Rate this post

Bonus Exclusiv Winbet

posted by Flavia
aprilie 3, 2023

Vrei să beneficiezi la maxim de un bonus exclusiv Winbet? Noi suntem aici să îți spunem ce poți să primești și cum poți să revendici această ofertă! De ce ai nevoie?  Ei bine, doar de un cont Winbet proaspăt creat și curiozitatea de a da niște spin-uri. Acum, hai să vedem cum poți beneficia de o șansă în plus de câștig!

bonus exclusiv Winbet
Bonus Exclusiv de 200 RON

Bonus Exclusiv Winbet – ce conține?

Acest bonus exclusiv WInbet conține 200 RON bonus, oferiți la prima ta depunere. Deci, ca să fim mai specifici – dacă depui 100 RON în perioada 1-30 Aprilie 2023, atunci o să mai primești din partea cazinoului încă 200 RON. Deci, vei juca în final cu un sold total de 300 RON la cele mai distractive jocuri Winbet

De altfel, poți să folosești acest bonus exclusiv Winbet la o grămadă de sloturi! De la păcănele tematice, la clasice ce te vor face să te simți ca la aparate, toate sunt disponibile, atât timp cât sunt produse de EGT (AmusNET Interactive). Printre acestea se numără 40 Super Hot, 30 Spicy Fruits Amazing Amazonia și The Great Egypt. Poți să găsești în T&C toate păcănelele la care poți juca cei 200 RON bonus Winbet! Dar, acum că ești gata de revendicat oferta, hai să îți zicem cum se face!

Cum revendici 200 RON bonus Winbet?

Ca să profiți de un bonus exclusiv Winbet în valoare de 200 RON bonus trebuie să urmezi un proces scurt și chiar foarte simplu. La sfârșit, adică în câteva minute, vei fi gata de joacă și cu un super bonus în cont. Iată-i pașii mai jos!

  • Pasul 01 – Creează-ți contul de jucător! Poți da click pe butonul „Profită Acum”, pregătit de noi pentru a ajunge direct pe pagina cazinoului. De acolo, poți începe să completezi formularul de înregistrare cu informațiile tale.
  • Pasul 02 – Validează-ți contul! Imediat ce ai terminat cu primul pas, trebuie să treci prin procesul de verificare. Acesta este esențial pentru a îți folosi contul și pentru a face alte procese pe site, precum depunere și retragere Winbet! Doar fă o poză buletinului tău, încarc-o în cont și ești gata.
  • Pasul 03 – Depune! Pentru a primi bonusul, trebuie să faci un depozit de 100 RON. Deja știi că acesta îți va aduce un bonus înregistrare 200 RON Winbet. Odată ce oferta ți-a intrat în cont, rămâne doar să joci!

Bonus Exclusiv Winbet – termeni & condiții

Dacă vrei să nu ai probleme în timp ce joci cu cei 200 RON din acest bonus exclusiv Winbet, va trebui să cunoști regulile. Ele sunt în secțiunea T&C a ofertei. Ți-am pregătit mai jos lista cu toate lucrurile de care să ții cont:

  • Condiția de rulaj Winbet pentru această ofertă este de x5 (suma depusă + bonus). Deci, înainte de a retrage, trebuie să joci de 5 ori banii pe care i-ai depus și cei pe care i-ai primit drept bonus.
  • Din acest bonus exclusiv Winbet poți retrage maxim 500 RON.
  • Poți revendica bonusul în primele 30 de zile de la înregistrare.
  • Bonusul este activ pentru toate jocurile de la AmusNET (EGT).

Destul de puțin pentru o astfel de ofertă, n-ai zice? Lista este destul de scurtă pentru a încadra acest bonus de înregistrare exclusiv Winbet pe lista celor generoase. Deci, dacă nu erai sigur că merită până acum, iată încă un motiv!

Concluzii

Un bonus exclusiv Winbet în valoare de 200 RON te poate ajuta enorm ca jucător nou. Până la urmă, vorbim aici de bani pe care-i primești direct de la cazino! Și, dacă vrei mai multe oferte de acest fel, verifică periodic blogul nostru. Noi îți urăm mult spor la rotit la cele mai bune jocuri de la EGT, cunoscut acum drept Amusnet!