...
Rate this post

Top 3 jocuri slot pe care să le testezi de Crăciun

posted by Gabriel
decembrie 7, 2018

Poate cel mai așteptat moment al anului pentru fiecare dintre noi este perioada sărbătorilor de iarnă. Ce poate fi mai frumos decât să împodobești bradul și să învârți rolele păcănelelor de sezon? Vrei să încerci jocuri slot de sezon sau chiar păcănele 2018 și nu știi cu care să începi? Noi avem o selecție detaliată de jocuri de Crăciun care să te binedispună și care să îți sporească șansele de câștig. Întotdeauna Echipa Rotiri Gratuite se uită pe piață și revine cu bonusuri tentante pentru tine!

top sloturi de craciun

Păcănele  2018 – să vină Crăciunul

Prima intrare în topul nostru este jocul produs de suedezii de la NetEnt. Producătorul a găsit mixul perfect între adrenalină, sărbătoare și bucuria jocului. Orice listă cu jocuri slot de Crăciun trebuie să conțină neapărat și Secrets of Christmas. Tot acest producător e responsabil și pentru alte două hituri de Crăciun: Fruitshop Christmas Edition și Flower Christmas Edition.

Structura acestor păcănele 2018, păcănele produse de NetEnt este 5*3 (5 role și 3 rânduri), punând la dispoziție 25 de linii de plată. Jocul este foarte bine optimizat pentru o experiență mobilă pe iOS și Android, cele mai populare sisteme de operare mobile. Unul dintre cele mai faine simboluri prezente în Secret of Christmas este simapticul pahar cu lapte, care este însoțit de prăjiturele, dar și de un bilet secret pentru Moșu’.

Alte jocuri slot numai bune de Crăciun

Un joc încă și mai festiv decât cel produs de cei de la NetEnt este desigur Santa Surprise de la Playtech. Aici poți auzi celebrele ho-ho-uri ale lui Moș Crăciun și vei intra direct în atmosfera și în hainele de sărbătoare. Cu o structură destul de asemănătoare cu a primului joc (5*3, 20 de linii de plată), Santa Surprise vine cu o lovitură senzațională.Return to Player Rate este una dintre cele mai generoase de pe piață. Numai Moșul se putea gândi la o rație de  97.05%.

Ar fi bine să testezi toate opțiunile existente în acest joc, începând cu Bonus Game, continuând cu FreeSpins, Gamble, Multiplier, Risk (Double) game, Scatter symbols și terminând cu Wildul.Clopoței, cadouri, acadele, lumânări parfumate, dar și alte simboluri de vis ne însoțesc călătoria prin sacul plin al Moșului.

Crăciunul continuă

O altă apariție importantă în top este și declarația de dragoste pentru Crăciun. Vorbim desigur de jocuri slot Merry Xmas de la Play’n GO. Acest producător de software a depășit toate așteptările fanilor jocurilor. 15 linii de plată ne-a pregătit acest joc care ne aduce încă și mai aproape de Crăciun. Practic, ne face așteptarea mult mai ușoară până pe 25 decembrie.

Dintre cele trei sloturi pe care ți le-am prezentat aici, Merry Xmas este cel mai tradițional în materie de tradiții de Crăciun. Cu un RTP de 95.79%, acest joc se poziționează între cele mai profitabile dintre păcănele 2018 și jocuri slot. Totuși acest joc nu oferă rotiri gratuite sau runde de tip Multiplicator. Fără acestea, uneori jocul poate fi mai puțin antrenant, însă există și părțile bune care salvează acest joc.

Să ne pregătim cum se cuvine de Crăciun cu jocuri festive.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.