...
Rate this post

NetBet Bonus de Bun Venit

posted by Flavia
ianuarie 23, 2023

Simte magia care te întâmpină de cum intri pe ușă cu NetBet bonus de bun venit! Îți explicăm pas cu pas cum să revendici un bonus de până la 7000 RON și 700 rotiri gratuite, ca să începi să păcănești bine de tot. Netbet îți oferă unul din cele mai mari pachet de bun venit din România!

Revendică Netbet bonus de bun venit acum și începe distracția!

Dacă tot, să știi că nici ce bonus fără depunere NetBet oferă nu se lasă mai prejos! Testează-le pe amândouă pentru a mai lua câteva rotiri gratuite. Dar ai grijă să le îndeplinești condițiile de rulaj! 

NetBet bonus de bun venit – despre ofertă

Deci, dacă tot deține titlul de unul din cele mai mari oferte din țară, ce exact oferă NetBet bonus de bun venit? Ei bine, pachetul îți aduce un procent din depunere în plus, sub formă de bani extra. În total, pachetul se întinde pe parcursul primelor tale 5 depuneri, iar suma pe care o poți primi ajunge până la 7000 RON. Și, pregătește-te, în pachet sunt și 700 de rotiri! Vei primi rotirile la fel, câte puțin la fiecare din cele 5 depuneri.

Sutele de rotiri sunt disponibile la mai multe jocuri de păcănele NetBet, iar toate sunt foarte interesante. Poți să te joci sloturi clasice, cu zei, chiar și cu diferite momente din istorie! Când e vorba de tipuri de păcănele, NetBet bonus de bun venit îți aduce multe o grămadă de opțiuni. De altfel, poți să le testezi complet gratuit la noi pe site!

NetBet bonus bun venit – cum este împărțit?

NetBet bonus de bun venit este împărțit în cinci etape. La început, poate să nu pară așa benefic, deoarece trebuie să depui de mai multe ori. Dar, asta înseamnă că poți să controlezi mai bine cât depui și câți bani bonus primești. De altfel, dacă depui o singură dată minimul, vei juca cu 100 RON. Dar, dacă depui de două ori minimul în NetBet oferta de bun venit, o să joci cu aproape dublu! O să înțelegi despre ce vorbim mai bine odată ce te uiți peste ce primești la fiecare depozit:

  • Prima depunere – ai un bonus de 100% până la 1500 RON și 200 rotiri gratuite, cu o depunere minimă de 100 RON. Trebuie să utilizezi codul bonus NB1.
  • A doua depunere – ai un bonus de 150% până la 1500 RON și 150 rotiri gratuite, cu o depunere minimă de 100 RON. Trebuie să utilizezi codul bonus NB2.
  • A treia depunere – ai un bonus de 75% până la 1500 RON și 50 rotiri gratuite, cu codul bonus NB3. Valoarea rotirilor gratuite este de 0, 50 RON per rotire.
  • A patra depunere – ai un bonus de 50% până la 1500 RON și 50 rotiri gratuite, cu codul bonus NB4.
  • A cincea depunere – ai un bonus de 25% până la 1000 RON și 150 rotiri gratuite, cu o depunere minimă de 100 RON. Trebuie să utilizezi codul bonus NB5.

Dacă vrei să știi cum exact revendici Netbet bonus de bun venit, citește mai departe!

NetBet bonus de bun venit – ce pași trebuie să urmezi?

Să revendici pachetul Netbet bonus de bun venit este extraordinar de ușor! Atât de ușor încât putem să însumăm toată acțiunea în trei pași simpli:

Vezi chenarul acela de mai sus, pe care scrie „Profită Acum”? Dă click pe el! De aici, o să fii transportat direct spre pagina de înregistrare Netbet, unde trebuie să îți faci un cont.

Completează cu datele tale, treci prin verificarea adresei de e-mail și contului și totul e gata! 

Depune, introdu codul respectiv și bonusul va veni automat! De aici, rămâne doar să folosești banii și rotirile, apoi să faci următoarea depunere.

Rapid și simplu, nu-i așa? Noi ți-am spus! Acum, hai să vedem ce condiții de rulaj trebuie să respecți pentru a te bucura de câștigurile din bonus de bun venit NetBet!

NetBet bonus de bun venit – termeni & condiții

Orice ofertă, fie ea la fel de extraordinară ca NetBet bonus de bun venit sau nu, are un set de T&C. Asta înseamnă termeni și condiții, adică regulile ofertei. Dacă nu le respecți, atunci ori nu vei putea activa promoția, ori vei pierde avantajele sale și câștigurile. Îți recomandăm să acorzi atenție sporită cerințelor de rulaj NetBet, dar îți vom prezenta și restul de detalii importante mai jos:

  • Condițiile de rulaj pentru toate cele cinci bonusuri la depunere din pachet sunt de x30.
  • Rotirile gratuite sunt oferite automat la deschiderea jocului la care sunt oferite.
  • Rotirile gratuite sunt valabile 7 zile.
  • Câștigurile obținute din rotirile gratuite au o condiție de rulaj x30.
  • Skrill și NETELLER nu participă la această ofertă.
  • Suma de bani maximă ce poate să fie câștigată după rularea bonusurilor este de 2500 RON.
  • Solicitarea retragerii înainte de îndeplinirea condițiilor de rulaj duce la anularea bonusului și a câștigurilor.

Cu toate acestea, știi aproape totul despre Netbet bonus de bun venit! Ce a mai rămas? Ei bine, știi deja că primești peste o mulțime de rotiri gratuite. Dar, la ce jocuri? Le găsești mai jos o scurtă descriere!

NetBet bonus la prima depunere – ce sloturi poți să joci?

mai apreciate păcănele! Ți le vom prezenta mai jos. Înainte de asta, totuși, trebuie să știi că o mare parte din aceste jocuri, dacă nu chiar toate, sunt și pe site-ul nostru. Așadar, dacă vrei să le testezi înainte să profiți de ofertă, simte-te liber! Acum, iată jocurile din ofertă:

  • Sweet Bonanza – slotul acesta este o aventură dulce, pe parcursul căreia întâlnești numai comori! Este o combinație între Vrăjitorul din Oz și o lume de vată de zahăr. Iar câștigurile nu lasă de dorit!
  • 40 Burning Hot – este un slot clasic cu fructe de la EGT, foarte cunoscut de jucători, dar acum are 40 de linii de plată!
  • Book of Dead – un joc cu tematică mitologică, unde ești un Indiana Jones în Egiptul Antic. Descoperă secrete și pleacă cu comorile ascunse în piramide!
  • Shining Crown – este următorul joc cu fructe de la EGT, un aparat legendar unde intră și coroanele la câștig!
  • Gates of Olympus – vine de la Pragmatic Play și are o tematică axată pe mitologia grecească. Grafica este excelentă, totul se mișcă fluid, iar specialele pot să-ți înmulțească câștigul de mii de ori!

Orice joc iei, o aventură epică te așteaptă! Noi credem că va fi cu adevărat epică, mai ales dacă profiți de NetBet bonus de bun venit. Vei avea bani extra și rotiri gratis, ca să vânezi cât vrei tu acel jackpot!

Concluzie

Netbet bonus de bun venit este unul dintre cele mai mari oferte disponibile. Primești o grămadă de oportunități de a juca la sloturi celebre și ai cinci depuneri care vin cu un bonus. Mai sus ai aflat cum revendici oferta, cum este ea împărțită, condițiile, dar și jocurile la care sunt disponibile rotirile. De aici, noi îți urăm mult spor!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.