Rate this post

Calendar de Crăciun Admiral: cadouri dulci sub brad zilnic!

posted by Flavia
decembrie 8, 2023

Lista de calendare disponibile pe site-ul nostru se mărește, adăugând și Calendar de Crăciun Admiral! Moșul a pus sub bradul tău turtă dulce de toate felurile, alături de cadouri care îți vor face magia sărbătorilor și mai dulce! Pe parcursul articolului îți vom spune totul despre această ofertă invernală. Hai să vorbim de sloturile Admiral pe care le vei putea juca gratuit, dar și de etapele prin care revendici cadourile!

Calendar de Crăciun Admiral
Calendarul de Crăciun Admiral

Să ai și tu un Calendar de Crăciun Admiral plin de premii este mai ușor decât pare. Ca să participi și tu la promoție, vei avea nevoie doar de câteva minuțele și niște pași, dar nimic prea greu. Uite mai jos detaliile!

Dă click pe „Profită Acum” pentru a ajunge pe pagina promoției. De aici, doar fă-ți un cont Admiral sau loghează-te în cel deja existent.

Vezi turtele dulci cu diferite modele ce corespund zilei în care ai intrat.

Fiecare premiu din zilele de Calendar de Crăciun Admiral se activează puțin diferit. La unele trebuie să depui, la altele să faci rulaj, dar toate încep cu un click pe „Revendică”!

Apoi, după ce primești cadoul pe ziua respectivă, folosește-l! Dacă vrei să știi care sunt termenii, îi poți vedea mai jos.

Promoția Calendar de Crăciun Admiral include și o serie de condiții, foarte importante. Care ar putea fi acestea?  Ei bine, uite liniile generale mai jos:

  • Pentru a participa la Admiral Calendar de Crăciun trebuie să ai o depunere efectuată în ultimele 7 zile.
  • Ai 24 de ore la dispoziție să revendici premiul.
  • Pentru a retrage bonusul trebuie să îl rulezi de 30 de ori. 
  • Unele bonusuri sunt convertite treptat, câte 50 RON.

Parte a ofertei Calendar de Crăciun Admiral sunt o sumedenie de cadouri. Sacul lui Moș Crăciun încă puțin și plesnește de cât de multe cadouri sunt îndesate, pentru a îl aduce spre tine. Ai o varietate mare de premii în Admiral Goana după cadouri, care te va da pe spate, direct în zăpadă! Uite-le mai jos:

  • Rotiri gratuite
  • Bonus în bani
  • Bani Bonus

De exemplu, pe data de 8 decembrie 2023 ai primit 60% bonus până la 1500 RON pentru o depunere. Mai devreme în această săptămână, pe 6 decembrie 2023, ai avut 100 de rotiri gratuite la Juicy Riches. Iar mai devreme, doar în a doua zi de la apariție, Moș Admiral ți-a adus 75 RON bonus. Poți rula câștiguri, chiar și din bonus de bun venit Admiral, la unele din cerințele pentru cadourile zilnice.

Cu promoția Calendar de Crăciun Admiral a dorit să ofere tot ce e mai bun jucătorilor săi. Fie că vorbim de rotiri, de rulaj sau de sume, un lucru este sigur – oferta este una generoasă! Dacă ești gata să călătorești spre o altă lume, atunci pune-ți centura la sanie și haide să explorăm cu ofertă de Crăciun Admiral!