă mereu combinația de pe prima rolă.

Acum, probabil te întrebi cât de des se va întâmpla asta. De aceea, urmează să ne uităm la RTP-ul lui Shining Crown gratis. Acest procent ne arată, în procente, cât din banii băgați în joc se întorc către jucător. Dar, atenție! Procentul este calculat pe o perioadă lungă de timp și pentru un număr mare de jucător. Deci, RTP-ul lui Shining Crown online de 96,37% nu îți garantează că aproape toți banii se vor întoarce către tine, dar e un bun indicator pentru câștiguri. Și, din experiența noastră, un RTP mai mare de 95% este unul foarte bun!

Simbolurile din Shining Crown EGT

În slotul Shining Crown gratis, fiecare simbol determină câți bani primești la fiecare câștig. Mai exact, un simbol are o anumită valoare, care, în funcție de numărul de simboluri nimerit în combinație și de miza plasată, arată cât vei câștiga. Hai să vedem valorile fiecăruia, pentru miza maximă!

 • Simbolul Dolar (Scatter): până la 20,000 credite
 • Șeptarul: până la 100,000 credite
 • Strugurii: până la 14,000 credite
 • Pepenele: până la 14,000 credite
 • Clopoțelul: până la 4,000 credite
 • Steaua mov (Scatter): până la 4,000 credite
 • Cireșele, Lămâia, Prunele și Portocala: până la 3,000 credite

După cum poți observa, sunt multe fructe. Dar, ți-am zis și mai devreme că Shining Crown gratis este o păcănea cu fructe. Înainte să trecem la speciale, vrem să facem o recomandare, adică să te invităm să încerci și o altă păcănea cu fructe: 5 Dazzling Hot de la EGT. Sigur va fi pe placul tău! 

Shining Crown gratis – funcțiile speciale

Mai sus ți-am prezentat mai toate simbolurile din Shining Crown gratis. Dar, nu toate! Am păstrat ce era mai bun pentru mai încolo, iar acel încolo vine acum. În continuare o să-ți prezentăm funcțiile speciale ale jocului, adică acele caracteristici care-ți pot face câștigurile mai mari și mai dese. 

 • Coroana (Wild): este simbolul principal al jocului Shining Crown gratis, dar are și alte puteri. Apare doar pe rolele 2, 3 și 4, dar poate înlocui orice simbol (în afară de Scatter) pentru a completa linii de plată.
 • Steaua mov (Scatter): apare doar pe rolele 1, 3 și 5, dar plătește oriunde s-ar afla pe aceste role. Deci, trebuie doar să nimerești 3 stele ca să câștigi, fără să fie într-o ordine anume.
 • Dublaje: fiecare câștig poate fi dublat. Pentru asta, când se termină runa, dă click pe butonul „x2”. Apoi, va apărea faimosul joc cu cărți negre și roșii. Tu trebuie să alegi ce carte va fi, iar dacă nimerești, îți dublezi suma. Dacă nu, o pierzi în totalitate.
 • Jackpot Cards: când vei trece de la Shining Crown gratis la jocul pe bani reali, vei putea profita de o funcție nemaipomenită. Orice rotire poate activa unul din cele 4 jackpoturi progresive, care cresc cu fiecare rundă. Trebuie doar să ai noroc!

Shining Crown joc gratis – cum joci?

Deja i-am dat lui Shining Crown gratis premiul de regele păcănelelor cu coroane, dar am putea să-i dăm un premiu și pentru cât de ușor se joacă. Unele păcănele, mai ales cele mai noi, au multe funcții speciale. Asta duce la mai multe butoane și afișaje în interfață, lucru care poate încurca jucătorii noi. 

Dar, Shining Crown gratis este un slot clasic. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ți setezi miza, iar asta se face imediat, cu cele 5 butoane de jos. Au și miza scrisă pe ele! Apoi, dă click pe butonul cu 2 săgeți verzi din dreapta. Acesta va declanșa runda. Dacă vrei să joci fără să mai dai click la fiecare rundă, poți apăsa butonul de deasupra celui mare. Apoi, alegi numărul de runde dorit și lași jocul să-și facă treaba.

Acum, nu numai că știi să joci Shining Crown online gratis, ci știi să joci mai toate jocurile producătorului. Sunt făcute într-o manieră similară, fix ca să te distrezi fără probleme. Noi îți recomandăm să arunci un ochi pe Zodiac Wheel demo!

Concluzie

În final, trebuie să recunoaștem că Shining Crown gratis este unul din cele mai bune sloturi. Se joacă extraordinar de ușor, este distractiv, dar merge și mână în mână cu ofertele care au rotiri gratuite. Așadar, îl recomandăm fiecărui jucător nou, dar și celor experimentați. Dar, atât din partea noastră! De aici, îți urăm spor la jucat și mult noroc!