Rate this post

Top 5 cele mai potrivite sloturi de jucat iarna

posted by Gabriel
august 20, 2020
sloturi online de iarnă

Odată cu Noiembrie, foarte multe persoane încep deja să își facă planurile pentru prima luna de iarnă. Pe lângă nenumăratele cadouri pe care le vei oferi și primi de la cei dragi, poți să te răsfeți în perioada sărbătorilor de la sfârșitul anului, delectându-te cu numeroase sloturi online de iarnă care te vor și răsplăți cu surprize și daruri. Joacă responsabil, calculându-ți foarte bine investițiile pentru a putea să iei tot ce se află în sacul Moșului, de la bonusuri exclusiviste și până la premii speciale.

Citește articolul în continuare pentru a afla ce sloturi online de iarnă te vor purta până pe taramurile magice ale unor câștiguri ce vor crește cu siguranță nu doar temperatura, ci și valoare contului tău!

Naughty Or Nice

Dacă îți doreșți să nu fii singur în mediul virtual, lasă Crăciunițele să îți țină companie în timp ce reușești cât mai multe combinații din grila 5×3. Real Time Gaming (RTG) s-a pregătit cu surprize chiar dacă ai fost “Noughty or Nice”, așa că nu ezită și da spin ori de câte ori consideri că ai o șansă! Dacă ai nevoie de puțîn ajutor, coroniță de brad este un ajutor de nădejde fiind simbolul pentru Scatter, în timp ce Naughty Girl și Nice Girl îți vor fi Substitues. Totodată, Nice Gril se va transformă în Jackpot dacă îi alături simbolul simultan pe Matrix (5x). Nu uită că ambele Crăciunițe sunt responsabile pentru obținerea Jackpot-ului Progresiv, așa că fi un gentelman și arată-le cât de iscusit eșți!

Chiar dacă Doamna Crăciun e cam supărată și e posibil să îți apară pe roțile slot-ului, nu te teme pentru că toate simbolurile sunt menite să îți aducă surprize, una mai plăcută că altă! Pentru fiecare combinație reușită, Crăciunițele ți-au pregătit câteva efecte vizuale și sonore speciale, așa că nu te da bătut și încearcă-ți norocul dat de vâsc!

Secrets of Christmas

Dacă eșți în căutarea unui joc prin care să ajungi până la Polul Nord, în magică lume a lui Moș Crăciun, află toate secretele câștigurilor din basme în Secrets of Christmas. Acest slot tip 5×3 este echipat să te poarte peste nămețîi de zăpadă cu 25 de linii de joc și cu un RTP incredibil de 96.72%.

Pacaneaua se remarcă nu doar printr-o incredibilă, ci prin simboluri tematice purtătoare de premii exclusiviste, efecte vizuale, muzică de fundal tematică și jingle-uri care îți marchează fiecare câștig. Alătură-te Moșului și fă cât mai multe combinațîi de Scatter și Wild pentru a pleca cu sacul plin cu premii, mai ales de la Rundele Gratis pe care le primeșți pentru că ai fost cuminte anul acesta!

A Visit from St. Nick Christmas

High 5 games și-au dorit să iasă din zona de confort și au lansat acest slot incredibil. Deși are un format clasic de 5×3, fiecare simbol și element grafic de va purta într-o poveste acompaniată de un fundal muzical tematic. Există nu mai puțîn de 243 de linii pe care poți realiza numeroase combinațîi. Spre deosebire de multe alte păcănele online, chiar și simbolurile clasice au super-puteri, multiplicându-și contribuția la câștigul tău, dacă le descoperi ascunzatorile seciale.

Când îl vizitezi pe St. Nick Christmas vei vedea în regulament că ai posibilitatea de a deschide mai multe cufere cu premii și cadouri, existând 3 categorii de bonusuri speciale. Nu-ți fie frică de necunoscut și da Spin până când ai găsit toate darurile din Matrix!

Very Merry Christmas

Spre deosebire de sloturi online de iarnă de până acum, acest joc te va teleporta direct în sacul sau pentru copii cuminți. Aici vei găși numeroase jucării, cuburi și câteva daruri (încă) împachetate. Beneficiile de care vei avea parte în această păcănea tip 5×3 de la Eyecon vor avea diverse forme și ți se vor arată dacă faci combinațîi speciale, care nu mai sunt întâlnite la alte sloturi online de iarnă. Literele din M-A-R-R-Y vor activă un Word Combo dacă vor fi descoperite în ordinea corespunzătoare, în timp ce două simboluri Scatter și globul de Crăciun Substitute te vor ghida spre succes.

Grafică și efectele sonore sunt simple, perfecte pentru orice gambler care vrea să se relaxeze și liniștească după un an plin, cu o agenda și mai plină. Citește secțiunea Info a jocului pentru a învață cum să te bucuri de toate beneficiile pe care ți le-a rezervat slot-ul.

Deck the Halls

Dacă îți doreșți un Crăciun că în filmele americane, fastuos, plin de bunătățuri, decoratiun și cadouri, Deck the Halls este slot-ul care te va ajută să îl ai! În acest joc tip 5×3 de la Microgaming vei putea să te relaxezi ascultând muzică tematică, bucurându-te de Runde Gratuite și o priveliște de poveste.

Cadourile tale constau în câștiguri pe care le poți activă destul de ușor, în mod special pentru că majortatea simbolurilor ascund câteva secrete benefice contului tău virtual. De la Multiplicari și până la Dublari ale câștigurilor cu Wild Card, în Deck the Halls vei trăi o experiență de neuitat, chiar și în lunile călduroase!

