Rate this post

Ghid Fortuna Pariuri Sportive

posted by Gabriel
octombrie 6, 2023

La secțiunea Fortuna pariuri sportive, distracția nu se termină niciodată! Ai la discreție numeroase sporturi, cu cele mai tari competiții din toată lumea puse la dispoziție jucătorilor. Cotele excelente ale evenimentelor fac ca biletele tale să aibă câștiguri foarte atractive. Să nu uităm de funcțiile tari de la Fortuna, un casino foarte apreciat! Te așteaptă un bet builder ca la carte și un bet club de unde poți să te inspiri de la alți pariori. 

Nu în ultimul rând, doar o privire la promoții Fortuna te face să te înscrii numaidecât. Sună interesat? Citește mai departe ghidul nostru și află totul despre templul zeiței Fortuna!

fortuna pariuri sportive

Fortuna pariuri sportive – prezentare generală

Secțiunea Fortuna pariuri sportive cuprinde peste 30 de sporturi. Dintre acestea, nu au cum să lipsească cele mai populare de la noi din țară. Cele mai multe evenimente sunt la fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheață, volei și handbal. La acestea găsești numeroase campionate naționale din țările puternice și din România, chiar și ligile inferioare. 

Dar, dacă ai alte gusturi, mai de nișă, atunci platforma Fortuna pariuri sportive te așteaptă cu sporturi precum darts, cricket, golf sau fotbal australian. Platforma stă foarte bine și la capitolul eSports! Poți paria pe mai multe competiții de Counter Strike, DOTA2, LOL, Valorant sau Rainbow Six. 

O altă categorie interesantă de la eFortuna pariuri sportive este cea de Fotbal speciale. Aici găsești pariuri antepost cum ar fi câștigătorul Balonului de Aur și Top Cluburi. La Top Cluburi, poți să pariezi pe cele mai tari echipe, care nu pierd niciun meci în campionat. Astfel de pariuri sunt de căutat la începutul campionatelor interne.

Platforma este atât de populară nu numai datorită varietății de sporturi și competiții. Aici, procesele de depunere și retragere Fortuna sunt floare-la-ureche. În secolul vitezei, nu ar trebui să te complici cu astfel de lucruri, iar operatorul știe bine asta. Plătești sigur și fără probleme online și în agenții.

eFortuna pariuri sportive live

Fortuna pariuri sportive are și o secțiune live extrem de interactivă. Evenimentele importante au streaming live, iar multe altele au tracker. De asemenea, fiecare meci are și un chat, deci poți să comunici și cu alți pariori. Vă puteți sfătui și inspira uniii de la alții pentru cele mai bune pariuri.

Fortuna pariuri – piețe

Piețele de la Fortuna pariuri sportive sunt multe și variate. În afară de rezultat, iată pe ce ai putea paria, în funcție de sport!

  • Fotbal: pauză sau final, victorie fără egal, total goluri, total goluri per echipă, ambele marchează, handicap, pariuri pe o repriză, scor corect, pauză/final, cartonașe, cornere, marcatori, șansă dublă și combo-uri între mai multe piețe.
  • Tenis: scor corect, jucătorul care câștigă meciul sau primul set 6:0/6:1, număr seturi, abandon, primul set, primul game la serviciu, total game-uri, handicap game-uri, handicap seturi, seturi cu scor corect.
  • Hochei pe gheață: prima perioadă sau final, total goluri, primul gol, rezultat final, handicap, ambele marchează, perioade câștigate, scor corect.

Fortuna pariuri online – funcții

Pentru că îți lasă multă libertate, secțiunea Fortuna pariuri sportive te ajută să faci cele mai tari bilete posibile. Iată ce presupun, mai exact, funcțiile de care beneficiezi pe platformă!

  • Bet Builder: poți să combini mai multe piețe din același eveniment. Meciurile cu această funcție sunt marcate cu „BetBuilder”. Categoriile principale de piețe sunt meci, echipe și jucători.
  • Cele mai populare combo-uri: dacă deschizi piețele unui eveniment, poți vedea combo-uri populare. De obicei, sunt 3 opțiuni de pariere.
  • Meciul Zilei: în secțiunea „Meciul Zilei”, sunt câteva meciuri cu cote mărite. 
  • Oferta Plus: găsești mai multe evenimente cu cote mărite. Aceste cote sunt marcate corespunzător. Oferta Plus și Meciul Zilei nu se pot combina în același bilet. De asemenea, pe un bilet, poți avea o singură selecție de Oferta Plus.
  • Lucky Loser: pe un bilet simplu cu minim 5 evenimente și cotă totală de minim 100, poți beneficia de Lucky Loser. Dacă nu iese o selecție, vei primi totuși un premiu.
  • Bet Club: inspiră-te din pariurile altor pariori. Vezi ce bilete au plasat și intră și pe profilul utilizatorilor să le vezi istoricul. 

Cum pui un bilet la eFortuna pariuri sportive?

La Fortuna pariuri sportive, plasarea unui bilet este simplă și distractivă. Dacă ești începător, îți va lua un timp să te obișnuiești cu toate funcțiile și piețele. Totuși, interfața intuitivă te ajută să ajungi rapid la cele mai avantajoase piețe și cote. Cu timpul, biletele tale vor arăta din ce în ce mai bine și îți vei spori șansele de câștig. Exersează și o să vezi evoluția! Iată care sunt pașii pentru plasarea unui bilet la pariuri:

  1. Loghează-te în contul de jucător eFortuna. Desigur, trebuie să ai un cont ca să poți să joci pe platformă. Iar acest cont trebuie să dispună de fonduri.
  2. Apasă pe cotele dorite. Poți să te orientezi după funcțiile de mai sus. În dreapta, biletul tău este generat automat.
  3. Selectează tipul biletului: Simplu (sau Lucky Loser, dacă e cazul), Maxikombi, Sistem, Domino. 
  4. Scrie miza biletului, cu sume începând de la 1 leu.
  5. Apasă butonul „Pariază acum” ca să plasezi biletul.

Fortuna verificare bilet – cum verifici biletul online?

Ca să verifici biletul la Fortuna pariuri sportive online, trebuie să faci următoarele:

  1. Desigur, totul începe cu logarea în contul de parior.
  2. Apasă pe butonul de bilete din partea de sus din versiunea de desktop. Pentru mobil, butonul este joc. 
  3. Consultă lista de istoric pariuri sportive. Folosește și filtrele: dată, categorie, status și tip pariu.

Și din Fortuna aplicație verificarea biletului este la fel de simplă. Butonul istoricului se găsește rapid, pe prima pagină sau în profilul tău.

Concluzii

În concluzie, Fortuna pariuri sportive este un loc excelent pentru pariuri. Ai parte de multe funcții cu care îți faci cele mai atractive bilete. Poți să te inspiri de la alții și să comunici cu alți pariori în secțiunea de pariuri live. Încearcă-ți norocul la maxim și beneficiază și de numeroasele promoții. Ai cashback, bonusuri la depunere și un bonus de bun venit Fortuna pe care nu trebuie să le ratezi!