Rate this post

Bonus lună de lună Seven: surprize lunare!

posted by Flavia
noiembrie 3, 2023

Fiecare lună poate să fie plină de câștiguri cu un bonus lună de lună Seven! Pașii sunt incredibili de ușori, iar beneficiile chiar și mai mari! Rotiri gratuite și bani bonus pot să ajungă direct în soldul tău, asta dacă ai un cont Seven! Hai să vorbim de ce trebuie să faci pentru a te bucura de acest bonus!

Revendică bonus lună de lună Seven

Bonus lună de lună Seven – ce primești luna aceasta?

Dacă alegi acest bonus lună de lună Seven, în noiembrie te vei putea bucura de 50% din depunere până la 500 RON, dar și de 50 rotiri gratuite la Sticky Bees! Iar tu nu trebuie decât să depui minim 50 RON pentru a activa acest bonus. Niște bani în plus sunt întotdeauna bineveniți, nu?

În plus, jocul Sticky Bees este unul foarte bun. Doar este creat de Pragmatic Play, un producător de top! Albinuțe vesele, fructe dulci și o tablă de joc enorm te așteaptă să îți dai spin-urile din acest Seven bonus lunar.

Pași de revendicare Seven bonus lună de lună

Pașii pentru revendicarea unui bonus lună de lună Seven nu sunt grei. În doar câteva minuțele poți să te bucuri și tu de această ofertă! Doar urmează acești pași și nu vei avea probleme:

Dă click pe „Profită Acum!’’, apoi intră în contul tău Seven. Dacă nu ai unul, ei bine, poți să citești articolul nostru dedicat procesului.

Fă o depunere Seven în valoare de minim 50% în agenții sau online.

Activează oferta din cont și bucură-te de  bonus lunar Seven.

Termeni și condiții bonus lună de lună Seven

În general, acest bonus lună de lună Seven are câteva condiții importante pentru tine ca jucător. Este foarte important să verifici secțiunea pe care o accepți atunci când revendici promoția. Ai mai jos principalele detalii:

  • Rulajul pentru bonusul în bani este de x40 + x40 aplicat banilor depuși de tine. Pentru rotiri factorul de rulaj este de x60.
  • Suma maximă care contribuie la rulaj este de 20 RON.
  • Trebuie să activezi oferta în termen de 3 zile de la acordare.
  • Ai 3 zile să îndeplinești rulajul.

Concluzie

Cu un bonus lună de lună Seven ești de neoprit! Testează-ți norocul cu selecția de oferte și jocuri Seven pentru a te bucura de experiența de casino online de calitate! Echipa Rotiri Gratuite îți urează mult spor la rotit și rulat!