5 Dazzling Hot

Joacă-te acum 5 Dazzling Hot gratuit pe RotiriGratuite!

5 Dazzling Hot demo
Click aici sa joci GRATIS 5 Dazzling Hot
icon producator
Producator Joc
EGT
icon scatter
Simbolul Scatter
DA
icon jackpot
Jackpot Progresiv
DA
icon slot rtp
RTP
95,74%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
0
icon linii de plata
Număr de role
5
icon slot 777
Linii de plată
3

Nimic nu se compară cu experiența unui slot clasic cu fructe și șeptari. De aceea, îți prezentăm 5 Dazzling Hot free de la EGT, un joc care are toate elementele necesare pentru exigențele jucătorilor avizi de sloturile tradiționale. Joacă și tu 5 Dazzling Hot gratis pe Rotirigratuite.ro și distrează-te cu un joc simplu și captivant!

Grafica 5 Dazzling Hot demo

5 Dazzling Hot EGT are o interfață simplă, dar realizată bine, după standardul superior al acestui furnizor.

Pe lângă simbolurile desenate frumos ale 5 Dazzling Hot demo, ecranul de joc mai cuprinde și toate butoanele de care ai nevoie pentru a te juca fără probleme cu acest slot. Toate funcționalitățile sale sunt simple și intuitive și 5 Dazzling Hot free este optimizat pentru orice tip de ecran. Așadar, fie că joci de pe calculatorul tău personal, fie că vrei să stai cât mai comod și să joci de pe mobil, slotul este ceea ce trebuie.

Structura 5 Dazzling Hot gratis este cea clasică, cu 5 role și 3 rânduri. În afară de butoanele care te ajută să plasezi miza, să rulezi rolele și să consulți informații de joc, îți mai sunt afișate și câteva informații pe ecran. Poți vedea balanța și ultimul câștig.

Deasupra rolelor se găsesc cele 4 câștiguri ale jackpotului progresiv. Fiecăruia îi corespunde o anumită suită. Aceasta este importantă dacă ai norocul să declanșezi jackpotul.

Cât plătește 5 Dazzling Hot EGT?

Deja de la 5 Dazzling Hot gratis poți observa că jocul plătește foarte bine. Cele 5 linii de plată fixe generează suficiente câștiguri pentru ca orice jucător, oricât de exigent ar fi, să fie mulțumit. Coeficientul RTP este de 95,74%, suficient pentru a dori să-l joci și cu miză reală. Jocul aduce plăți consistente la fiecare câștig, ceea ce este specific pentru sloturile cu linii de plată puține.

Datorită modului său simpșu de joc și a câștigurilor mari ale liniilor de plată, 5 Dazzling Hot demo este un slot ideal și pentru începători. Așadar, indiferent de nivelul tău, te încurajăm să-l joci!

Cum se joacă 5 Dazzling Hot gratis?

Am vorbit puțin despre interfața 5 Dazzling Hot demo, spunând că este simplă și intuitivă, dar aici îți vom da și câteva detalii pentru a te descurca fără nicio problemă.

În partea de jos a ecranului 5 Dazzling Hot EGT, poți vedea toate butoanele de care ai nevoie. În mijloc, se găsesc 5 butoane – acestea sunt mizele dar și butoanele de pornire manuală a rundei. Practic, apeși pe butonul cu miza pe care vrei să o joci, iar rolele se vor învârti. Poți schimba butonul/miza de la o rundă la altă, fără alt efort.

Poți juca și automat. Apasă butonul portocaliu din stânga. Rolele se vor roti singure, la miza stabilită de tine. La 5 Dazzling Hot free, mizele disponibile sunt 5, 10, 25, 50 și 100 de fise.

În stânga butonului de joc automat, găsești butonul de informații. De aici poți consulta tabelul de plăți care se modifică în funcție de miza curentă. De asemenea, mai poți vedea detalii despre reguli și speciale.

După o rundă câștigătoare, valoarea câștigului va fi afișat în dreapta, iar sub el, apare butonul de Gamble. Poți juca dublajele sau poți evita această funcție.

Simboluri și plăți la 5 Dazzling Hot free

Simbolurile 5 Dazzling Hot EGT aduc plăți frumoase. Nu este genul de joc care aduce câștiguri mai mici decât miza. De fapt, cea mai mică plată este egală cu miza – o combinație de 2 simboluri Cireșe aduce valoarea pariului. Următoarea valoare cea mai mică este de 4 ori mai mare decât miza.

Simbolurile aduc următoarele plăți maxime:

  • Șeptari: până la 100.000 de fise;
  • Struguri și Pepeni: până la 10.000;
  • Portocale, Prune, Lămâi și Cireșe: până la 4.000;

Aceste plăți sunt pentru o combinație de 5 simboluri pe o linie de câștig. Toate simbolurile, cu excepția Cireșelor, care plătesc de la minim două, plătesc de la o combinație de minim trei simboluri. Simbolurile plătesc numai de la stânga la dreapta, așa cum este tradițional.

5 Dazzling Hot gratis – speciale

5 Dazzling Hot EGT nu are multe funcții speciale, dar nici nu are nevoie datorită plăților excelente ale liniilor de câștig. Oricum, tot ce are, îți va duce câștigurile la un alt nivel. Astfel, poți câștiga suplimentar în următoarele moduri:

  • Simbolul Scatter: este ilustrat printr-o stea. Plătește oriunde s-ar afla pe role, deci nu ține cont de liniile de plată. Se plătește când apare de minim 5 ori. Aduce câștiguri de până la 5.000 de fise.
  • Gamble: am amintit puțin de această funcție. Aceste dublaje (funcția Gamble) te ajută să-ți dublezi câștigul dintr-o rundă. Apasă pe butonul Gamble pentru a deschide fereastra funcției. Aici trebuie să ghicești culoarea care este aleasă la întâmplare dintr-un pachet. Dacă reușești, suma câștigată va fi dublată. Poți juca de mai multe ori dublajele pentru aceeași rundă, iar de fiecare dată, noua sumă poate fi dublată. Totuși, dacă nu ghicești, pierzi absolut tot câștigul acumulat. Este un risc pe care ți-l poți asuma – ține numai de tine.
  • Jackpot: se declanșează aleatoriu. Poți câștiga unul dintre cele 4 jackpoturi pe care le vezi mai sus. Îți va fi prezentată o fereastră cu 12 cărți cu fața în jos. Alege cărți până când 3 dintre ele vor face parte din aceeași suită. Îți va fi înmânat premiul aferent suitei.

După cum poți observa, jocul nu are un simbol Wild și nici nu are speciala (runda bonus). Totuși, vei fi mai mult decât mulțumit de plățile 5 Dazzling Hot free!

Concluzii

5 Dazzling Hot demo este un joc interesant, care se găsește în oferta de jocuri a aproape tuturor cazinourilor online din România. De fapt, la multe dintre ele, se acordă și rotiri gratis pentru acest joc. Acesta este un argument bun pentru a-l încerca măcar în varianta sa gratuită, alături de multe alte argumente prezentate deja aici! Așadar, joacă 5 Dazzling Hot gratis pe RotiriGratuite pentru distracție și adrenalină cu fructele care îți aduc premii fierbinți!