...
Rate this post

Bonusuri periodice de care să te bucuri la jocuri ca la aparate

posted by Gabriel
octombrie 13, 2017
bonusuri periodice casino

Într-o alternativă ideală, în care sigur ne-ar plăcea să fim, am avea la dispoziție permanent câte un bonus pe care să îl putem folosi tot timpul la sloturi. Oricând am avea nevoie de rotiri gratuite în plus sau de un premiu substanțial care să ne motiveze să continuăm jocul, o ofertă ar trebui să fie mereu disponibilă. Partea bună este că aceste lucruri se întâmplă deja, într-o mai mare măsură pe site-urile specializate care își permit să investească în atragerea de noi clienți periodic. Promoțiile continuă să apară în momente în care avem cea mai multă nevoie de ele, adică exact la început și pe parcurs..sau poate chiar la final, ca să încheiem o sesiune de joc așa cum se cuvine. De fiecare dată sunt altele, cu alte beneficii din ce în ce mai atrăgătoare și sună cam așa:

Bonusuri la prima depunere

Deja ne-am obișnuit cu formatul de bonus de bun venit, însă nu strică să amintim faptul că marii competitori de pe piață se întrec în beneficiile pe care le oferă. Fiecare plusează câte puțin, iar jucătorul iese în avantaj de fiecare dată. Limita de bani pe care o poți depune în schimbul bonusului de 100% s-a mărit considerabil, astfel că poți ajunge să joci în final și cu 4000 de RON. Pe lângă asta, zeci de rotiri gratuite se adaugă sumei consistente de bani din bonusuri. Cum îți sună 50 de runde bonus pentru sloturile tale preferate? Cu un pachet atât de generos nici nu se pune problema de a ieși în pierdere într-un joc, atât timp cât îți gestionezi cu cap banii. O strategie bună îți permite să rămâi în joc un timp îndelungat, tocmai pentru a reuși să te folosești de întreaga sumă din bonus.

Pentru ca retragerea pe care o vei face la sfârșitul unei sesiuni de joc să fie la fel de satisfăcătoare pe câț ți-ai imaginat când ai revendicat bonusul, strategia ta de joc ar trebui să includă termenii și condițiile ofertei. Cu alte cuvinte, nu uita că la bonusuri se menționează modul în care trebuie să joci pentru a putea debloca sumele de bani oferite inițial. Fie că trebuie să selectezi anumite sloturi pe care să le joci pe bani reali, ori e nevoie să te folosești mai întâi de banii depuși de tine pentru a avea acces la bonusul cash, cert e că sunt anumite reguli care țin de fiecare platformă online în parte. Pe măsură ce începi să joci, vei vedea că regulile nu sunt deloc greu de urmat și îndeplinit, iar profitul final este mult mai mare decât al jucătorilor care nu optează pentru un bonus la înregistrare.

Promoții lunare

În cazul în care ți-ai ales deja site-ul preferat cu jocuri ca la aparate, îți sugerăm să urmărești cu atenție fiecare nouă promoție pe care o desfășoară. Adesea propun noi sloturi pe care să le încerci și la care să faci un pariu minim, iar tu primești puncte pentru fiecare miză. Punctele se vor transforma la final în bonusuri cash, dar acest lucru depinde de poziția pe care te clasezi. Fii cel mai bun și revendică premiile!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.