100 Cats

Slotul 100 Cats demo este printre cele mai adorabile jocuri produse de EGT. Înconjurat de pisici drăguțe și comori prețioase, sperăm că ești gata să te distrezi cu această păcănea tematică! Hai să vedem despre ce este acest slot pe care îl poți juca la tot felul de cazinouri de top!

100 Cats demo - joacă gratis aici!
Click aici sa joci GRATIS 100 Cats
icon producator
Producător Joc
EGT
icon scatter
Simbolul Scatter
DA
icon jackpot
Jackpot Progresiv
NU
icon slot rtp
RTP
96.03%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
DA
icon linii de plata
Linii de plată
100
icon slot 777
Număr de role
5

Cum joci 100 Cats demo?

Să joci 100 Cats este extrem de simplu! Deși are tematica adorabilă cu pisicuțe, slotul se comportă în mare ca unul clasic. Apăsând butonul cu cercul din dreapta poți să pornești acțiunea, mișcând simbolurile de pe tablă. Folosind meniul de jos poți selecta miza, dar poți vedea și pe ce linii câștigi. Ai 100 de linii fixe, exact așa cum numele sugerează.

Dacă știi povestea cu 101 dalmațieni, pregătește-te pentru acțiune alături de 100 pisicuțe și stăpâna lor bogată! Dar, dacă ești mai mult o persoană căreia îi plac câinii, îți recomandăm the Dog House Megaways demo! Iar când există tot felul de funcții, totul este mai dinamic. Citește despre acestea mai jos!

Funcții Speciale 100 Cats slot

100 Cats demo pune la dispoziție câteva funcții des întâlnite în jocurile mai noi, care îți oferă o șansă în plus să câștigi. Poți câștiga și rotiri gratuite chiar! Uite mai exact ce funcții vei putea să folosești:

  • Rotiri Gratuite – dacă ai norocul să prinzi 3 simboluri Scatter o să ai de dat 10 spinuri complet gratuite! Acesta apare totuși numai pe rolele 2,3 și 4.
  • Simbolul Wild – înlocuiește orice simbol cu excepția Scatter.
  • Jackpot Cards – ai patru niveluri de joc, în care 1 (Caro) are cea mai joasă valoare, iar 4 (Pică) are cea mai înaltă valoare. Pentru a determina un nivel este nevoie să alegi 3 cărți cu același simbol din 12.

Deci, după cum poți vedea aici, 100 Cats free îți menține adrenalina la maxim fără să fie nevoie să crești miza din ce în ce mai mult.

100 Cats demo – plată bună, simboluri simpatice și RTP bun

Pe lângă simbolurile absolut adorabile, 100 Cats demo mai și plătește bine. Cum așa? Păi, pentru început, jocul are un RTP de 96,03% cu o volatilitate medie. Deci, fiecare aspect al slotului este echilibrat – de la cât de des câștigi, la cât de mult. Simbolurile din  păcănele tematice 100 Cats sunt și ele echilibrate, după cum poți vedea mai jos:

  • Simbolul doamnei aristocrat – minim 100 EGT, maxim 1000 EGT.
  • Simbolul pisicii alte și pisicii alb cu negru – minim 50 EGT, maxim 600 EGT.

De aici, câștigurile minime și maxime variază între 25, 10,250, 400 și alte valori de credite EGT. Poți să descoperi tu însuți celelalte simboluri jucând păcănele online gratis la noi pe site!

Concluzie

100 Cats demo reia povestea clasică a dalmatienilor și o aplică pe feline adorabile, gata să se aventureze cu tine într-o lume magică. Plata este bună, iar pisicile animate la fiecare spin câștigător îți capturează clar inima. Încearcă și tu 100 Cats EGT acum!