Rate this post

Code Breaker Mr Bit: cyberdistracție în fiecare zi de luni!

posted by Flavia
august 9, 2023

Code Breaker Mr Bit este o ofertă zilnică, care se desfășoară în fiecare luni.  Călătorește și tu în cyberspațiu alături cu această promoție, pregătită special pentru cei mai înrăiți jucători de la Mr Bit Casino! Te așteaptă rotiri gratuite, bonusuri în bani și multă distracție. Haide să îți spun cum stă treaba cu această promoție și ce premii vei putea alege!

Code Breaker Mr Bit

Code Breaker Mr Bit – ce îți oferă?

Code Breaker Mr Bit te lasă să alegi între două premii în fiecare săptămână. Acestea sunt reprezentate de tipul de oferte pe care vei găsi cel mai des într-un cazino. Mai precis, de cele cu rotiri gratuite și cu bonusuri la depunere. Concret, uite mai jos între ce variante o să fii nevoit să alegi:

  • 50 rotiri la Shining Crown 
  • Bonus la depunere Mr. Bit de 50% până la 200 RON

Această ofertă Code Breaker Mr. Bit este plină de oportunități de câștig! Iar tot ce trebuie să faci este să depui în ziua potrivită. Poți să găsești mai multe despre procesul de activare mai jos!

Code Breaker Mr Bit – cum participi?

Pentru a revendica oferta Code Breaker Mr Bit trebuie să urmezi câteva etape extraordinar de ușoare. Și totul va fi gata în câteva minute, deci etapele sunt și rapide. Ca să nu te încurci, le poți vedea mai jos:

Timp necesar: 5 minute

  1. Intră în cont

    Loghează-te în contul tău. Dacă nu ai unul, poți să îți creezi unul rapid în doar trei pași ia aici un ghid despre înregistrare Mr Bit care să te ajute!

  2. Depune

    Depune un minim de 50 RON. Dacă depui mai puțin, nu vei putea activa oferta Code Breaker Mr Bit. De asemenea, ca să fii sigur c-o activezi, depune cu cardul!

  3. Ia-ți bonusul

    Alege una din opțiunile oferite. După cum am menționat mai sus, poți lua rotiri sau bani bonus. Tu alegi ce-i mai bine!

Oferta de luni Mr Bit este, după cum poți vedea, foarte simplă. Doar faci cont/ te loghezi, depui și te bucuri de rotiri sau un bonus în bani!

Code Breaker Mr Bit – termeni și condiții

Pentru a te bucura fără probleme de Code Breaker Mr Bit, trebuie să iei în considerare lista de Termeni și Condiții. Ca să-ți fie mai ușor, ți-am adunat noi lucrurile mai esențiale în lista de mai jos:

  • Rotirile sunt disponibile de la 00:00 la 23:59.
  • Depozitul minim este de 50 RON.
  • Promoția poate să fie activată din secțiunea „Promo” sau din fereastra de pop-up.
  • Cerința de rulaj este de x15 pentru depozit și bonus, și ai 30 de zile disponibile pentru îndeplinire.
  • Poți să retragi maxim 5000 RON din această promoție.

Mr. Bit Code Breaker nu impune cine știe ce cerințe. Rulajul este unul chiar mic, ceea ce este extrem de important. Iar timpul și depozitul, precum și câștigurile ce pot rezulta, sunt chiar benefice pentru orice jucător.

Concluzie

Code Breaker Mr Bit este oferta perfectă pentru oricine dorește să depună, dar și să primească ceva la schimb. Iar faptul că ai de ales între două tipuri de premii este și mai bine! Versatilitatea este un lucru bine venit. Ia și tu această ofertă săptămânală Mr Bit acum!