...
Rate this post

Top patru jocuri cu păcănele cu fructe gratis

posted by Gabriel
februarie 13, 2019
Jocuri cu păcănele cu fructe gratis

Câte sloturi există, atâtea posibilități avem în ceea ce privește modalitățile de câștig. Unii preferă sloturile tematice (filme, supereroi, muzicale, cu animale sălbatice), alții se dau în vânt după anumiți furnizori de jocuri, în timp ce categoria căreia ne adresăm astăzi este formată din iubitorii de jocuri cu păcănele cu fructe gratis. Mai știm de asemenea că cele mai bune sloturi cu fructe le testăm împreună cu Novomatic. Și unde crezi că este locul cel mai indicat să joci aceste păcănele decât pe portalul Admiral online, un site cu licență activă de funcționare de la ONJN.

Pentru că echipa Rotiri Gratuite nu rezistă să nu învârtă rolele din timp în timp, ne-am gândit să realizăm un top cu aceste minunate jocuri.


Vorbim astăzi despre Fructilicious, Ultra Sevens, clasicul și deja bunicul fructelor Sizzling Hot Deluxe și noutatea absolută, Devils. Toate aceste păcănele sunt disponibile în cazinoul Admiral online.

Nu uita nici de promoția existentă în acest cazinou online: bonus de 100% până la 900 de lei, la care se adaugă generoasa variantă fără depunere de 100 de lei gratis după parcurgerea procedurii KYC (know your customer – copie după buletin, copie după o factură recentă și dovadă a modalității prin care ai efectuat depunerea). Desigur că nici cele 50 de rotiri gratuite nu pot fi uitate pur și simplu, având rolul lor extrem de important în structura ofertei.

Jocuri cu păcănele cu fructe gratis – legendarul Sizzling Hot deluxe

Sunt jucători care văd în acest joc pe cel mai bun din toate timpurile, deși sunt și voci care îndeamnă la echilibru și la reevaluarea criteriilor. Topul nostru începe cu un joc care a fost lansat în online încă din anul 2007 de către cei de la Novomatic.

Natural se naște o întrebare sinceră. Câți dintre voi jucați jocuri cu păcănele cu fructe gratis atunci în online? Majoritatea probabil că vă satisfăceați hobby-ul în agențiile Loteriei Române sau în alte locuri care astăzi nu mai sunt foarte populare. Jocuri cu păcănele cu fructe gratis îți arată drumul spre câștig.

Sizzling Hot Deluxe este un slot video cu un Return to Player Rate de 95.66%. Avem de a face cu cinci role și trei rânduri și cu cinci linii de plată. Este un joc basic, dar care are foarte mulți adepți. În acest joc pot fi câștigate până la 40.000 de monede. Nu vrei să ratezi această oportunitate pusă la cale de Novomatic. Admiral online e pentru jucătorii puternici.  

Alte opțiuni de la Admiral Online – Fruticilicious

Deși pare greu de pronunțat din prima, numele acestui slot este unul care are darul de a entuziasma jucătorii. Frutilicious este bineînțeles unul dintre jocurile cu păcănele cu fructe, fiind lansat de Novomatic în luna ianuarie a anului 2015. Cinci role, trei rânduri, cinci linii de plată și un bonus de 50.000 de monede sunt opțiuni pe care nu le poți da la o parte. Nici RTP-ul nu sună rău, developerii optând pentru o margine pentru casă de 5%. Ce îți poți dori mai mult?

Nu trebuie să fii expert în fizică cuantică ca să obții câștigurile senzaționale de la acest videoslot. Sentimentul și satisfacția rezultate de aici își găsesc ecou în șansele pe care le primești învârtind rolele tale preferate. Simbolurile incluse în acest joc sunt desigur fructele, cele care ne fac viața mult mai frumoasă. Avem pepeni, lămâi, struguri, dar și îndrăgiții șeptari, care nu pot lipsi din niciun joc al momentului.

Ultra Sevens – încă un hit Novomatic

Dacă tot vorbim de fructe și șeptari, e păcat să nu amintim și de jocul Ultra Sevens, un alt produs realizat de Green Tube în 2015 (lansarea a avut loc pe 16 septembrie 2015). Return to Player-ul pentru acest joc este ceva mai scăzut, 94%, sub nivelul altor RTP-uri de la Novomatic. Cu toate acestea, structura jocului e una mult mai avantajoasă decât precedentele. Cinci role și patru rânduri însoțesc cele 40 de variante de câștig propuse de furnizorul jocului.

Avem de a face practic cu o deschidere pentru jocuri cu păcănele cu fructe gratis care doar la Admiral online o mai vedem atât de transparentă. Ultra Sevens e un joc ce cuprinde jackpot, dar și o rundă de dublu risc. De asemenea, strugurii, cireșele, pepenii, porotocalele, lămâile și prunele sunt toate la ele acasă și nu vor lipsi nici șeptarii pe care toată lumea pasionată de cazinou online îi iubește. Cum arăta cazinourile fără înșiruirile de șeptari?

Câteva noutăți – Devils

Ajungem acum mai aproape de prezent, când Novomatic a mai dat lovirtura cu slot clasic cu fructe. Vorbim desigur despre Devils, acum foarte popular și în cazul jucătorilor români din cazinoul virtual Admiral. Cu o structură destul de simplă (cinci role, trei rânduri și zece linii de plată), Devils scoate câștigătorul din tine, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Și aici te vei întâlni cu fructele pe care le dorești cel mai mult și pe care le-ai mai văzut și în alte jocuri de la Green Tube. Return to Player rate în acest caz este de 95.57%, un scor bun dacă comparăm cu alți rivali din zona de păcănelelor cu fructe.

Metode de depunere și retragere de la Admiral

Pentru a te bucura de șanse la toate aceste jocuri (Sizzling Hot Deluxe, Frutilicious, Devils sau Ultra Sevens), ai nevoie desigur de variante prin care să rulezi banii. Vorbim desigur de depuneri și retrageri în și din cazinou. O variantă inedită pe care nu o au foarte multe cazinouri constă în depunerea și retragerea banilor direct la casieriile stradale ale Admiral. Rețeaua acestora este una extinsă la nivel national și rezultatele duc spre o eficiență maxima.

Alte metode sunt fără doar și poate cardurile bancare (de credit și de debit) de la Mastercard și Visa, pe care le poți folosi cu încredere. E vorba de o metodă testate la nivel global și care niciodată nu a dat greș. Pentru diversitate vom prezenta și portofelele electronice Skrill și Neteller, pe care le poți folosi ca alternative la cardurile bancare, atât pentru depunere, cât și pentru retragere. Pentru etapa în care vrei să-ți alimentezi jocul pentru câștig, e bine să ai în vedere și cartel preplătită Paysafe Card.

Situația seamană puțin cu cartelele folosite pentru telefonia mobile, numai că aici vorbim despre bani pentru cazinoul online. Alimentează-ți contul cu 25, 50, 100 sau chiar 300 de lei prin metoda aceasta.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.