Rate this post

Casa Pariurilor bonus de bun venit

posted by Gabriel
mai 19, 2023

Pe Rotiri Gratuite vei găsi mereu oferte care mai de care mai profitabile pentru toate categoriile de jucători – din acest grup face parte și Casa Pariurilor bonus de bun venit! Și de aceea ți-am pregătit articolul de azi. Hai să vezi cum poți revendica promoția, gata să-ți ofere avantaje în plus atunci când îți deschizi un cont nou Casa Pariurilor! Citește în continuare și vei afla pașii de revendicare, valoarea ofertei, dar și regulile. Să începem!

Casa Pariurilor bonus de bun venit

Casa Pariurilor bonus de bun venit – cum îl iei?

Procedura prin care poți să activezi un Casa Pariurilor bonus de bun venit la prima ta depunere este destul de simplă. De altfel, tot ce va fi nevoie să faci este să urmezi cu atenție cele trei etape pe care ți le vom enumera mai jos. Întreg procesul nu va dura mai mult de câteva minute, mai ales că operatorul dorește ca tu să ai parte de o experiență cât mai plăcută.

Așadar, pentru activarea unei oferte de bonus prima depunere Casa Pariurilor va fi nevoie să parcurgi următorii pași:

  • Pasul 1 – Accesezi oferta prin apăsarea butonului „Profită Acum”. Acest buton te va trimite instant către pagina Casa Pariurilor bonus de bun venit. Aici, fie poți continua cu următorii pași de mai jos, fie poți citi mai multe detalii despre această ofertă, în secțiunea „Termeni și Condiții”.
  • Pasul 2 – Creează-ți un nou cont și validează-l. În etapa următoare trebuie să completezi un formular de înregistrare cu diferite informații personale. Nu-ți face griji, acestea se află în siguranță și nu vor fi divulgate. Ulterior, va fi nevoie să îți verifici identitatea prin trimiterea unei poze cu buletinul tău la adresa de email a operatorului;
  • Pasul 3 – Depuner minim 50 RON. În ultimul rând, va fi nevoie să depui cel puțin 50 RON în contul tău de jucător pentru a putea revendica prima etapă a ofertei. Apoi, repetă de alte 2 ori! Iar, la final, ia și bonusul extra cu o dpeunere de 20 RON. Dacă nu știi cum poți face acest lucru, atunci îți recomandăm să citești acest ghid depunere Casa Pariurilor.

Casa Pariurilor bonus de bun venit – ce primești?

Promoția Casa Pariurilor bonus de bun venit este, așa cum am mai menționat, una foarte avantajoasă și specială. Asta mai ales mai ales pentru cei care doresc să capete mai multă experiență de joc cu multe rotiri gratuite. De ce spunem asta? Păi, bonusul are o valoare totală de 900 rotiri gratuite și încă 450 rotiri gratuite printr-un bonus extra care oferă 30 rotiri/zi timp de 15 zile. Deci, ai un total de 1250 free spins. Această ofertă se remarcă nu numai prin faptul că nu oferă un bonus în bani, ci și prin rulajul minuscul. Vei vedea detaliile în următoarea parte a articolului!

Cum funcționează? Păi, este simplu. Oferta Casa Pariurilor bonus de bun venit îți va oferi, la o depunere de 50 RON, câte 300 de rotiri la un maxim de 3 depuneri. După ce accepți bonusul la depunere, o să ai dispoibil și un Extra Bonus, care îți dă zilnic, timp de 15 zile, 30 de rotiri gratuite. Aici, depunerea minimă este de 20 RON. Toate free spin-urile sunt oferile la jocul Shining Crown.

Deci, poți depune aproape orice sumă dorești și să joci cu dublul acesteia! Asta doar dacă efectuezi o depunere de cel puțin 20 de lei. Dacă dorești să afli mai multe informații despre procesul de acordare al ofertei, atunci îți recomandăm să apelezi la serviciul Casa Pariurilor contact.

Bonus Casino Casa Pariurilor – ce poți juca?

Gama de jocuri pe care o poți accesa cu Casa Pariurilor bonus de bun venit este, într-un cuvânt spus, uriașă. Ai tot felul de categorii care mai de care mai distractive din care poți alege, iar partea cea mai tare este că le poți accesa pe toate folosind această ofertă de bun venit. 

Când vine vorba de sloturi, vei putea să găsești sute de variante diferite, bazate pe diferite tematici. Fie că vorbim despre jocurile de păcănele clasice cu șeptari, cele cu fructe sau cele cu speciale, cazinoul are ceva pregătit pentru tine. Recomandările noastre de păcănele, mai ales pentru oferta Casa Pariurilor bonus de bun venit, sunt: 

  • Shining Crown demo de la EGT
  • Sweet Bonanza de la Pragmatic Play
  • Book of Ra de la Novomatic

Pe lângă sloturi, pasionații jocurilor de masă au la dispoziție diferite video sloturi palpitante, cum ar fi cele de poker, blackjack sau ruletă. Secțiunea Cazinou Live îți oferă posibilitatea să te așezi la o masă și să pariezi cu dealeri și mese reale, oferindu-ți o experiență autentică de cazino. Iar toate acestea folosind Casa Pariurilor bonus de bun venit!

Casa Pariurilor bonus de bun venit – alte detalii

Mai sunt câteva detalii pe care ar trebui să le ai în vedere imediat ce te decizi să profiți de acest Casa Pariurilor bonus de bun venit. Ne referim aici la cerințele de rulaj pe care va trebui să le îndeplinești pentru a-ți putea retrage câștigurile obținute. Rulajul este adesea conceput în așa fel încât să fie posibil de realizat, fără prea multe bătăi de cap, indiferent de buzunarele jucătorilor.

Pentru a-ți face o idee și mai bună despre ce trebuie să faci pentru a efectua rulajul bonus prima depunere Casa Pariurilor, ți-am pregătit un exemplu concret. Să spunem că ai câștigat 50 RON.. Rulajul pentru Casa Pariurilor bonus de bun venit este de 5x pentru câștigurile obținute. Deci, va fi nevoie să rulezi 250 RON în vederea finalizării cerințelor.

Timpul pe care îl ai la dispoziție pentru a finaliza cerințele de rulaj este de 3 zile. Recomandarea noastră este să rulezi banii la jocurile de tip slot! Acestea au o contribuție de 100% la rulaj, ceea ce înseamnă că toți banii pe care îi joci aici se consideră bani rulați.

De asemenea, ai un termen de 10 zile să revendici bonusurile. Așa că, grăbește-te să revendici!

Concluzii

Odată ce profiți de Casa Pariurilor bonus de bun venit, vei vedea că șansele tale de a câștiga la jocurile preferate sporesc considerabil. Mai multe resurse, mai multe rotiri! Noi îți recomandăm să revendici oferta și să testezi cele mai tari jocuri din gama cazinoului. Mult succes și spor la joc!