Sizzling Hot Deluxe

Joacă-te acum Sizzling Hot Deluxe gratuit pe RotiriGratuite!

Sizzling Hot Deluxe Novomatic
Click aici sa joci GRATIS Sizzling Hot Deluxe
icon producator
Producător Joc
Novomatic
icon scatter
Simbolul Scatter
DA
icon jackpot
Jackpot Progresiv
DA
icon slot rtp
RTP
95.66%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
0
icon linii de plata
Linii de plată
5
icon slot 777
Număr de role
5

Sizzling Hot Deluxe Novomatic face parte din categoria acelor sloturi care te fac să te simți ca în marile săli de jocuri, chiar și când joci de acasă. Fără să aibă în spate o anumită poveste, slotul este perfect pentru momentele în care îți e dor de un joc clasic, simplu de urmărit și plin de adrenalină. Distrează-te și tu cu Sizzling Hot Deluxe gratis pe RotiriGratuite!

Sizzling Hot Deluxe Novomatic – grafică și ecran de joc

Sizzling Hot Deluxe slot nu este genul de joc cu ecran încărcat și o multitudine de animații, însă asta îl face ideal pentru persoanele care preferă sloturile simple, cu un aer ușor vintage. Este exact genul de slot clasic, în care găsești simboluri sub formă de fructe, însă influența modernă se simte din plin datorită graficii deosebite, ce e caracteristică unui joc Novomatic. Sunetul din Sizzling Hot Deluxe Novomatic crește senzația de suspans și adrenalina, așa că e cel mai bine să joci cu el pornit – te va ajuta să intri în atmosferă.

Din punct de vedere al structurii, Sizzling Hot Deluxe slot are 5 role și 3 rânduri, iar butoanele de joc se află toate la baza ecranului. Datorită acestui aspect, vei reuși să te concentrezi mai bine la ceea ce se întâmplă pe role și să controlezi jocul fără probleme. Sizzling Hot Deluxe demo dispune de aceeași structură și nu diferă cu nimic ca ecran de joc sau reguli.

RTP și linii de plată în Sizzling Hot Deluxe slot

Sizzling Hot Deluxe Novomatic are 5 linii de plată fixe, pe care nu le poți modifica în timpul jocului. Evident, poți influența valoarea sumelor câștigate prin creșterea sau scăderea mizei, în funcție de preferințe. Poți observa foarte ușor cât de mult cresc câștigurile în funcție de modificarea pariului, fără niciun risc, jucând Sizzling Hot Deluxe demo.

Pentru că este important să cunoști și RTP-ul jocului Sizzling Hot Deluxe Novomatic, astfel încât să îți poți da seama cum arată șansele tale de câștig, te vei bucura să afli că slotul are o rată de plată de 95.66%. Combinațiile câștigătoare din Sizzling Hot Deluxe slot se plătesc de la stânga la dreapta, excepție făcând simbolul Scatter, care plătește de pe orice poziție. Pentru fiecare linie, se plătește câștigul cel mai mare, adunat cu eventualul câștig generat de Scatter.

Cum se joacă  Sizzling Hot Deluxe gratis

Sizzling Hot Deluxe demo și varianta cu mize reale au aceleași reguli de joc, de altfel foarte simple. Toate butoanele de care ai nevoie sunt în partea de jos a ecranului și le poți folosi în felul următor:

  • Meniu – e un buton extrem de util, fiindcă de aici îți iei informațiile legate de simboluri și plăți în Sizzling Hot Deluxe slot. Îl poți folosi de fiecare dată când vrei să îți reamintești valoarea unui simbol sau să revezi regulile. Tot de aici poți activa sau dezactiva funcția specială de dublaje Gamble, inclusiv în Sizzling Hot Deluxe free.
  • Linii – butonul nu este activ, pentru că nu vei avea nevoie să modifici numărul liniilor de plată din Sizzling Hot Deluxe slot. Acest aspect contribuie la simplificarea jocului.
  • Miză totală – de aici poți schimba valoarea mizei înainte de a declanșa rotirea. În cazul în care ai activat funcția Gamble, aici o vei putea accesa după fiecare rotire câștigătoare, inclusiv în Sizzling Hot Deluxe demo. Miza minimă pe care o poți paria în cadrul acestui slot este de 0.05.
  • Sold și plată câștig – e bine să știi mereu ce sumă ai disponibilă, pentru a-ți decide valoarea mizei. Vei observa că în Sizzling Hot Deluxe demo în acest câmp apare suma fictivă pe care o ai la dispoziție pentru joc.
  • Miză maximă – apăsând aici, îți selectezi automat cea mai mare miză de joc. Poți încerca acest buton fără griji în Sizzling Hot Deluxe free, unde joci pe sume virtuale.
  • Auto – dacă vrei să nu mai declanșezi manual fiecare rotire, o poți face apăsând pe butonul Auto. În cazul în care joci pe mize reale și ești începător, este bine să verifici valoarea mizei, înainte de a selecta rotirile automate. În Sizzling Hot Deluxe free, poți opta fără griji pentru Autoplay. Atenție: când joci cu autoplay, nu poți beneficia de runda de dublaje.
  • Start – este butonul pe care apeși pentru a declanșa rotirea, după ce ai ales miza. Poți declanșa o rotire și de pe tasta Space a tastaturii PC-ului sau laptopului tău.
  • Sunetul poate fi oprit și pornit de sub butoanele de joc, acolo unde apar simbolurile pentru audio.

Simboluri și funcții speciale în Sizzling Hot Deluxe slot

Pe lângă simbolurile sub formă de fructe, cel mai valoros simbol din Sizzling Hot Deluxe gratis este cifra 7, care îți poate aduce câștiguri atractive atunci când apare în combinații de 3, 4 sau 5 simboluri. Un alt simbol foarte valoros este Scatterul, prezent în joc sub forma unei stele. Deși nu oferă rotiri suplimentare, Scatter crește suma câștigată.

Dacă te tentează câștigurile suplimentare, este bine de știut că slotul are o rundă specială, pe care o poți accesa și în Sizzling Hot Deluxe gratis. Este vorba despre runda de dublaje Gamble, pe care o poți activa după o rotire câștigătoare. Gamble funcționează foarte simplu: odată ce ai obținut câștigul, poți alege să îl încasezi sau să îl pariezi. În cadrul rundei de dublaje, îți va apărea pe ecran o carte aflată cu fața în jos, care își schimbă rapid culoarea între roșu și negru. Dacă pariezi corect pe culoare, îți dublezi câștigul, dacă nu, îl pierzi. Încearcă fără riscuri această rundă în Sizzling Hot Deluxe free.

Așa cum poți observa, fie că joci Sizzling Hot Deluxe gratis sau cu mize reale, vei avea parte de un slot simplu de urmărit, plăcut de jucat și plin de posibilități de câștig. Când visezi la cazinourile din Las Vegas, dar te simți mai confortabil în propria locuință, merită să încerci acest joc online, care te va ajuta să te detașezi de rutină și să simți din plin adrenalina și bucuria câștigurilor. Încearcă și tu Sizzling Hot Deluxe free!