Rate this post

Maxsurprize de Paște Maxbet

posted by Flavia
aprilie 11, 2023

Oferta Maxsurprize de Paște Maxbet aduce surprize maxim de bune pentru jucătorii care sunt gata să se distreze chiar și de această sărbătoare! Cadouri zilnice te așteaptă, deghizate în ouă colorate de toate felurile. Alege-ți preferatul și descoperă ce premiu se află în spate! Și, știi doar, atunci când vorbim de oferte Maxbet, vorbim și de generozitate!

Maxsurprize de paste maxbet au sosit!
Maxsurprize de Paște Maxbet

Maxsurprize de Paște Maxbet – ce îți aduce iepurașul?

Campania Maxsurprize de Paște Maxbet oferă, după cum ți-ai dat seama și din nume, câte ceva în fiecare zi. Poți să primești rotiri gratuite la cele mai bune jocuri sau chiar bani bonus pe care să-i folosești la secțiunea Cazino! Ce putea să sune mai bine de atât? Mai ales când perioada promoției este una destul de lungă, fiind cuprinsă între 10 aprilie 2023 și 24 aprilie 2023. Deci, ai 14 zile la dispoziție, adică 14 cadouri de care să te bucuri! Dar, cum exact faci asta? Te învățăm mai jos! 

Maxsurprize de Paște Maxbet – cum profiți?

Oferta Maxsurprize de Paște Maxbet este foarte simplă. Dai click pe oul care ți se pare cel mai magic, vezi ce primești și te asiguri că rulezi! Lucrurile se complică puțin dacă nu ești înregistrat pe platformă, deoarece trebuie să creezi un cont de jucător nou Maxbet. Dar, hai să luăm mai bine etapele în ordine cronologică!

Întâi, dă click pe „Profită acum” de mai sus, loghează-te în cont sau crează unul! Dacă ești mândrul deținător al unuia, nu e nevoie să îți bați capul prea mult, și știi deja cum să intri înapoi în cont. Dar, dacă ești un jucător nou, completează formularul, validează-ți contul și gata!

Dă click pe butonul „PARTICIPĂ” din promoție. Acum, ai intrat direct în vânătoare! Vei putea să alegi un ou zilnic, din momentul în care îți faci contul înainte.

Distrează-te la maxim cu Maxbet Calendar de Paște! Fiecare zi îți rezervă o nouă surpriză, așa că nu te vei plictisi niciodată. Distracția abia începe!

Acum că știi ce primești, dar și cum poți să revendici toate aceste lucruri, este timpul să discutăm puțin despre termenii incluși în Maxsurprize de Paște Maxbet.

Termeni și condiții oferta paște Maxbet

Maxsurprize de Paște Maxbet îți oferă un cadou zilnic și gratuit, dar care însă vine cu anumite cerințe. Bine, fiecare promoție vine cu anumite reguli, dar nu e nimic complicat. Iată mai jos lucrurile esențiale!

  • Poți revendica premiul zilnic doar dacă ai făcut o depunere în ultimele 7 zile.
  • Poți încerca rotiri gratuite zilnice la toate jocurile Maxbet din secțiunea Cazino, la alegere!
  • Cerința de rulaj pentru bonusul în bani este de x25, cu un pariu maxim de 25 RON. Câștigurile maxime ce pot să fie revendicate sunt de 2000 RON.
  • Cerința de rulaj pentru rotirile gratuite este de x20, cu un pariu maxim de 25 RON. Câștigurile maxime ce pot să fie obținute sunt de 1500 RON.

Asta este tot! Ai 3 zile să rulezi premiile din promoția Maxbet surprize de Paște și îți vei putea retrage câștigurile fără probleme. Având în vedere că maximul este de 3500 RON pe zi, e numai bine!

Concluzie

Maxsurprize de Paște Maxbet este o mulțumire la fel de dulce ca un iepure de ciocolată! Mai mult de atât, se revendică ușor, iar premiile sunt consistente. Perfect pentru tine să îl încerci, pentru a profita la maxim de perioada aceasta veselă și plină de noroc! Acestea fiind spuse, îți urăm să ai mult spor!