...
Rate this post

Cum transformi un bonus online în bani cash

posted by Gabriel
septembrie 20, 2017
bonus online

Cu atât de multe oferte și promoții pe care le desfășoară platformele de joc de top, putem spune că avem câte un bonus online pentru toate tipurile de jucători. De altfel, la asta de gândesc și marii competitori de pe piață atunci când aleg ce să ofere clienților lor. Bonusurile trebuie să răspundă nevoilor mai multor jucători, fiecare cu stilul propriu de a juca. Astfel, ofertele vin la pachet fie cu bani de joc în plus, fie cu rotiri gratuite la cele mai populare sloturi din industrie, ori cu amândouă simultan. Tot ce rămâne de făcut este ca jucătorul să decidă ce ofertă i se potrivește și să parcurgă termenii și condițiile de rulaj. Noi îți explicăm exact cum să te folosești de bonus ca să câștigi bani reali.

Respectă cerințele de rulaj

După ce ai finalizat procesul scurt de înscriere pe o platformă online cu jocuri și ai fost răsplătit cu un bonus de bun venit, cu sau fără depunere, următorul pas este să arunci o privire peste termeni și condiții. De regulă, site-urile specializate îți explică pe larg metodele prin care poți să utilizezi bonusul la gama de jocuri pe care o au. Cel mai frecvent, aceste metode se reduc la cerințe de rulaj prin care să convertești banii din bonus în bani cash. Cu alte cuvinte, pentru ca întreaga sumă din bonus să se transforme în bani de joc, jucătorul trebuie treptat să parieze cu bani reali mai întâi. Nu ne surprinde acest lucru, altminteri clienții ar părăsi jocul de îndată ce ar epuiza bonusul, iar această practică i-ar afecta pe termen lung pe ofertanți.

Chiar dacă nu pare rentabil ca bonusul să fie legat de o depunere de bani, suma minimă este destul de mică, iar jucătorul are mult mai multe de câștigat. E ca și cum ai primi o extensie a sumei tale de bani de fiecare dată când folosești din ea la rundele din sloturi. Altfel spus, de fiecare dată când te folosești de banii personal primești în schimb o parte dintr-un bonus online gratuit.

Optează pentru un bonus de bun venit cu rotiri gratuite

La sloturi, în special la cele care oferă premii mari sub formă de jackpot dacă ajungi la rundele importante din joc și obții simboluri norocoase, rotirile gratuite îți pot fi foarte folositoare. Un bonus online cu runde gratis îți asigură un parcurs lipsit de griji și te duce mai aproape de profitul la care visai. Dacă pentru banii de joc pe care îi primești în plus trebuie să respecți regulile de pariere amintite mai sus, în ceea ce privește rundele bonus lucrurile stau diferit. Poți să fii recompensat cu rotiri gratuite pentru simplul fapt că faci o depunere sau mai multe depuneri succesive, indiferent de cât de mică este suma de bani. Bonusul de bun venit cu runde gratis este extrem de rentabil, tocmai pe motiv că acestea au rar alte condiții adiționale impuse.

Pe site-ul nostru găsești toate informațiie de care ai nevoie, precum și cele mai bune oferte cu bonus online!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.