Rate this post

Top 5 sloturi gratis de la Pragmatic Play

posted by Gabriel
aprilie 11, 2019
Pragmatic Play

Dacă în articolul precendent vorbeam despre sloturile de top de la iSoftBet, azi a venit momentul pentru jocurile de la Pragmatic Play. Orice fan de jocuri pentru cazinouri a auzit de marele dezvoltator Pragmatic Play. Echipa și-a început activitatea în anul 2015, timp în care a reușit să câștige admirația fanilor de pretutindeni. Compania are o prezență în peste 78 de țări, iar gama de sloturi a fost tradusă în peste 26 de limbi.

Dacă vrei să afli care sunt cele mai de actualitate jocuri oferite de producător te invităm să consulți materialul următor pentru mai multe detalii. În plus, poți accesa ofertele disponibile pe rotirigratuite.ro pentru a alege jocul preferat și a te bucura de o serie de bonusuri cazinouri online.

Despre Pragmatic Play

Producătorul și-a început activitatea încă din 2007, sub numele TopGame Technology. Ulterior, compania și-a schimbat numele în Pragmatic Play în anul 2015. În toți acești ani compania a trecut printr-o serie de schimbări care le-a permis să deschidă o nouă linie de jocuri online.

După cum mulți dintre jucători știu, activitatea acestui dezvoltator și-a concentrat eforturile asupra jocurilor cu sloturi. Tehnologia utilizată este cu mult mai avansată față de cea Flash deoarece se bazează pe sistemul de programare HTML5. Cele mai cunoscute jocuri marca Pragmatic sunt: The Catfather, Dwarven Gold, Hockey League, 7 Monkeys, Hot Safari, Lady Godiva sau Magic Crystals. Toate aceste jocuri au fost lansate în anul 2015, în același an în care compania și-a schimbat numele.

1. Queen of Gold – bucură-te de un joc super interactiv

Având o tematică impresionantă, Queen of Gold ne aduce aminte de Egiptul Antic prin elementele utilizate și grafica super calitativă. Jocul este structurat pe 6 nivele și are 6 linii de plată care îți vor aduce șanse mari de câștig. Iată care sunt regulile de joc:

Pentru fiecare rundă bonus declanșată primești 10 rotiri gratuite, iar acest lucru se întâmplă atunci când ți se vor afișa 3 simboluri bonus pe rolele 1, 3 și 5. Marele avantaj al acestui joc este acela că în timpul celor 10 runde gratuite ai oportunitatea de a câștiga și alte runde bonus care te vor ajuta să îți mărești constant câștigurile.

Rola 6 este reprezentată de multiplicatori, iar cu cât ești mai avansat în nivel cu atât mai mult vor crește și multiplicatorii care te vor ajuta să câștigi mai mult. Trecerea la un nou nivel presupune acumularea a 5 puncte pe parcursul a 25 de rotiri sau obținerea unui simbol Joker pe rola 6. Dacă vrei să acumulezi puncte este nevoie să selectezi o poziție manual și apoi să ghicești unde va apărea Cleopatra.

Dacă vrei să schimbi valoarea mizei, nivelul tău se va reseta la 1, însemnând că vei avea 0 puncte colectate și 25 de runde de parcurs. Simbolul Bonus este reprezentat de un diamant, iar simbolul Wild este reprezentat de faraon.

2. Queen of Atlantis – bucură-te de runde gratuite

Un alt joc cu o tematică interesantă este Queen of Atlantis. Elementele marine sunt reprezentate prin sirenele care te vor ajuta să acumulezi puncte în mai multe runde gratuite. Dacă vrei să îți încerci norocul cu acest joc, iată care sunt regulile:

Odată ce ai activat rundele gratuite și super rundele gratuite, simbolurile Wild pe rolele 2, 3 sau 4 vor multiplica orice câștig de până la 27 de ori. Pentru a activa o rundă gratuită este nevoie să nimerești 3 simboluri Scatter oriunde pe rolele existente.

În cazul în care ai norocul să îți apară 3 simboluri Scatter în timpul Rundelor Bonus, vei avea ocazia de a accesa Super Rundele Bonus care îți vor acorda și mai multe premii. În plus, există un bonus denumit a 2-a Șansă care poate fi declanșat în momentul în care apare un simbol Scatter pe rola 5 și încă un simbol Scatter pe una din rolele 1, 2, 3 sau 4. Odată declanșat bonusul, vei  putea beneficia de 5 runde gratuite pline cu surprize.

3. Hot Safari – bucură-te de bonusuri cazinouri online

Pragmatic Play a creat un alt joc cu o temă captivantă care ne transportă chiar în inima Africii. Dacă vrei să te bucuri de o experiență interactivă cu animale de safari, iată care sunt regulile de joc:

Structura jocului se bazează pe 5 role și o rolă suplimentară care îți va multiplica câștigurile. Dacă îți apare un simbol Wild pe oricare dintre role, în poziție centrală, acest lucru va duce la extinderea pe toate cele 3 poziții ale rolei.

Dacă îți apare un simbol Super Wild pe linia 6 se va declanșa automat Bonusul Super Wild.  Acesta se extinde pe cele 5 role și în plus, va adăuga câte un simbol Wild în poziții aleatorii. Dacă se întâmplă ca bonusul să pice pe o poziție centrală se va extinde și pe celelalte poziții ale rolei.

Jucătorii se vor bucura de avantajele acestui bonus dar și de existența unui premiu special, care se acordă în momentul în care nimerești alinierea a 5 simboluri Wild pe linia centrală și un multiplicator de 10x pe linia a 6-a. Practic, valoarea combinației se va ridica la 10000x miza pe linie.

4. Lady Godiva – bucură-te de o grafică impresionantă

Acest joc îi va încânta pe jucătorii pasionați de tematica basmelor. Lady Godiva vine cu o serie de personaje magice, simboluri interesante, o grafică impresionantă și premii atractive. Iată cât de ușor este să te joci:

Beneficiezi de Runda de Jocuri Gratuite atunci când nimerești 3 sau mai multe simboluri Scatter. Avantajul jucătorului în cadrul acestor runde este că își va putea alege orice tip de rundă bonus pe care și-o dorește din următoarele variante:

  • 30 jocuri gratuite cu multiplicator 1x
  • 15 jocuri gratuite cu multiplicator 2x
  • 10 jocuri gratuite cu multiplicator 3x
  • 5 jocuri gratuite cu multiplicator 6x

5. Genie Wishes – bucură-te de premii atractive

Dacă ești pasionat de povestea lui Alladin, acest joc este cu siguranță potrivit pentru tine. Duhul magic din acest joc este cel care te va ajuta să acumulezi câștiguri mari. Iată care sunt regulile de joc:

Pentru a declanșa runda Bonus este nevoie de 3 simboluri Scatter. Începutul oricărei runde îți va da ocazia să alegi 1 dorință din 3 care cu scopul de a câștiga unul din cele 4 premii: Jocuri gratuite – Raining Wilds (1o rotiri gratuite) sau Sticky Wilds (6 rotiri gratuite), Premiul cel Mare – constând într-un premiu instant care variază între 10x și 500x miza totală și Premiul mic – constând într-un premiu instant în valoare de 1x miza totală.

Concluzie

Acestea au fost cele mai captivante 5 jocuri oferite de Pragmatic Play. Intră pe rotirigratuite.ro și alege și tu un joc de sloturi cu runde gratuite.