Rate this post

Top patru jocuri ca la aparate EGT

posted by Gabriel
martie 12, 2019
jocuri ca la aparate EGT

Continuăm povestea sloturilor împărțite după furnizori. După de în articolul precedent vorbeam de păcănelele de la IGT, azi a venit rândul altui producător renumit. Este vorba de jocuri ca la aparate EGT, acronimul de la Euro Games Technology, care ne propune și el o paletă largă de jocuri. Jocurile acestui furnizor pot fi jucate de exemplu la cazinourile cu licență ONJN Netbet, Maxbet și Winbet.

Am făcut o listă scurtă de aplicații care ți-ar putea plăcea și cu ajutorul cărora ai putea face bani frumoși în cazinouri. Iată lista de jocuri ca la aparate EGT pe care echipa Rotiri Gratuite s-a gândit să ți-o propună. Relaxează-te și intră în hora cu rotiri gratis.

#4 – Venezia d’Oro de la EGT

Cine nu iubește acest oraș și gondolele care apar la fiecare pas? Probabil acesta a fost și gândul acestor jocuri ca la aparate de la EGT. Venezia d’Oro a fost lansat în 2016 și de atunci încoace își face noi și noi fani. Cu o structură foarte interesantă (5 role și 3 rânduri) și 243 de modalități de a câștiga.

Printre simbolurile pe care le regăsim în slotul cu rotiri gratis se numără o lantern, statui, nelipsita gondola, o mască (amintind de celebrul carnival), un pod, dar și o femeie. Gondola funcționează ca simbol Wild, în timp ce podul ca simbol Scatter.

Jocul se poate juca atât pe aplicația de mobil sau de tabletă (pentru a avea libertatea de mișcare), cât și desktop pentru cei care sunt mai pretențioși în materie de strategie. Grafica, culorile și sunetele se completează foarte bine, dând o senzație de vacanță celui care testează slotul fie în variant gratuită/demo (rotiri gratis), fie pe bani într-unul din cazinourile Netbet, Winbet sau Maxbet.

Pentru alte promoții de la cazinourile de top acreditate de ONJN, testate cu încredere pagina noastră de bonusuri de bun venit. Venezia d’Oro include și o rundă de gamble, în care îți poți dubla câștigul sau poți pierde întreaga sumă. Tu decizi când te oprești.

#3 – Rise of Ra, rotiri gratis

Chiar dacă fratele mai mare al acestui slot face furori printer jucătorii din mediul online din România, nici Rise of Ra nu este foarte departe de această performanță. Este vorba de un slot apărut în anul 2016 (deci a apucat să facă patina vechime și să adune destul de mulți fani), cu un Return to Player Rate de 95.97% (o rată atractivă pentru un joc de la EGT). Latura retro și clasică se păstrează și în ceea ce privește structura jocului. Cinci role și trei rânduri și încă 15 linii de plată. De asemenea, te poți gândi și la marele pot de 200.000 de monede.

Din păcate, acest slot nu se poate juca decât pe variant de desktop, developerii EGT lucrând și la o variantă de mobil, dar care încă nu este disponibilă. Majoritatea simbolurilor din acest joc au în mai mica sau mai mare măsură legătură cu legendele legate de Egipt.

Scarabeul de aur este simbolul Wild, în timp ce tăblița de aur reprezintă simbolul Scatter în jocuri ca la aparate EGT. Alte simboluri valoroase pot fi și pozele faraonilor din Rise of Ra joccuri ca la aparate. Îți pot aduce până la 750 de credite, în timp ce apariția sfinxului și a ochiului lui Ra te fac mai bogat cu 250 de monede fiecare.

#2 – 100 cats cu jocuri ca la aparate EGT

Și uite am ajuns și la locul al doilea în topul nostrum de astăzi. NU e prima data când realizăm topuri pe site-ul Rotiri Gratuite. Facem constant topuri și clasamente pentru ca tu să ai mai multe variante din care să alegi cu încredere. Suntem siguri de exemplu că-ți amintești de topul cu sloturi de la Admiral. De asemenea, te știm ca un iubitor de animale, ceea ce înseamnă că slotul cu pisici te va încânta. 100 Cats de la EGT. E tot un joc pe care acest furnizor l-a lansat în 2016, deci are ceva vechime pe role.

Vorbim de o configurație de 5 * 4 (cinci role și patru rânduri) cu 100 de linii de plată. Acest joc are de toate și rotiri gratis, și simbol Wild, și simbol Scatter, și jackpot, cât și funcția gamble. Bineînțeles că majoritatea simbolurilor din acest joc sunt feline care mai de care mai pufoase și cu care ai vrea să te joci. Te poți bucura atât de varianta pentru mobil, cât și de cea pentru desktop. Poți să te bucuri și de opțiunea de autoplay cu acest joc, mai ales dacă vrei să admiri cele 100 de pisici din 100 Cats.

#1 – 40 Super Hot, singurul câștigător

Nu puteam să nu alegem un castigator de jocuri ca la aparate EGT fără să consultăm lista lor de jocuri și păcănele cu fructe. și sunt multe nume care ar fi putut intra pe această listă, dar noi ne-am oprit doar asupra lui 40 Super Hot, joc lansat în 2015, deci cu o vechime considerabilă în online-ul românesc. Vorbim de un Return to Player Rate de 95.81% și de o structură a rolelor de tip 5*4 (role și rânduri). De asemenea, liniile de plată sunt 40 la număr și de această data. Poți revendica cu ceva noroc marele premiu de 40000 de monede, disponbil doar pentru cei foarte norocoși.

Printre simboluri vei recunoaște desigur șeptarii, clasicii șeptari, cireșele, lămâile, pepenele roșu, prunele, toate acestea colorându-ți jocul în fel și chip. Ai puteea fi atent desigur la runda bonus numită Jackpot Cards Mystery, rundă ce este declanșată în mod aleatoriu.

La fel ca și Rise of Ra, nici acest joc nu dispune de o versiune pentru telefonul mobil inteligent sau pentru tableta performantă. Cu jocurile ca la aparate de la EGT ești merue în priză, în mijlocul acțiunii din cazinourile care contează. Nu poți rata nicio oprtunitate propusă de echipa Rotiuri Gratuite.

Concluzii

Și uite așa am ajuns la finalul altui top marca Rotiri Gratuite, pe care sperăm că l-ai savurat cum se cuvinte. Îți pregătim foarte curând și alte topuri, de la alți furnizori de  jocuri importanți din industria mondială de păcănele. Rămâi pe frecvență pentru că nici nu știi ce ai putea pierde!