4 Of a Kind Poker

Joacă-te acum 4 Of a Kind Poker gratuit pe RotiriGratuite!

4 of a kind EGT
Click aici sa joci GRATIS 4 Of a Kind Poker
icon producator
Producator Joc
EGT
icon scatter
Simbolul Scatter
NU
icon jackpot
Jackpot Progresiv
NU
icon slot rtp
RTP
98.01%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
0
icon linii de plata
Număr de role
0
icon slot 777
Linii de plată
0

Dacă ești în căutarea unui joc de noroc palpitant și distractiv, 4 of a kind EGT poate fi varianta perfectă. Este creat după regulile pokerului, însă în același timp are și elementele unui slot, inclusiv o rundă specială de dublaje. Nu este greu de înțeles, mai ales dacă ai mai jucat până acum poker – iar dacă nu, vei vedea că nu durează mult să te familiarizezi cu regulile de bază. Joacă 4 of a kind gratis pe RotiriGratuite.ro!

4 of a kind poker – grafică și ecran de joc

Ecranul de joc al 4 of a kind EGT stă sub semnul simplității: structura este cea a unei mese de poker, nu există mai multe role sau rânduri, iar totul – inclusiv informațile legate de plăți – se află la vedere. 4 of a kind demo are aceeași structură, singura diferență constând în faptul că varianta cu mize reale îți aduce și câștiguri veritabile, în timp ce varianta free îți oferă bani virtuali.

Din punct de vedere al graficii, 4 of a kind EGT nu dezamăgește: este bine realizat, imaginea e de bună calitate, iar fiecare detaliu este bine gândit, astfel încât jocul să fie foarte intuitiv. Sunetul nu e esențial, însă îți semnalizează fiecare mână câștigătoare, așa că merită să îl pornești.

Plăți și RTP în 4 of a kind EGT

4 of a kind poker este un joc în care sumele câștigate pot ține atât de noroc, cât și de cunoștințele tale de poker. Totuși, chiar și în cazul în care te lași doar pe mâna norocului, șansele tale de câștig sunt mari – jocul are un RTP de 98.01%. Plățile din 4 of a kind demo sunt afișate pe tot parcursul jocului în partea de sus a ecranului, astfel încât să știi mereu cât valorează combinațiile de cărți pe care le obții.

În cazul în care vrei să îți crești șansele de câștig la 4 of a kind poker, varianta gratuită îți oferă posibilitatea de a te antrena și de a te familiariza cu stilul de joc și cu mâinile câștigătoare. 4 of a kind gratis e astfel soluția perfectă, pentru că îți permite să joci oricât și oricând, fără a risca mize reale.

Cum joci 4 of a kind gratis

4 of a kind EGT nu presupune decât cunoștințe elementare de poker și este foarte simplu de jucat, ceea ce îl face perfect pentru gamblerii experimentați și pentru cei începători deopotrivă. Pe mijlocul ecranului vei avea întotdeauna 5 cărți de joc, așezate cu fața în sus. Pentru a porni jocul, este necesar să apeși pe una dintre valorile de pariere care îți apar în partea de jos a ecranului. Odată ce apeși pe miza dorită, vei primi 5 cărți, iar computerul îți va sugera pe care dintre ele este indicat să le păstrezi – le vei recunoaște după faptul că sunt marcate cu ,,Held”. În 4 of a kind poker ai libertatea de a alege dacă mergi pe varianta oferită automat sau optezi pentru alte cărți. Nu ai mai jucat până acum poker și ai vrea să înveți mai mult despre cum să obții combinații câștigătoare? Lasă-te pe mâna calculatorului, cel puțin în 4 of a kind free, și vei învăța cu siguranță cum să alcătuiești o mână norocoasă.

Poți selecta cărțile pe care vrei să le păstrezi și deselecta cărțile la care vrei să renunți pur și simplu apăsând pe acestea. După ce ai ales cărțile pe care vrei să le ții, apasă din nou pe una dintre valorile de pariere, selectând astfel miza partidei. În acest moment, la fel ca la orice joc de poker, cărțile la care ai renunțat îți vor fi înlocuite cu unele noi.

Dacă obții o mână câștigătoare în 4 of a kind poker, plata se va acorda conform tabelului din partea de sus, unde îți sunt enumerate toate variantele de combinații care se plătesc: chintă roială, chintă de culoare, 4 ași, careu, full house, culoare, chintă, trei bucăți, două perechi, valeți sau mai mult. Cu cât miza este mai mare, cu atât și plățile cresc în valoare.

În partea de jos a ecranului se află și alte trei câmpuri importante:

  • Balanța – se actualizează în timp real, inclusiv în 4 of a kind gratis
  • Ultimul câștig – se completează automat după mâinile câștigătoare
  • Viteza – dacă ești genul care iubește jocurile dinamice, îți recomandăm să joci 4 of a kind demo la viteza maximă

Funcții speciale în 4 of a kind demo

Fie că joci 4 of a kind gratis sau varianta cu mize reale, vei avea parte și de tradiționala rundă specială de dublaje Gamble. Scopul acestei runde speciale este de a te ajuta să îți multiplici suma câștigată.

După ce obții o combinație norocoasă, în câmpul câștigului îți apare posibilitatea de Gamble. Poți alege să colectezi banii, trecând imediat la o nouă mână de joc, sau poți opta pentru runda Gamble. În cadrul rundei de dublaje, ți se va prezenta o carte cu fața în jos, care va oscila foarte rapid între roșu și negru. Dacă alegi culoarea corectă, câștigul ți se dublează. În cazul în care alegi greșit, pierzi câștigul. Având în vedere faptul că 4 of a kind free nu presupune să joci pe bani reali, poți profita de jocul gratuit pentru a-ți exersa norocul și intuiția cu runda Gamble.

Deasupra ecranului de joc al 4 of a kind free poți vedea cele 4 valori de Jackpot – rundele de Jackpot reprezintă funcții speciale, ce se declanșează aleatoriu pe parcursul jocului. În cadrul rundei de jackpot, trebuie să întorci cu fața în sus o serie de cărți de joc, iar odată ce obții 3 de aceeași culoare, câștigi suma aferentă simbolului respectiv.

Așa cum observi, 4 of a kind free este genul de joc pe care îl poți încerca atunci când vrei mai mult decât un simplu slot și preferi să te orientezi către o variantă cu mai multă strategie. Varianta gratuită îți permite să te bucuri de plăcerea jocului, fără a fi necesar un buget alocat pentru asta. Joacă și tu 4 of a kind free!