Elf 8’s

 Echipa de la NuWorks s-a întrecut cu această păcănea aparte. Lasă-te și tu purtat de sunetul colindelor către ascunzătoarea Elfilor și ei te vor răsplăți pentru curajul tău. Grafică și efectele te vor vrăji instant, ele fiind doar deschizătoarele taramului. Adecaratele surprize le vei găși cu ajutorul gazdei slot-ului – Elf-ul principal. El este un simbol Wild care își face apariția doar pe cea de-a treia roată. Odată ce l-ai aliniat pe una dintre cele 30 de linii de joc cu 8-ul Scatter, vei fi răsplătit cu multiplicari ale câștigurilor și cu premii speciale.

 Totodată, gazdă aventurii tale este responsabilă cu înmânarea Rundelor Gratuite când reușeșți să dezgropi de sub zăpadă trei simboluri Scatter (8) în cadrul aceluiași Spin. Nu pleca spre casă înainte să primeșți cadoul exclusivist – Win Win Feature, ori chiar și un Jackpot aleatoriu.

Elf and Safety

Nektan te invită în fabrică de cadouri a Moșului pentru a-ți oferi șansă să îți alegi chiar tu premiile, iar tot ce trebuie să faci este să dai Spin și să aștepți răsplată uneia dintre cele 20 de linii de joc câștigătoare, pe un Matrix 5×3. Muzică, efectele audio și vizuale, dar și grafică incredibilă te așteaptă să te lași pe spate și să le admiri spectacolul. Invitația de la începutul jocului are formă unei animațîi deosebite, care îți va introduce, pe rând, fiecare personaj, dar și puțîn din povestea în care te vei află.

Pe lângă toate aceste aspecte tehnice și ambientale, simbolurile creativ alese și capacitățile lor sunt la fel de magice că tărâmul virtual în care ai intrat. Urmărește cel mai mare cadou și capturează-l de câte ori ai ocazia pentru că el este Wild-ul acestui slot și el va fi principalul ajutor înspre obținerea unor câștiguri incredibile. Nu trebuie, însă, să neglijezi nici ceasul deșteptător pentru că pus într-o combinație câștigătoare, îți va dărui nenumărate Runde Gratuite, perfecte pentru a te bucură de spectacol fără să rișți nimic, doar câștigând.

Festive Indulgence

Eșți pregătit pentru Crăciunul de anul acesta? Microgaming ți-a pregătit un slot special, în care nu doar că îl vei putea întâlni pe Moș Crăciun, ci vei putea să îi descoperi cadourile și să le păstrezi pe cele care te atrag cel mai mult. Ele au formă de premii și bonusuri, fiind înmânate de elfi, ori ascunse pe cele 9 linii de joc, printre fursecuri, curcani la rotisor și torturi apetisante.

Ține minte să nu scapi din vedere coroniță frumos decorată pentru că ea este simbolul Wild și te va ajută enorm în descoperirea celor mai mari cadouri! Grafică și muzică festivă conturează toate aceste beneficii, ajutând la crearea unui slot tematic demn de acest top.

Santa’s Village

Eșți pregătit pentru a călători până în satul Moșului pentru a-l cunoaște și a-ți primi cadourile? Nu ai timp pentru a vizită Polul Nord, însă ți-ai dori să adaugi puțînă magie sărbătorilor? Nu este nevoie să te deplasezi pentru a avea parte de toate acestea. Cu o conexiue bună la internet, în Santa’s Village, făcut de furnizorul internațional Habanero, vei putea stă în față șemineului ascultând colinde, în timp ce te relaxezi cum se cuvinte. Moșul îți aduce daruri din belșug dacă reușeșți să faci combinațîi câștigătoare, mai ales când te foloseșți de simbolurile speciale.

Atunci când este convins de potențialul tău, Moș Crăciun te scoate din rutină și te ajută să călătoreșți în mini jocuri, unde cu Rotiri Gratuite îți vei crește exponențial valoarea contului. Nu trebuie să ieși din acest slot până când nu te bucuri de luminile și aranjamentul bradului cel mare care marchează închiderea secvențelor Rundelor Speciale, ori până când nu ai împărțit cadouri tuturor.

Grafică, muzică și efectele audio-video sunt de o calitate superioară comparativ cu foarte multe sloturi online de iarnă. Acest joc este o experiență cu totul deosebită, pe care trebuie să o încerci, chiar dacă doar pentru distracție.

Winter Wonders

Ești în căutarea unui loc magic în care să călătoreșți instant? Vrei că aici să te relaxezi și te destinzi, având însă șansă de a te întoarce cu daruri unul mai special că altul? Tărâmul din Winter Wonder te așteaptă chiar și după ce sărbătorile trec, acest paradis rece așteptând să fie dezghețat de combinațiile câștigătoare. Ele se pot obține în diverse moduri, furnizorul Red Tiger ajutându-te cu Runde Gratuite și bonusuri speciale.

Nu îți fie frică să pășeșți pe gheață din acest ținut până când descoperi toate simbolurile și combinațiile câștigătoare. Din când în când, o zana a norocului își va face apariția pentru a te ghida, declanșându-ți Wild-ul dacă el nu se arată de bunăvoie.

Magia sărbătorilor și a întregului sezon rece este aparte și îți poate oferi nenumărate oportunități de câștig. Tot ce trebuie să faci este să joci responsabil și să fii dispus să faci câteva călătorii virtuale. Vizitează și tu fiecare dintre aceste lumi, distrandu-te și câștigând cu ajutorul gazdelor și a personajelor de poveste!