Rate this post

Maxbet promoții – profită de oferte în fiecare zi!

posted by Flavia
august 25, 2023

Vrei să te distrezi cu Maxbet promoții fără oprire? Ei bine, noi îți vom prezenta ofertele disponibile la acest operator, ca tu să știi exact unde, cum, când și la ce poți să joci. Și o să ai din ce alege! Citește în continuare și descoperă promoțiile de la Maxbet!

cover maxbet promotii

Înainte de toate, trebuie să știi că în acest articol vorbim despre Maxbet oferte speciale. Ce înseamnă asta? Păi, înseamnă că vei putea să activezi ofertele doar dacă ți-ai creat un cont. Dar, nu te grăbi să te înregistrezi! Când o faci, poți lua și un bonus de bun venit Maxbet, cu o mulțime de avantaje. Folosește-l pe acesta, apoi orientează-te spre alte promoții!

Ce Maxbet promoții sunt disponibile acum?

În prezent, ai o grămadă de Maxbet promoții active din care să alegi. Așa că, noi le vom lua pe rând și vom descrie fiecare ofertă! Astfel, o să știi direct ce poți să primești. Unde sunt multe oferte, cu durată scurtă, dar din aceeași categorie, vom prezenta doar tipul de ofertă. 

Ne vom baza cele prezente după înregistrare, dedicate anumitor zile sau perioade de timp. Așa că, bonusul de bun venit și Maxbet bonus fără depunere au ghidurile lor separate! De altfel, poți să găsești o grămadă de articole cu oferte exclusive și nu numai la noi pe site. Acestea fiind spuse, hai să vedem de ce Maxbet bonusuri disponibile poți să beneficiezi!

Drops & Wins Slots

Prima ofertă din Maxbet promoții este Drops & Wins slots, activă între 5 Aprilie 2023 și 6 Martie 2024, îți poate aduce până la 10.000.000 de euro pe lună! Îți place cum sună? Ei bine, pentru a intra în promoție, trebuie să alegi orice sloturi produse de Pragmatic Play și să începi să joci cu proprii bani! Mai ales că nu ți se impune o miză minimă. La final, punctele fiecărui jucător sunt adunate, iar premiile pentru primii 10 jucători sunt următoarele:

  • Locul 1 – 25.000x
  • Locul 2 – 10.000 x
  • Locul 3-5 – 5.000x
  • 6-10 – 2000x

Dar, premiile acestei Maxbet promoții nu se opresc aici! Jucătorii de pe locul 8001 în sus primesc rotiri gratuite, deși doar 10. Pe lângă, mai ai și daily drops, bazate pe clasament:

  • Locul 1 – 2500 RON
  • Locul 2 – 1000x
  • Locurile 5 – 500x

Lista continuă, deci 100 de jucători vor primi zilnic rotiri gratuite, iar peste 700 vor câștiga câte ceva în competiția cea mare!

Playson Non-Stop Drop

Aceasta este una din cele mai generoase Maxbet promoții, punând la bătaie premii totale de 4.000.000 de euro! Pentru a participa, trebuie să joci sloturi de la producătorul Playson în perioada 1 iulie 2023 – 30 iunie 2024. Valoarea apriului nu este menționată, iar premiile sunt acordate aleatoriu în contul de joc ca bani cash. Imaginează-ți câte păcănele și câte multe alte câștiguri poți acumula!

Maxbet promoții: 480 rotiri gratuite trie zile la rând

În secțiunea Maxbet promoții poți să te distrezi trei zile din săptămână cu câte o ofertă. Pentru această ofertă vei avea nevoie să depui, să introduci un cod bonus și să selectezi exact ceea ce dorești. Fiecare depunere îți aduce un surplus de rotiri gratuite la cele mai populare jocuri. Ai mai jos lista, alături de ce coduri promotionale Maxbet trebuie să introduci:

  • 60 rotiri gratuite la Book of Ra Deluxe la o depunere de minim 70 RON folosind codul 60BOOKT.
  • 100 rotiri gratuite la Lucky Lady Charm Deluxe la o depunere de 200 RON folosind codul 100LUCKY.

Poți activa codurile de trei ori fiecare de vineri până duminică pentru a revendica o grămadă de rotiri gratuite. Crezi că sunt destule ca să prinzi următorul jackpot la păcănele Maxbet? Dacă nu, noi suntem siguri că oricum te vei distra pe cinste!

Bonus Back – 25% din 500 RON

Selecția de promoții Maxbet include și o ofertă tip bonus back, Adică, dacă depui printr-o anumită metodă, vei putea să primești o parte din bani înapoi. Uite mai jos despre ce este vorba:

  • Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să depui folosind Oktocash.
  • Depune minim 300 RON, pentru a te bucura de 25% din sumă în limita a 500 RON!

Poate de aceea sunt atât de multe Maxbet păreri bune pe internet. Sau, poate sunt atâtea pentru că subiectul Maxbet promoții nu se termină aici! 

Maxbet promoții – turnee și alte oferte

Maxbet promoții nu se oprește la oferte de tot felul – adrenalina vine și sub altă formă! În primul rând, trebuie să vorbim de turnee. Acestea sunt concursuri în care doar intri și joci păcănele. Cu cât joci mai mult, cu atât ocupi un loc mai sus în clasament, iar asta înseamnă… Ai ghicit! Premii mai mari!

În al doilea rând, secțiunea Maxbet promoții găzduiește o grămadă de surprize. Spre exemplu, o supriză chiar foarte plăcută este reprezentată de cele 10 rotiri gratuite pe care le primești atunci când îți verifici numărul de telefon. Deci, nici măcar la validarea contului, ci la o simplă confirmare a numărului întrodus în formularul de înregistrare! Descoperă și tu ce Maxbet promoții generoase sunt active acum!

Concluzie

Maxbet promoții reprezintă o oportunitate minunată de a face rost de cât mai multe rotiri gratuite. Și nu la orice jocuri, ci la cele de top! Bine, poți să faci rost și de multe alte premii, dar nouă ne plac foarte mult rotirile. Nu uita să verifici cerințele de rulaj pentru fiecare ofertă pe care vrei să o revendici! Așa că, îți urăm mult succes în revendicarea celor mai atractive Maxbet bonusuri și rotiri!