...
5/5 - (2 votes)

Winner bonus fără depunere – 150 rotiri gratuite

posted by Gabriel
noiembrie 9, 2022

O nouă zi, un nou Winner bonus fără depunere! Ei bine, de data asta, ne distrăm la Shining Crown! Mai știi că operatorul oferea 50 de rotiri gratuite fără depunere? Mai adaugă 100! Iar cu ajutorul nostru, poți profita de 150 rotiri Winner, unul dintre cele mai avantajoase bonusuri pe care le poți întâlni. Dar, dacă îți place platforma și vrei o ofertă mai consistentă, avem pentru tine un Winner bonus de bun venit la fel de bun. Totuși, azi vorbim despre promoția fără depunere, așa că hai să începem!

winner bonus fara depunere
150 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Ce îți oferă Winner bonus fără depunere?

Așa cum ți-am spus anterior, Winner bonus fără depunere îți aduce 150 de rotiri la păcăneaua Shining Crown. Cu atât mai bine! Acesta este unul dintre cele mai populare jocuri în prezent, iar producătorul său este chiar EGT. Dacă ai mai auzit de acesta nu cred că e nevoie de explicații – sunt deja cunoscuți pentru jocurile lor distractive, bine alcătuite, car îmbină sloturile clasice cu stiluri mai moderne de joc.

Shining Crown are un RTP de 96,37%, care trece de media des întâlnită valoare de până acum, cea de 96%. Datorită funcției speciale cu coroane, care reprezintă un simbol expandabil pe rolele din mijloc, te poți aștepta la câștiguri la fel de mari ca acest simbol. Apoi, adaugă și oferta Winner bonus fără depunere la calcul și vei vedea că rezultatul final este unul excelent. Mai că nu ți se pune fizic o coroană pe cap, pentru că aceste câștiguri pot să fie atât de regești! Structura clasică de 5×3 face jocul simplu de jucat, dar nu mai puțin palpitant!

Deci, acum îți dai seama câte beneficii poți să scoți din Winner 150 rotiri gratuite! Dacă, totuși, dorești să încerci mai întâi jocul ca să te antrenezi pentru rotirile din bonus, sau vrei să încerci alt joc, cu sloturi online gratis Rotiri Gratuite acest lucru este complet posibil!

Cum revendici acest bonus Winner fără depunere?

Pașii pe care trebuie să-i faci pentru revendicarea ofertei Winner bonus fără depunere sunt extraordinar de rapizi și ușori. Noi, echipa Rotiri Gratuite o să te ghidăm prin aceștia – așa că, uite mai jos ce trebuie să faci!

Începe cu un click pe butonul din caseta de mai sus. Am zis că o să te ajutăm să iei bonusul cât mai repede, așa că am făcut ca butonul să te trimită la Winner 150 rotiri fără depunere în doar câteva secunde.

Deschide un cont la Winner Cazino. La fel de rapid cât ai da „bună ziua” și durează maxim 5 minute! Completează formularul care vine la pachet cu înregistrarea și ești pe drumul cel bun!

Verifică-ți identitatea! Procesul KYC (Know Your Customer) necesită  doar o poză a buletinului, pentru a confirma că beneficiezi de acest bonus pentru prima oară.

După acest proces simplu nu ai alți pași sau coduri – tot ce mai e de făcut este să începi să joci la Shining Crown! Iar cu oferta Winner bonus fără depunere ești în avantaj, deoarece joci fără riscuri, iar câștigurile rămân. Dacă vrei să mai diversifici, te invităm să răsfoiești blogul nostru pentru alte oferte de toate felurile, dar la fel de minunate!

Bonus Winner fără depunere – detalii despre validare

Deci, acum știi că pentru a activa oferta Winner bonus fără depunere trebuie să-ți validezi contul. Validarea, verificarea sau procesul KYC este cea mai importantă parte din revendicare. Pentru asta, trebuie să faci o poză clară buletinului și s-o încarci în secțiunea de verificare a contului tău. Apoi, mai rămâne doar să aștepți până primești o notificare care-ți zice că s-a terminat validarea.

Chiar dacă nu era vorba de un bonus fără depunere Winner, tot va trebui să faci validarea. Bonusul este doar cireașa de pe tort! Legea prevede că, înainte de verificarea contului, nu poți retrage sume de la un casino online. De asemenea, poți depune doar până la o limită, deci nu vei putea profita la maxim de anumite bonusuri. Mai mult, un cont nevalidat va fi închis automat după câteva zile. Așadar, crede-ne, validarea este importantă!

Cerințe de rulaj ale Winner bonus fără depunere

Există puține promoții care să nu aibă cerințe de rulaj, iar Winner bonus fără depunere nu este printre ele. Noi suntem de părere că mai bine profiți de cele mai bune oferte și respecți câteva cerințe! Să nu mai menționăm că sunt și ele foarte simple, iar pe cele mai importante ți le prezentăm acum:

  • Factorul de rulaj este de 50x. Adică, dacă câștigi 50 RON, va trebui să îi joci de 50 ori, pentru o sumă totală de 2500 RON. Poate că pare o sumă mare, dar nu te lăsa intimidat! Mulți jucători au reușit să o îndeplinească, chiar și cu valori mai mari!
  • Rotirile din Winner bonus fără depunere sunt disponibile doar la Shining Crown.
  • Suma maximă a mizelor care contribuie la rulaj este de 20 RON. Adică, dacă mizez 10 RON, vei contribui spre rulaj cu 10 RON. Dar, dacă mizezi 30 RON, vei contribui doar cu 20 RON.
  • Acest bonus este disponibil timp de 3 zile de la revendicare. Dacă nu folosești rotirile sau nu completezi rulajul în aceste zile, vei pierde câștigul acumulat
  • Nu poți retrage banii înainte de îndeplinirea condițiilor de rulaj.
  • Valoarea rotirilor gratuite de la Shining Crown este specificată în joc.

Acestea sunt informațiile de bază pentru Winner bonus fără depunere! Totuși, noi îți recomandăm să citești atent toate condițiile existente. Pentru asta avem și un articol special, dedicat condițiilor de rulaj – cerințe de rulare bonus Winner!

Concluzii

Winner bonus fără depunere este bonusul ideal pentru noi-veniții care vor să vadă care e treaba cu lumea păcănelelor, dar și pentru experții ce vor câteva rotiri în plus! Putem chiar să afirmăm că este o ofertă pentru toate tipurile de oameni, atât timp cât acei oameni încă nu și-au făcut cont la acest cazino încă. Așadar, înregistrează-te, verifică-ți contul și beneficiază de Winner 150 rotiri la Shining Crown pentru a începe cu dreptul aventura ta!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.