Rate this post

Depunere & retragere Winbet

posted by Flavia
octombrie 13, 2023

Ca să-ți folosești contul de jucător, trebuie să știi să faci depunere Winbet și retragere Winbet. Platforma are mai multe metode, toate rapide și sigure, după cum vei vedea curând. În ghidul nostru vei putea vedea toate detaliile de care ai nevoie pentru plăți. De altfel, îți arătăm și care sunt pașii pentru depuneri și retrageri, modalitățile de plată și câteva condiții esențiale. Iar odată cu primele plăți, ai drum liber către beneficii și promoții, precum Roata Carnaval Winbet!

depunere si retragere favbet

Metode de plată Winbet

Ai la dispoziție mai multe metode pentru depunere Winbet și retragere Winbet. Toate sunt foarte rapide, iar informațiile tale sunt în siguranță, din moment ce operatorul este unul licențiat de ONJN. Poți să plătești atât online, cât și numerar. Hai să-ți arătăm detaliile lor mai departe!

Metode de depunere Winbet

După cum vei vedea, sunt mai multe metode de depunere Winbet decât de retragere Winbet. Iată mai jos prin ce poți să depui la acest casino:

  • Card bancar: poți să folosești cardul de credit sau de debit pentru plăți sigure și rapide. Depunerea minimă este de doar 20 de lei, iar cea maximă este de 50.000 de lei. 
  • Portofel electronic: platforma acceptă plăți prin Skrill și Neteller. Limitele depunerilor sunt la fel ca la cardul bancar: 20 – 50.000 de lei.
  • Paysafecard: achiziționează cartele preplătite din locațiile partenere. Metoda este ideală pentru cei care nu vor să folosească un cont bancar și doresc să plătească numerar. Depunerea minimă este tot de 20 de lei, dar cea maximă este de 4.600 de lei.
  • Okto.Cash: plătește numerar și prin acest serviciu. Plata minimă este de 20 de lei, iar depunerea maximă este de 4.500 de lei.
  • CashPay Winbet.ro: poți să plătești numerar, direct în sălile de jocuri. Mergi cu banii și cu buletinul și alimentează-ți contul de jucător. Suma de depunere minimă Winbet este de numai 5 lei. Suma maximă este de 45.000 de lei.

Dacă nu îți verifici contul, atunci depunerile totale sunt limitate la 200 de euro. De aceea, este bine să trimiți documentele înainte să faci prima plată, dar nu este obligatoriu.

Un beneficiu foarte mare este faptul că toate depunerile se realizează instant. Mai mult, la primele tale depuneri primești și Winbet bonus de bun venit. Profită cât mai mult de plățile pe care le faci ca să-ți maximizezi șansele de câștig!

Metode de retragere Winbet

După depunere Winbet, urmează să faci și retragere Winbet. Aici sunt mai puține metode, dar este la fel de simplu să efectuezi o solicitare de retragere fonduri. Iată prin ce poți face solicitarea:

  • Card bancar: folosește același card de credit sau debit. Plata minimă este de 60 de lei.
  • Portofele electronice: poți să retragi prin Skrill sau Neteller. Retragerea minimă este tot de 60 de lei.
  • CashPay Winbet.ro: retrage banii direct de la o sală de jocuri. Prezintă buletinul la ghișeu și ridică banii. Poți să retragi minim 20 de lei.

Retragerile durează puțin mai mult decât depunerile Winbet. Operatorul trebuie să aprobe în prealabil solicitarea. Acest lucru se face doar manual, verificând că totul este în regulă cu cererea. Procesul poate dura 1-2 zile lucrătoare, depinzând de volumul de cereri. După aprobare, plata se face de obicei instant – doar în cazul retragerilor prin card poate dura maxim 3 zile lucrătoare.

Este foarte important să reții: ca să retragi fonduri, trebuie să ai contul Winbet verificat. Trimite documentele necesare și validează contu, căci altfel, nu poți să te bucuri de câștigurile tale.

Comisioane la depunere și retragere Winbet

Fiecare depunere Winbet și retragere Winbet vizează niște comisioane. Operatorul nu percepe taxe, dar aceste comisioane sunt impuse de legislația în vigoare și merg la bugetul de stat. Așa că, orice depunere este taxată cu 2%. Astfel, dacă îți alimentezi contul Winbet cu 100 de lei, în cont vei avea 98 de lei.

Retragerile până în 10.000 de lei inclusiv sunt taxate cu 3%. Pentru sumele cuprinse între 10.000 și 66.750 de lei, taxa devine 20% din fondul retras și încă 300 de lei. Pentru sumele mai mari, comisionul crește la 40% și încă 11.650 lei.

Pașii pentru retragere și depunere Winbet

Ca să faci o depunere Winbet, apoi o retragere Winbet, nu trebuie decât să urmezi câteva etape simple. Vezi mai jos care sunt pașii pentru fiecare, explicați pe înțelesul tuturor.

Cum faci Winbet depunere?

O depunere Winbet online se face rapid și simplu. Ca să âți dovedim acest lucru, poți vedea mai jos pașii compleți:

  • 01 – Intră în contul de jucător Winbet. 
  • 02 – Apasă pe avatarul din partea de sus, apoi pe butonul „Depune”. 
  • 03 – Alege metoda dorită și scrie suma.
  • 04 – Completează toate detaliile necesare, în funcție de metodă. 

De exemplu, pentru cardul bancar, va trebui să scrii informațiile: număr de card, numele deținătorului, data expirării și codul CVV. Pentru portofel electronic, scrie adresa de email asociată contului Skrill/Neteller. Diferă de la caz la caz, dar tot este destul de simplu.

Este important să reții că ceea ce folosești pentru aceste procese trebuie să-ți aparțină. Altfel spus, cardul trebuie să fie pe numele tău. De asemenea, adresa de email trebuie să fie aceeași pe conturile de jucător și pe portofelul electronic.

Cum faci Winbet retragere?

Poți să faci o retragere Winbet prin metoda prin care ai făcut depunere Winbet. Dacă nu este disponibilă, operatorul trimite fondurile în contul bancar indicat de tine. Iată care sunt pașii normali pentru retrageri:

  • 01 – Bineînțeles, trebuie să fii logat în contul tău de jucător.
  • 02 – Apasă pe avatarul de sus. 
  • 03 – Din fereastră, selectează „Bancă”.
  • 04 – Alege secțiunea de retragere, apoi metoda.
  • 05 – Scrie suma și confirmă plata, după ce ai completat detaliile metodei folosite.

Acum nu mai ai altceva de făcut decât să aștepți răspunsul operatorului. Simplu de tot, așa-i? Dacă revendici oferte Winbet, ceea ce îți sugerăm să faci, fii atent la condițiile lor. De obicei, trebuie să îndeplinești cerințe de rulaj și alte condiții.

Concluzii

Orice depunere Winbet și retragere Winbet se face rapid și fără efort. Dar totuși, trebuie să ții cont de unele aspecte. Pașii sunt simpli, dar ca să-i faci fără limite și probleme, efectuează și verificarea contului. Nici această operațiune nu este dificilă, ba chiar îți aduce multe avantaje! După validarea informațiilor din cont, poți să profiți și de un bonus fără depunere Winbet!