Rate this post

Dream Drop Jackpot Winboss: jackpoturi uriașe de milioane de euro!

posted by Flavia
noiembrie 21, 2023

Dream Drop Jackpot Winboss îți pune la dispoziție cinci jackpoturi diferite de care poți beneficia pentru extra câștiguri! Sperăm că ești gata să îți pui norocul la încercare cu această ofertă de la Winboss Casino. Noi suntem gata să-ți spunem cum participi la promoție, ce tipuri de jackpot sunt disponibile, dar și ce premii sunt puse la bătaie Haide să începem!

dream drop jackpot winboss
Dream Drop Jackpot

Dream Drop Jackpot Winboss: cum participi?

Ca să iei parte la Dream Drop Jackpot Winboss nu trebuie decât să intri pe site și să joci! Lucrurile sunt puțin mai specifice, dar în ansamblu asta e tot. Iar la final, cu puțin noroc, te vei bucura de câștiguri de vis! Mai ales că Mega Jackpotul este de 3.000.000 RON. Ca să fim cât mai clari, poți vedea mai jos detaliile despre procesul de participare:

Scutește timp prețios printr-un click pe ‘’Profită Acum!’’ pentru a ajunge pe pagina promoției.

Loghează-te sau înregisrează-te, după caz, apoi joacă jocuri de la Relax Gaming.

Cu cât pariezi mai mult, cu atât contribuția ta către jackpot este mai mare, prin urmare vei avea șanse sporite să activezi unul din cele 5  jackpoturi!

Winboss Dream Drop Jackpot include, și punem accent pe acest aspect, doar jocurile de la producătorul menționat. Relag Gaming scoate jocuri tematice și variate, pe care le poți încerca la noi pe site complet gratuit! Doar caută ceva specific în bara de search, sau mergi direct la categoria păcănele online gratis.

Winboss Dream Drop – ce jackpoturi sunt?

Dream Drop Jackpot Winboss oferă cinci jackpoturi diferite. Acestea sunt: MEGA (500.000 euro), MAJOR (25.000 euro), MAXI (100euro), MIDI (5 euro), RAPID (1 euro). În paranteză ai valorile de pornire. Toate sunt progresive, ceea ce înseamnă că o parte de 12% din orice pariu plasat, al tuturor jucătorilor care joacă sloturil de la Relax Gaming, merge spre acest mare Jackpot. Acest procent, de 12%, este distribuit diferit, sume diferite mergând spre sistemul de Dream Jackpot Winboss. Vei avea nevoie de un cont Winboss, așa că citește ghidul nostru despre proces pentru a crea unul în doar câteva minuțele!

Termeni și Condiții Dream Drop Jackpot Winboss 

Pentru a beneficia la maxim de Dream Drop Jackpot Winboss trebuie să respecți anumite reguli. De altfel, trebuie să știi și detaliile mai concrete. Poți vedea mai jos cele mai importante aspecte ale ofertei:

  • Fiecare Jackpot este garantat să cadă înainte de a ajunge la anumite valori. De exemplu, jackpotul MEGA va cădea înainte de-a ajunge la 1.000.000 euro. 
  • Fiecare jackpot poate să fie câștigat de mai multe ori, ceea ce înseamnă că valoarea îi crește. Jackpotul Mega are valoarea de start de 500.000 euro, dar se mai adaugă 500.000 euro pentru fiecare dată când cade cuiva. Valoarea sa maximă o să fie de 3.000.000 euro.
  • Se impun sumei atât taxe de tranzacție, cât și taxe de valută. Pentru mai multe detalii legate de retrageri poți consulta ghidul nostru despre depuneri și retrageri Winboss.
  • Un jackpot ajuns la o anumită sumă poate să fie câștigat o singură dată, de o singură persoană.

Nu este nimic complicat la această ofertă jackpot Winboss! Iar valorile sunt absolut incredibile, fără existența unui rulaj!

Concluzie

Dacă vrei șansa unor premii colosale, Dream Drop Jackpot Winboss este cu adevărat o ofertă de vis. Procesul este extrem de ușor, fiind gata din doar trei pași. Iar acum că îi știi, ești de neoprit din a revendica această ofertă minunată, cu premii extraordinare!