Blackjack Netent

Joacă-te acum Blackjack Netent gratuit pe RotiriGratuite!

Blackjack gratis NetEnt
Click aici sa joci GRATIS Blackjack Netent
icon slot 777
Număr de role
-
icon linii de plata
Linii de plată
-
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
-
icon slot rtp
RTP
99.59%
icon jackpot
Jackpot Progresiv
-
icon scatter
Simbolul Scatter
-
icon producator
Producator Joc
Netent

Jocul de Blackjack NetEnt este apreciat de toți jucătorii care sunt pasionați de jocurile de masă pentru că oferă o experiență autentică, exact ca cea pe care o regăsim în cazinourile tradiționale. Dacă nu ai jucat până acum Blackjack, îți recomandăm să începi cu această versiune de Blackjack gratis NetEnt pe care o poți găsi pe rotirigratuite.ro!

Blackjack NetEnt – grafică și ecran de joc

Grafica este una curată, specifică producătorului NetEnt. Există clasica masă de Blackjack, cu cărțile, jetoanele și locurile la masă ale jucătorului. În acest joc de Blackjack NetEnt ești singur la masă, față în față cu dealerul. Jucătorii care au testat acest joc de masă susțin că au trăit o experiență similară cu cea pe care o trăiesc de obicei în sălile de jocuri, pornind de la grafică și sunete folosite. Îți recomandăm să începi cu o tură de Blackjack gratis NetEnt pentru a te obișnui cu stilul de joc, în cazul în care ești jucător începător și nu cunoști prea bine regulile de joc.

Blackjack gratis NetEnt – RTP de 99.59%

Blackjack NetEnt este un joc de masă cu un RTP de 99.59%, la fel ca majoritatea jocurilor de masă pe care le vei găsi în cadrul cazinourilor. Payout-ul la astfel de jocuri nu este atât de important ca în cazul sloturilor. La sloturi știm că trebuie să alegem jocuri cu payout cât mai mare pentru a ne bucura de câștiguri cât mai mari, la jocurile de Blackjack vei vedea că îți vin mult mai ușor câștigurile, RTP-ul nu te ajută foarte mult.

Blackjack de la NetEnt – cum joci?

Dacă ai mai jucat până acum Blackjack în viața reală, cu siguranță te vei descurca și în cadrul unui casino online. Regulile de joc nu se schimbă, iar interacțiunea cu dealerul este asigurată prin intermediul butoanelor din partea de jos a ecranului. Să începem cu primii pași pe care trebuie să îi faci pentru a te bucura de o experiență plăcută în cadrul jocului de Blackjack. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să alegi miza cu care vrei să joci și vei face asta prin intermediul jetoanelor. Ai la dispoziție jetoane de 1, 5, 10, 50, 100 și 500 monede – pentru a pulsa, trebuie să apeși de mai multe ori în cercul de pe masă. Spre exemplu, dacă vrei să joci cu 7 monede, poți apăsa o dată pe jetonul de 5 și de 2 ori pe jetonul de 1 sau să apeși de 7 ori pe jetonul de 1. După ce ai stabilit miza, apasă pe cărți pentru a fi împărțite. În timpul jocului ai la dispoziție 2 opțiuni – hit sau stand, opțiuni ilustrat prin 2 butoane. După ce runda este terminată, poți continua cu același pariu sau poți plasa un pariu nou.

Tot în partea de jos a ecranului vei vedea miza cu care joci, balanța și câștigul atins. În partea de sus, dreapta, vei vedea ultimele 10 mâini ale dealerului – acestea te ajută la alegerea celei mai bune strategii de joc. După cum poți vedea, jocul de Blackjack NetEnt este simplu și intuitiv. Dacă nu ești sigur pe tine, începe cu o variantă gratuită, urmând ca apoi să plasezi și primele pariuri cu bani.

Blackjack gratis NetEnt – cărți de joc și valori

Ca să știi cum să folosești cărțile cât mai bine în favoarea ta și să iei cele mai bune decizii, trebuie să cunoști valoarea cărților. Până la urmă, la baza jocului de Blackjack stă multă matematică. Se joacă cu cărți normale – de la 1 la 9 valoarea cărților este cea ilustrată pe carte, asul are 2 valori, în funcție de situația favorabilă (poate valora fie 11 puncte, fie 1), iar valeții, damele și popii adaugă fiecare câte 10 puncte. Acum că știi și valoarea fiecărei cărți, nu ezita să te joci gratuit pentru a vedea dacă e ziua ta norocoasă sau dacă știi să aplici cum trebuie strategiile pentru a ieși mereu câștigător în fața dealerului.

Blackjack de la NetEnt – caracteristici speciale

Ca să îți crești șansele de câștig la Blackjack NetEnt, trebuie să știi când să folosești dublarea și asigurarea. După primele 2 cărți, poți dubla pariul – asta înseamnă că primești o carte în plus de la dealer, iar dacă valoarea cărților este mai mică de 21, dar mai mare decât cea a dealerului, câștigurile tale sunt de 2 ori mai mari. O altă funcție pe care ar fi bine să o folosești atunci când se activează este asigurarea – în momentul în care prima carte împărțită de dealer este un as, poți să cumperi o asigurare. Aceasta costă jumătate din pariul plasat inițial și se plătește 2:1 dacă dealerul face 21. Asigurarea pariului este pierdută în momentul în care dealerul nu face Blackjack.

Concluzii

Jocul clasic de la NetEnt se numără printre cele mai cunoscute jocuri de masă pe care le poți încerca. Este simplu, plin de adrenalină și de câștiguri. Încearcă Blackjack gratis NetEnt pe rotirigratuite.ro și bucură-te de o experiență similară cu cea din cazinourile tradiționale!