Supreme Hot

Joacă-te acum Supreme Hot gratuit pe RotiriGratuite!

Supreme Hot demo
Click aici sa joci GRATIS Supreme Hot
icon producator
Producător Joc
EGT
icon scatter
Simbolul Scatter
NU
icon jackpot
Jackpot Progresiv
DA
icon slot rtp
RTP
96.24%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
0
icon slot 777
Număr de role
3
icon linii de plata
Linii de plată
9

Premiile supreme sunt la Supreme Hot EGT! Încearcă acest joc clasic, unde ritmul amețitor al câștigurilor te vor ține captivat. Dacă ești pasionat de sloturile clasice, cu fructe și șeptari, cu atât mai bine! Joacă Supreme Hot gratis pe RotiriGratuite pentru a-i testa toate funcțiile! Suntem siguri că îl vei îndrăgi atât de mult încât îl vei juca și cu miză reală!

Ecranul de joc al Supreme Hot demo

Supreme Hot free este un joc tradițional cu 3 role a câte 3 rânduri. Dar aspectul vintage se termină aici. Grafica este de secolul 21 și animațiile sunt demne de numele jocului. La fiecare câștig, fructele sunt înconjurate de flăcări. Mai ales că plățile implică, în unele cazuri, chiar și toate simbolurile, animația este ceva special, care te va captiva de la început.

În rest, acesta este un slot EGT în adevăratul sens al cuvântului. Are un mod de joc foarte simplu, iar interfața este intuitivă și foarte simplă chiar și pentru începători. Tehnologia de ultimă generație permite și adaptarea ecranului de joc la toate dispozitivele. Așadar, fie că vrei să joci pe un ecran mare de desktop sau pe telefonul tău, Supreme Hot EGT este optimizat pentru a se încadra perfect oriunde.

Putem spune că Supreme Hot demo este un joc care arată bine. Dar ce putem spune despre plățile sale? Ei bine, despre acestea vom discuta mai departe.

Cât câștigi la Supreme Hot free?

Fructele și șeptarii îți pot aduce plăți foarte frumoase la Supreme Hot demo. Rata de plată este de 96,24%, peste media industriei. De aceea, este un slot ideal pentru jocul pe bani reali. Multe cazinouri românești îl au, deci te poți încumeta și la pariuri adevărate.

În ceea ce privește modul de câștig, jocul nu este atât de clasic. Supreme Hot gratis nu are linii de plată cum au sloturile obișnuite, ci are direcții de câștig. Simbolurile de același fel trebuie să se afle pe role alăturate pentru a genera plată. Dacă sunt mai multe simboluri câștigătoare pe aceeași rolă, se plătește din nou aceeași combinație.

Cum se joacă Supreme Hot gratis?

Supreme Hot demo este unul dintre cele mai simple sloturi. De fapt, acesta este cazul cu toate jocurile EGT. Acestea au exact aceeași structură, deci dacă te-ai mai jucat alt joc de la acest furnizor, vei ști să joci și Supreme Hot EGT. 

În partea de jos se află toate butoanele necesare. La mijloc se găsesc butoanele de mizare și de pornire rundă. Cei de la EGT nu s-au complicat și de aceea, poți paria și porni runda dintr-o singură apăsare. 

Mizele disponibile pentru pariere sunt 5, 10, 25, 50 și 100. Dacă dorești să joci mai rapid, după începerea rotirii, mai apasă o dată pe butonul de miză/pornire rundă. 

Pentru mod de joc automat, apasă butonul portocaliu din stânga. Rundele vor fi jucate la miza setată. Pentru oprirea seriei de joc automat, mai apasă o dată pe același buton. Lângă acesta, se găsește butonul de informații. Aici vei deschide secțiunea cu detalii despre joc: tabel plată, reguli și funcții speciale.

Sunt afișate balanța și ultimul câștig. Sub câștig, imediat după runda câștigătoare, apare butonul Gamble. Dacă te consideri norocos, poți juca dublajele.

Simboluri și plăți la Supreme Hot EGT

Supreme Hot free are plăți excelente, deși sunt rare. Simbolurile se plătesc numai de la stânga la dreapta, pe cele 27 de direcții de plată. Au următoarele valori maxime, la cel mai mare pariu (de 100 de fise):

  • Șeptari: până la 6.000 de fise;
  • Dolari: până la 4.000;
  • BAR BAR: până la 2.000;
  • Stele și Clopoței: până la 1.600;
  • Struguri, Mere, Caise și Cireșe: până la 200;

Plățile de mai sus sunt pentru 3 simboluri similare, câte unul pe fiecare rolă. Așa cum am spus și anterior, fiecare simbol în plus pe o rolă mai plătește încă o dată combinația. Spre exemplu, dacă pe prima și pe a treia rolă se află un simbol Cireșe, iar pe cea din mijloc se află 2 simboluri Cireșe, atunci plata va fi 200 + 200 = 400.

Supreme Hot gratis – speciale

Supreme Hot demo nu abundă în funcții speciale, asta pentru că plățile de mai sus sunt foarte bune. Totuși, te poți bucura de câștiguri suplimentare datorită funcțiilor de mai jos:

  • Multiplicator: dacă toate cele 9 poziții sunt ocupate de același simbol de fructe, plata va fi dublată. Cu 9 simboluri de același fel, se înmulțește cu 2 câștigul total de joc.
  • Gamble: la dublaje (funcția Gamble), îți poți spori câștigul din ultima rundă. Deschide funcția și ghicește culoarea cărții (roșu sau negru) aleasă aleatoriu. Ai 50/50 șanse să reușești. Se poate paria pe orice câștig mai mic de 35 x miza ta. Poți paria de mai multe ori, de fiecare dată dublându-ți câștigul. Dacă nu ghicești o singură dată, vei pierde tot ce ai acumulat, inclusiv plata din rundă.
  • Jackpot progresiv: acesta este un jackpot specific EGT. În partea de sus sunt afișate cele 4 valori, cărora le corespund câte o suită. Se declanșează aleatoriu și pentru a-ți lua premiul, trebuie să alegi cărți dintr-un pachet de 12 până când 3 cărți vor reprezenta aceeași suită: Premiul aferent suitei îți va fi acordat.

Supreme Hot gratis nu are speciala (runda gratis), dar nici nu îi vei simți lipsa. Cele de mai sus îți vor aduce suficiente plăți pentru a te distra pe cinste. Supreme Hot EGT este genul de joc la care te întorci atunci când dorești experiența vintage!

Concluzii 

Supreme Hot free este un joc simplu, dar cu o grafică excelentă, în culori vii și care conține simbolurile cunoscute ale sloturilor. Are plăți foarte bune pe cele 27 de direcții de plată ale sale. Dacă toate cele 9 poziții sunt ocupate de același fruct, atunci lucrurile vor sta chiar și mai bine. Funcțiile speciale sunt la un cu totul alt nivel și poți câștiga un jackpot masiv! Așadar, nu mai aștepta și joacă-te Supreme Hot gratis pe RotiriGratuite pentru a-i testa toate aceste trăsături extrem de avantajoase!