Rate this post

Ce trebuie să știi înainte să utilizezi bonusuri online

posted by Gabriel
octombrie 29, 2017
bonusuri

Întotdeauna au existat dubii și nelămuriri din partea jucătorilor legate de bonusuri și cerințele ce trebuie îndeplinite odată cu înregistrarea pe o platformă online. Ofertanții au sesizat problema și încearcă permanent să reducă incertitudinea clienților, fie cu explicații suplimentare sau cu reguli cât se poate de simple. Până la urmă, însă, e de datoria celor care vor să ajungă la un anumit profit să fie informați și să știe cum să deosebească o ofertă avantajoasă de una care nu îți aduce niciun beneficiu. Ce trebuie să știi mai exact?

Alege o platformă online optimizată

Toate site-urile de profil pun la dispoziție bonusuri și oferte care să îi convingă pe jucători să facă o primă depunere, iar apoi să profite de plusurile dobândite la jocuri online. Cu alte cuvinte, nu se mai pune problema de căutări lungi pentru a da peste o ofertă, fie ea cu rotiri gratuite sau cu bani de joc. Important rămâne totuși aspectul legat de credibilitatea ofertanților. Cum nu ne putem încrede în toate site-urile care aruncă cu bani și nu sunt suficient de transparente când vine vorba de cerințele de rulaj, cel mai bine este să verificăm dacă site-ul este acreditat sau nu.

Vei găsi o mulțime de clasamente făcute de jucători cu ceva mai multă experiență în domeniu, iar noi ne asigurăm că ofertele cu bonusuri pe care le găsești vin exclusiv din partea plaftormelor licențiate. Următorul pas pe care trebuie să îl faci este să arunci o privire peste termeni și condiții.

Termeni și condiții pentru promoții

Platformele specializate care pun la dispoziție jocuri și bonusuri de bun venit trebuie să respecte la rândul lor condițiile impuse de legislație. Prin urmare, termenii care se aplică promoțiilor trebuie să fie foarte specifici și ușor de înțeles de toți jucătorii. Înainte să te înregistrezi și să începi să te folosești de bonus la sloturi sau alte tipuri de jocuri, nu uita să citești toate informațiile din pagina cu promoții. Fiecare detaliu îți poate fi de folos, mai ales detaliile legate de cerințele de rulaj, perioada în care este activ bonusul și restricțiile față de suma care poate fi retrasă la final.

Chiar dacă pot părea  eforturi în plus de care nu ești dispus să ții cont, cerințele de rulaj și retragere nu sunt atât de greu de respectat pe cât pare. În realitate nu ai nevoie de cât de o strategie bună și atenție sporită asupra mizelor pe care le faci. De regulă trebuie să rulezi de mai multe ori suma pe care o câștigi cu ajutorul bonusului, iar apoi o poți retrage fără probleme. În cazul rotirilor gratuite, te vei putea bucura de profit real după epuizarea rundelor atribuite de bonus. În orice caz, bonusul îți oferă șansa să avansezi în joc fără să cheltui prea mult din depunerile tare.