Blackjack IGT

Joacă-te acum Blackjack IGT gratuit pe RotiriGratuite!

Blackjack IGT gratis
Click aici sa joci GRATIS Blackjack IGT
icon slot 777
Număr de role
-
icon linii de plata
Linii de plată
-
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
-
icon slot rtp
RTP
99.6%
icon jackpot
Jackpot progresiv
-
icon scatter
Simbolul Scatter
-
icon producator
Producător joc
IGT

Blackjack este unul dintre cele mai accesate jocuri de masă, încercat mai ales de către jucătorii care iubesc să facă strategii pentru a bate dealerul și a pune mâna pe cât mai multe câștiguri. În același timp, IGT este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați producători de jocuri de masă. Este clar că jocul de Blackjack de la IGT nu putea fi decât un succes. Dacă nu l-ai încercat încă până acum, nu ezita să o faci, mai ales că poți testa Blackjack IGT gratis pe rotirigratuite.ro!

Blackjack gratis IGT – grafică și ecran de joc

IGT este un producător ce se concentrează mai mult pe câștiguri, mai puțin pe grafic. Ecranul de joc nu este unul spectaculos, ci mai degrabă unul clasic, pe care îl regăsim la majoritatea jocurilor de masă de acest tip. Ești față în față cu dealerul, doar tu, fără alți jucători la masă. Echipamentul de Blackjack – cărți și chipsuri – sunt în partea de sus a ecranului, iar în partea de jos vor fi cărțile și chipsurile tale. Faptul că ecranul de joc și grafica este una simplistă constituie un avantaj pentru că focusul tău va fi doar pe aplicarea strategiilor care te vor ajuta să bați dealerul. Încearcă Blackjack IGT gratis și vei vedea că nu este nimic complicat – chiar și dacă nu cunoști regulile, le vei prinde din mers și te vei bucura de experiență.

Blackjack IGT gratis – RTP de 99.6%

Mulți jucători se entuziasmează la gândul că un RTP de 99.6% înseamnă de fapt că 99.6% din pariu se întoarce la tine. În realitate însă, modul de calcul al payout-ului și al câștigurilor este mult mai complex și nu are sens să îți bați capul cu ele. Vei vedea că majoritatea jocurilor de masă au un RTP de peste 99.5%, deci acesta nu este un criteriu de alegere a unui joc de Blackjack, așa cum se întâmplă în cazul sloturilor pe care le alegi și în funcție de payout. Așa că, joacă Blackjack gratis IGT fără să te gândești la RTP.

Blackjack joc gratis – cum joci?

În cadrul Blackjack joc gratis de la IGT vei vedea în partea de jos a ecranului 3 butoane – acestea sunt funcțiile de care ai nevoie pentru a juca. Ai la dispoziție un buton pentru plasarea de pariuri noi, un buton pentru împărțirea cărților și un buton pentru ștergerea pariurilor. În afară de aceste butoane, pe ecran vei mai vedea o cheie care îți permite să faci anumite setări în joc și un fulger care îți permite să pornești viteza turbo pentru un ritm de joc accelerat. În partea de jos mai sunt afișate soldul, câștigurile încasate și valoarea ultimului pariu pe care l-ai plasat. Modul de joc la Blackjack IGT gratis este simplu: alegi pariul cu care vrei să joci (1, 5, 25, 100, 500 și 1.000 monede) – ca să multiplici pariul trebuie să apeși pe cercul din mijlocul mesei de mai multe ori. După ce ai ales pariul, apasă pe butonul Împarte pentru a primi cărțile. Din acest moment poți aplica orice strategie vrei pentru a bate dealerul. Acțiunile pe care le poți face în acest sens sunt: dublarea pariului, carte nouă sau stai.

Blackjack gratis IGT – cărți de joc și valori

Obiectivul principal la jocului de Blackjack IGT gratis este să obții o mână mai bună decât cea a dealerului. Regulile de joc spun că trebuie să ai în mână cărți cu o valoare de maxim 21. Ca să știi ce strategii să aplici, trebuie să știi ce cărți vor trece prin fața ta și ce valoare au. Se joacă cu un pachet de cărți normal – cărțile de la 1 la 9 au valoarea de sine stătătoare (cea pe care o arată cartea), asul are valoarea de 11 sau 1, în funcție de situația care te avantajează, iar restul cărților (valeți, dame, popi) valorează 10 puncte. Încearcă Blackjack joc gratis pentru a vedea exact cum funcționează acest sistem de cărți!

Blackjack joc gratis – caracteristici speciale

O caracteristică a jocului de Blackjack gratis IGT este varianta Rescue Bonus care îți oferă posibilitatea de a plasa un pariu suplimentar pe lângă cel principal. Acest pariu suplimentar poate fi chiar și de 2 ori mai mare decât pariul inițial și îți aduce câștiguri mult mai mari. Acest bonus de salvare se activează în momentul în care valoarea cărților din mâna ta depășește 21 – în astfel de situații ai dreptul de a alcătui o mână suplimentară formată din prima carte pe care ai primit-o de la dealer și alte 4 cărți împărțite din pachet. Această mână îți va aduce un anumit câștig în funcție de cărțile care o compun.

Concluzii

Dacă nu ai jucat până acum Blackjack gratis IGT, nu ezita să o faci, mai ales pentru această funcție specială de Rescue bonus. Începe cu o variantă de Blackjack joc gratis pentru a vedea exact cum funcționează și apoi poți opta pentru varianta cu bani pentru a te bucura de câștiguri reale. Joacă acum Blackjack gratis de la IGT pe rotirigratuite.ro!