Rate this post

Bonus Reload Yoji – ce oferte săptămânale ai?

posted by Gabriel
august 10, 2023

Dacă vrei să revendici un bonus reload Yoji, ai două variante foarte bune din care să alegi. Una este oferită la prima zi din săptămână, ca să începi cât mai bine. A doua variantă este miercuri, ca să te revitalizeze la mijlocul săptămânii! Dacă vrei și tu să primești ceva în plus la depunerile făcute în aceste zile, hai să-ți arăt cum revendici ofertele!

bonus reload yoji

Ce este un bonus reload Yoji?

Un bonus reload Yoji este acela care, atunci când depui, îți mai oferă ceva în plus. Deci, operatorul îți oferă două zile mai norocoase din săptămână în care, atunci când alimentezi contul, primești și rotiri gratuite! Câte rotiri, ce cod bonus Yoji trebuie să folosești și multe altele poți afla citind acest articol în continuare! Hai să vedem cum te distrezi cu locuitorii de pe această planetă și cu jocuri Yoji de excepție!

Yoji Reload Bonus Luni

Acest bonus reload Yoji este oferit în fiecare zi de luni. Practic, treaba este foarte simplă – depui un minim de 50 RON și primești rotiri gratuite. Sunt oferite 100 rotiri gratuite gratuite la Starlight Princess de la Pragmatic Play. Miza fiecărei rotiri este de 0,40 RON, ceea ce este o valoare destul de mare! Trebuie să introduci codul LUNI100 la depunere pentru a activa oferta.

Cât despre termeni și condiții, vei avea o cerință de rulaj de x10 de îndeplinit. Valoarea este foarte mică, mai ales comparativ cu alte bonusuri de acest tip de pe piață! Dacă vrei să vezi cum funcționează această cerință, îți recomandăm articolul nostru despre rulare bonusuri Yoji!

Yoji Reload Bonus Mercuri

Un alt bonus reload Yoji pe care îl poți revendica este reprezentat de cel din ziua de miercuri. De data aceasta scad numărul de rotiri, dar mai primești o surpriza! Dar, hai să o luăm de la capăt. Dacă faci o depunere minimă de 70 RON folosind codul MIERCURI o să primești 75 de rotiri la Money Train 3, fiecare în valoare de 0,40 RON. 

De asemenea, primești un bonus în bani de 100% până în 200 RON! Și mai bine, nu? Și când te gândești că o depunere Yoji îți va aduce atâtea! Cerințele de rulaj sunt, la fel ca pentru celălalt bonus Yoji Reload, de x10. Pentru alte detalii importante citește mai jos!

Bonus Reload Yoji – reguli, termeni și condiții

Fiecare bonus reload Yoji are o serie de condiții. Mai exact, există niște reguli, pe care tu trebuie să le respecți ca să folosești promoția corect și să îți păstrezi câștigurile. Acestea sunt destul de asemănătoare cu alte promoții, dar găsești esențialul mai jos:

  • Ai 7 zile să îndeplinești rulajul. Dacă încerci să faci o retragere din banii bonus (care nu au fost rulați), câștigurile tale vor fi anulate automat.
  • Rulajul este de x10 pentru ambele oferte.
  • Ai nevoie de un cont Yoji. Dacă nu ai unul încă, poți să te înregistrezi acum.
  • Bonusul este valabil 7 zile de la activare.
  • Suma maximă care poate să fie retrasă din promoție este de 10000 RON.

Nu uita că aceste Yoji oferte bonus reload sunt disponibile doar în zilele menționate. Deci, dacă le ratezi, poți aștepta următoarea săptămână! 

Concluzie

Dacă vrei să-ți faci experiența de cazino și mai distractivă, revendică și tu un bonus reload Yoji! O să vezi cât de distractiv este să depui și să te mai trezești cu un bonus în bani sau cu rotiri aplicate în cont. Încearcă și tu acum!