Rate this post

Conti Cazino bonus de bun venit

posted by Flavia
aprilie 17, 2023

Dacă ești în căutarea unei oferte profitabile, azi îți prezentăm pachetul Conti Cazino bonus de bun venit! Unii jucători îl vad ca pe două oferte într-una, deoarece îți aduce bani extra, dar și rotiri gratuite. Tot ce trebuie să faci tu este să treci prin înregistrare Conti Cazino, să depui și să introduci niște coduri. Despre revendicare, coduri și mult mai multe îți vom spune astăzi, în articolul ce urmează!

Revendică un conti casino bonus de bun venit acum?

Conti Cazino bonus de bun venit – ce primești?

Primul lucru pe care trebuie să-l știi despre Conti Cazino bonus de bun venit este ce primești. Da, este important și cum îl iei, dar te vei decide dacă îl iei abia după ce afli ce conține. Încă din introducere ți-am zis că te așteaptă rotiri și bani bonus, dar întrebarea arzătoare este „cât?”. Păi, dacă totul merge bine, poți primi până la 4500 de lei și 600 rotiri gratuite.

De ce zicem că totul trebuie să meargă bine? Păi, banii din pachetul Conti Cazino bonus înregistrare se acordă sub forma unui procent la depunere. Asta înseamnă că, cu cât depui mai mult, cu atât primești mai mult. Limita este de 4500 RON în total, dar vei vedea mai exact cum stă treaba când vorbim de etape.

Cât despre rotirile din Conti Cazino bonus de bun venit, numărul lor nu depinde de valoarea depunerii. Vei primi free spins la fiecare din primele depuneri, iar totalul este de 600. Toate sunt pentru slotul Hot to Burn. Și, dacă încă nu te simți pregătit să depui dar ai vrea niște free spins, avem un pont! Există o ofertă cu rotiri gratuite fără depunere Conti Cazino, iar noi am scris un articol și despre ea. Acum, să ne întoarcem la bonusul de bun venit!

Bonus de bun venit Conti – etapele ofertei

Așa cum am menționat anterior, noul Conti Cazino bonus de bun venit va putea fi activat la primele tale trei depuneri. Dar, fii atent, ele trebuie să fie de minim 50 RON. Acum, iată ce primești la fiecare depozit!

  • La prima depunere – 100% până la 2000 RON + 100 free spins. Trebuie să folosești codul bonus CONTI100FS atunci când efectuezi depunerea.
  • La a doua depunere – 75% până la 1500 RON + 200 rotiri gratuite. Pentru acest prag va fi nevoie să inserezi codul CONTI200FS pentru activare.
  • La a treia depunere – 50% până la 1000 RON + 300 runde gratis. În final, pentru ultima etapă din Conti Cazino bonus de bun venit trebuie să notezi codul CONTI300FS.

Acum că știi exact ce primești, este timpul să vedem ce trebuie să faci pentru a primi oferta. Dar, îți zicem încă de pe acum, pentru că pachetul Conti Cazino bonus de bun venit este făcut pentru jucătorii noi, el este extraordinar de simplu de luat. Hai să vedem!

Conti Cazino bonus de bun venit – cum profiți?

Dacă vrei să intri în posesia pachetului Conti Cazino bonus de bun venit, ai de făcut 3 pași. Nici mai mult, nici mai puțin. Mai bine de atât, tot procesul îți va răpi doar câteva minute din timpul tău prețios. Iată pașii!

  • Pasul 1 – Intri pe ofertă dând click pe butonul „Profită Acum”. Odată apăsat, vei fi redirecționat în doar 2 secunde către pagina principală a lui Conti Cazino bonus de bun venit. De aici, vei putea să urmezi celelalte etape ale activării ofertei.
  • Pasul 2 – Îți creezi un nou cont de jucător și efectuezi validarea aferentă. Procesul include completarea unui formular de înregistrare cu datele tale personale. După, va trebui să-l validezi, adică să urci o poză cu buletinul pe site.
  • Pasul 3 – Efectuezi prima depunere Conti Cazino în valoare de minim 50 RON. Nu uita să introduci codul bonus la fiecare din primele 3 depuneri. Deci, CONTI100FS la prima depunere, CONTI200FS la a doua depunere și CONTI300FS la ultima.

Dacă întâmpini probleme la oricare dintre pașii de revendicare pentru oferta jucători noi Conti, atunci poți apela cu încredere la serviciul de relații clienți. Un specialist va fi cu tine în cel mai scurt timp. Dar, nu ar trebui să întâmpini probleme dacă știi condițiile, deci hai să le vedem!

Conti Cazino bonus de bun venit – condiții de rulaj

Un aspect foarte important pe care trebuie să îl ai mereu în vedere atunci când profiți de Conti Cazino bonus de bun venit este rulajul. Condițiile de rulaj sunt obligatorii, mai ales dacă vrei să și retragi câștigurile. Din acest motiv, ți-am creat un ghid de rulare pentru fiecare parte a ofertei:

  • Pentru banii bonus – va fi nevoie să rulezi de 35 de ori valoarea bonusului + valoarea depozitului efectuat. Deci, dacă ai depus 50 RON și mai primești încă 50 RON din partea Conti, atunci totalul pe care trebuie să îl rulezi este de 3500 RON.
  • Pentru rotirile gratuite – pentru free spins, va fi necesar să rulezi de 40 de ori valoarea câștigurilor obținute de pe urma acestora. Deci, dacă, ai câștigat 50 RON, atunci va fi nevoie să te joci în valoare de 2000 RON pentru finalizarea cerințelor impuse.

Pachetul Conti Cazino bonus de bun venit este împărțit în mai multe etape. Pentru a activa următoarea etapă, este nevoie să faci rulajul pentru cea deja activată. De asemenea, ai timp de 7 zile pentru a face rulajul pentru ce ai activat deja.

Concluzii

În concluzie, Conti Cazino bonus de bun venit este una din cele mai atractive promoții pe care le vei găsi. Noi sperăm că ți-am oferit toate informațiile necesare despre ofertă. Acum, mingea este în terenul tău! Vei lua sau nu bonusul de la Conti Cazino Online? Indiferent ce alegi, îți urăm baftă, mult noroc, spor la rotit și distracție plăcută!