Rate this post

Bonus NOU: 750 rotiri gratuite Betano, Fără Rulaj!

posted by Gabriel
iulie 3, 2023

Acum poți să iei până la 750 rotiri gratuite Betano! Și, ghici ce? Toate sunt fără rulaj! În acest pachet promoțional intră și niște rotiri gratuite fără depunere, care știi că ne plac foarte mult. Credem că-ți va plăcea și ție, de aceea în articol îți spunem cum se împart rotirile, cum le activezi, dar și care-s condițiile. Citește în continuare și vezi ce surprize ți-au pregătit prietenii de la Betano!

750 rotiri gratuite betano

750 rotiri gratuite Betano – cum sunt împărțite?

Oferta de astăzi este mai mult un pachet promoțional, care-ți poate aduce până la 750 rotiri gratuite Betano. Spunem „până la” deoarece este un amestec dintre un bonus fără depunere, unul la validare și încă un bonus la depunere. Deci, ai putea spune că sunt 3 oferte Betano în 1! La ultima parte vei primi mai mult dacă depui mai mult, iar astfel ajungi la numărul de 750 rotiri. Dar, uite cum se împart!

  • La înregistrare: vei primi 75 rotiri gratuite la Burning Clover (citește și pașii, ca să fii sigur că le activezi).
  • La validare: vei primi 75 rotiri gratuite la Crystal Wish.
  • La depunere: pentru minim 100 RON depuși primești 300 rotiri, iar pentru minim 200 RON depuși primești 600 rotiri. Toate sunt valabile la 10 Shining Diamond.

Deci, va trebui să-ți faci cont, să-l validezi și să depui. Dar, pentru a te asigura că activezi cu adevărat bonusul cu 750 rotiri gratuite Betano, mai trebuie să faci ceva. Vezi în secțiunea următoare!

Cum iei la Betano 750 rotiri gratuite?

În primul rând, dacă vrei 750 rotiri gratuite Betano, trebuie să fii un jucător nou. Mai exact, trebuie să nu îți fi făcut cont la ei până acum. De asemenea, trebuie să ai reședința în România. În al doilea rând, va trebui să faci pașii în exact aceeași ordine pe care-i prezentăm noi, mai jos:

  1. Întâi, mergi mai sus și dă click pe butonul „Profită acum”. Acesta te va trimite direct la oferta cu 750 rotiri gratuite Betano, dar va și semnaliza cazinoului că vrei să activezi oferta.
  2. Acum, dă click pe „Fă-ți cont și ia rotirile”. Îți va apărea formularul de înregistrare. Când ajungi la pasul 3 trebuie să introduci un cod Betano rotiri gratuite. Mai exact, trebuie să scrii codul IULIE750.
  3. După ce-ți faci contul, trebuie să-l validezi. Pentru asta, fă o poză clară buletinul, în care se vede tot și încarc-o în cont, acolo unde este secțiunea de validare. Este important să faci acest pas în termen de 7 zile de la înregistrare.
  4. Acum că ai un cont nou și validat, trebuie să depui. După cum ți-am zis mai sus, dacă vrei să iei la Betano 750 rotiri gratuite, adică toate rotirile, trebuie să depui minim 200 RON. Dacă depui între 100 și 199, atunci primești 300 rotiri.

750 rotiri gratuite Betano – condiții

Acum știi cum să iei 750 rotiri gratuite Betano, dar știi cum să te bucuri de câștigurile din ele? Păi, nu e mult de știut, deoarece oferta este una fără rulaj. Asta înseamnă că, oricare ar fi suma pe care o scoți din rotiri, banii sunt considerați bani reali (nu bonus) și pot fi retrași. Dar, ne-am gândit că ți-ar folosi o listă clară cu lucruri la care să fii atent, ca să fii absolut sigur că te bucuri de ofertă. Iată despre ce este vorba!

  • Pentru a activa oferta, trebuie neapărat să folosești codul IULIE750 la înregsitrare.
  • Promoția cu 750 rotiri gratuite Betano este disponibilă doar în perioada 01.07.2023 – 31.07.2023. Deci, trebuie să îți faci cont, să-l validezi și să depui, totul în luna iulie.
  • Oferta poate fi activată o singură dată de un singur jucător, iar asta doar dacă își face cont pentru prima dată la Betano.
  • Nu poți activa bonusul dacă nu ai peste 18 ani.
  • Primele 2 parți ale ofertei îți aduc la Betano rotiri gratuite fără depunere. Dar, pentru restul de 600/300, va trebui să depui.
  • Trebuie să faci validarea contului în timp de 7 zile de la înregistrare. La fel și depunerea, ea trebuie făcută în 7 zile de la înregistrare pentru a lua 750 rotiri gratuite Betano.

Concluzie

În final, dacă vrei să iei 750 rotiri gratuite Betano, acum este momentul! Free spin-urile vin în 3 tranșe, dintre care 2 sunt fără depunere și sunt disponibile la 3 jocuri diferite. Așadar, te așteaptă o aventură extraordinar de distractivă, care te trece prin călătoria unui jucător nou, dar îți aduce premii. De aici, noi îți urăm distracție plăcută! Joacă responsabil!