...
Rate this post

600 Rotiri Gratuite Fortuna + 100 RON | Bonus de Bun Venit

posted by Gabriel
februarie 3, 2023

Astăzi vrem să-ți vorbim de un nou bonus de bun venit, perfect dacă-ți plac păcănelele, pentru că îți aduce 600 rotiri gratuite Fortuna! Pe lângă rotiri, care sunt foarte multe, vei mai primi și 200% până la 100 RON bani bonus. Sună atractiv? Stai să vezi cât de ușor este să revendici oferta! Îți vom prezenta pașii, alături de reguli și restul de informații în cele ce urmează.

600 rotiri gratuite Fortuna
600 Rotiri Gratuite + 200% Până La 100 RON

600 rotiri gratuite Fortuna – despre ofertă

Oferta care-ți aduce 600 rotiri gratuite Fortuna este una făcută special pentru jucătorii noi. De ce spunem asta? Păi, vei putea profita de ea doar dacă îți faci acum primul tău cont și faci și primele 3 depuneri. Spunem „depuneri” și nu „depunere”, pentru că oferta este împărțită în 3 etape. Iată care sunt!

  1. Primești 200 free spins Fortuna la prima depunere.
  2. Primești încă 200 de rotiri la a doua depunere.
  3. Primești restul de 200 rotiri gratis și încă 200% bani bonus (până la 100 RON) la a treia depunere.

În total, după cele 3 depuneri, vei fi jucat 600 rotiri gratuite Fortuna, iar banii bonus sunt bine veniți. Toate rotirile sunt pentru Shining Crown, dar despre joc și alte detalii vom vorbi în altă secțiune. Acum, hai să trecem la pașii prin care iei bonusul celor de la Fortuna!

Cum iei 600 rotiri gratuite Fortuna?

Vei avea nevoie de doar câteva minute pentru a lua 600 rotiri gratuite Fortuna. De asemenea, trebuie să știi ce ai de făcut, dar cu asta te ajutăm noi! Îți vom prezenta întregul proces de revendicare, pas cu pas. Și, crede-ne, este foarte simplu. Iată ce ai de făcut!

  1. Mai întâi, dă scroll până la începutul articolului. Vei găsi o casetă cu bonusul și un buton pe care scrie „Profită acum”. Dă click pe el și te va duce la pagina ofertei!
  2. Acum, dă click pe „Înregistrează-te”. Va apărea formularul de înregistrare, pe care trebuie să-l completezi cu datele cerute. De asemenea, vei vedea în dreapta că este selectat bonusul Fortuna 600 rotiri gratuite.
  3. După ce ți-ai deschis contul, ar fi bine să-l validezi cât mai repede. Pentru asta, trebuie să încarci o poză clară cu buletinul în contul tău și să aștepți până când se verifică informația.
  4. Fă prima ta depunere. Dacă este de minim 20 RON, vei primi rotirile etapei din bonus (vezi mai sus). Apoi, fă a doua și a treia depunere, tot de 20 RON și vei primi întregul pachet promoțional!

De ce să profiți de oferta Fortuna 600 free spins?

Oferta cu 600 rotiri gratuite Fortuna este mai atractivă decât crezi! Primești o mulțime de free spins pentru niște depuneri minime mici, jocul la care poți folosi rotirile este unul legendar, iar condițiile sunt și ele ușor de îndeplinit. Despre termeni și condiții îți vom vorbi în secțiunea următoare, dar acum trebuie să știi câte ceva despre jocul care face promoția să fie atât de atractivă.

Shining Crown de la EGT este, singur, un motiv foarte bun să-ți faci cont aici. Păcăneaua are 5 role, 3 rânduri, 10 linii și un RTP de 96,37%. Mai mult, are 4 jackpoturi progresive, care se pot activa oricând. Dar, oricât de atractiv ar fi slotul, 600 rotiri gratuite Fortuna îl fac și mai și! Gândește-te că depui ca să activezi oferta, deci vei putea să joci mai mult, și cu free spins, și cu banii tăi. Mai mult, dacă vrei să testezi alte jocuri, poți să foloseștii banii din depunere și cei primiți de la cazino în procent de 200% pentru asta. La Shining Crown ai deja rotirile gratis!

Fortuna 600 rotiri – termeni & condiții

Oferta de care-ți vorbim astăzi vine cu 600 rotiri gratuite Fortuna, un bonus de 200% până la 100 RON, dar și o secțiune de termeni și condiții. Noi îți recomandăm ca, atunci când vrei s-o revendici, să citești versiunea actualizată a secțiunii, deoarece operatorul poate modifica condițiile oricând. Până atunci, hai să vedem cele mai importante aspecte!

  • Din momentul activării fiecărei etape ale bonusului, ai timp de 7 zile pentru a accepta rotirile și 7 zile pentru a îndeplini rulajul.
  • Rulajul rotirilor este de 5x. Asta înseamnă că va trebui să joci de 5 ori banii pe care îi câștigi din cele 600 rotiri gratuite Fortuna înainte de a-i retrage.
  • Rulajul pentru partea de 200% până la 100 RON este de 10x. El se aplică sumei formate din depunere și banii bonus primiți din partea cazinoului.
  • Valoarea unei rotiri este de 0,20 RON.
  • Doar banii jucați la jocuri de tip Slot vor contribui la îndeplinirea rulajului.
  • Dacă nu îndeplinești rulajul până la terminarea timpului specificat, atât bonusul, cât și câștigurile din el vor fi anulate automat.
  • Trebuie să îndeplinești rulajul pentru o etapă din bonus înainte de a activa următoarea etapă. 

Concluzii

În concluzie, oferta cu 600 rotiri gratuite Fortuna este una pe care merită să o iei, mai ales dacă-ți plac păcănelele! Vei avea 600 de șanse la unul din faimoasele Jackpot Cards, pentru că toate rotirile sunt la un joc EGT. Pe lângă asta, întregul pachet bonus se revendică foarte ușor, iar condițiile sunt extraordinar de realizabile. De aceea, noi nu te mai reținem și-ți zicem doar atât: distracție plăcută!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.