Rate this post

Depunere și retragere Elite Slots

posted by Flavia
martie 3, 2023

Îți aducem un ghid despre depunere și retragere Elite Slots, adică cele mai importante tranzacții pe care le vei face! Bine, cele mai importante de la cazino, nu din viață. Acestea sunt esențiale dacă vrei să joci la un casino online, anume să depui bani și să îți retragi câștigurile. Ca să înveți cum să faci toate acestea în siguranță și fără probleme, imediat ce termini cu înregistrare Elite Slots, citește în continuare!

Totul despre depunere și retragere Elite Slots!

Depunere și retragere Elite Slots – metode de plată disponibile

Deci, ce metode ai pentru depunere și retragere Elite Slots? Nu sunt prea multe, dar își fac treaba și o fac foarte bine. Noi să să ți le prezentăm pe rând, iar apoi rămâne la latitudinea ta ce vrei să alegi:

 • Numerar în agenții: să alegi această metodă are beneficiile ei. Profiți de ocazie ca să te plimbi, poți să plătești numerar și poți să o faci la o grămadă de agenții. Noi zicem că este destul de sigur și rapid!
 • Visa / Mastercard: nu e nevoie să fii un guru tehnologic ca să folosești această variantă. Este exact ca orice altă plată online! Un bonus major este că poți să faci astfel o depunere Elite Slots, dar și o retragere din comoditatea casei tale.

Acum că știi ce metode ai, hai să vedem care exact sunt pașii pentru a finaliza complet depunerile și retragerile! Astfel, vei putea să profiți de jocuri Elite Slots la maxim, fără probleme.

Cum faci o Elite Slots retragere?

Dacă vrei să faci o retragere Elite Slots, atunci noi ți-am pregătit câțiva pași esențiali pentru a excela în acest proces. Astfel, vei ști exact cum se face o retragere în cel mai profesionist mod. Iată mai jos pașii!

 • Pasul 01: Intră pe profilul de jucător pe care l-ai creat.
 • Pasul 02: Dă click pe cont, apoi pe secțiunea dedicată retragerilor.
 • Pasul 03: Alege metoda de plată, completează câmpurile necesare și trimite cererea.

Ia în considerare faptul că ai nevoie de confirmarea cazinoului. Dacă ai activat un bonus înainte, pentru a primi confirmarea trebuie să îndeplinești și condițiile de rulaj Elite Slots

Elite Slots retragere minimă

Pentru a primi acea confirmare de retragere Elite Slots, trebuie să treci de o anumită limită minimă. Valorile sunt după cum urmează, alături de timpul la care te poți aștepta pentru a avea în cont câștigurile:

 • Prin agenție: instant, minim 20 RON, maxim nelimitat.
 • Prin card de credit/debit: 0-4 zile după aprobare, minim 20 RON, maxim nelimitat.

Deci, dacă ești în grabă, poți merge direct la o agenție. Dacă nu ai nevoie neapărată de câștiguri în acel moment, poți să te folosești de metode de retragere Elite Slots online. Plus, cazinoul nu ia comision pe retrageri!

Cum faci o depunere Elite Slots?

Acum că am terminat cu metodele de retragere Elite Slots, hai să vedem și care e faza cu o depunere Elite Slots! Evident, trebuie să depui înainte să ai ce să retragi, dar toată lumea e mai interesată de câștiguri. Iată mai jos lista de pași!

 • Pasul 01: Meniul și secțiunea specifică depunerii sunt prietenul tău cel mai bun când vine vorba de acest proces. 
 • Pasul 02: Alege metoda prin care vrei să depui și suma dorită.
 • Pasul 03: Dacă vrei să profiți și de acel bonus de bun venit Elite Slots, asigură-te că depui peste limita de depunere minimă!

Asta este tot! Procesul este oarecum automat, deci va dura mai puțin decât atunci când faci o retragere Elite Slots. Acum că știi cum, hai să vedem tehnicalitățile din spate privind sumele!

Depunere minimă Elite Slots

Exact ca la retragere Elite Slots, metodele rămân cam aceleași. Din nou, ai niște limite în care să te încadrezi. Dar, sunt mici schimbări la suma maximă de depunere Elite Slots și la timpul de procesare:

 • Prin agenții: procesare instant, minim 20 RON, maxim 9000 RON.
 • Prin card de credit/ debit: procesare instant, minim 20 RON, maxim nelimitat.

Acum, știi și ce metode de depunere Elite Slots ai la dispoziție. Și nici aici nu există comision! Bine, nu este un comision perceput de către cazinou în sine, dar există un comision perceput de stat. Vei vedea care este acesta și alte informații în secțiunea următoare!

Depunere și retragere Elite Slots – alte informații

Mai sunt câteva informații despre depunere și retragere Elite Slots pe care am vrea să ți le spunem. Am făcut mai jos o listă unde poți să vezi toate lucrurile rămase:

 • Nu uita că există o taxă care merge direct la stat de 2% din depunerea ta. Deci, dacă vrei să faci o Elite Slots depunere de o sumă fixă, adaugă câțiva lei în plus pentru a te asigura că poți activa oferta pe care o vrei.
 • Retragerile sunt impozitate pe trei nivele: până în 10000 RON (3%), între 10000 și 66740 (300+20% pentru ce depășește suma) și peste 66750 (11650 + 40% ce depășește suma.
 • Sumele datorate ca taxe sau impozite se rotunjesc la un leu pentru ce depășește 0,50 bani.

Concluzie

Dacă vorbim de depunere și retragere Elite Slots, oamenii tind să nu știe de unde să înceapă sau unde să intre. Totuși, după cum poți vedea, totul este foarte intuitiv! Nu uita că, dacă ai întrebări sau probleme în timpul acestor procese, poți să apelezi la contact Elite Slots fără prea multe clickuri! Deci, mult spor și câștiguri multe îți urăm!